Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- علی جلیلیان گفت : طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در استان کرمانشاه در سال آبی ۹۹-۱۴۰۰ شامل تعیین تکلیف چاه‌های غیر مجاز، استقرار گروه‌های گشت و بازرسی، اصلاح و تعدیل پروانه‌های بهره برداری، نصب کنتور‌های حجمی هوشمند آب، شناسایی و توقیف دستگاه‌های حفاری غیرمجاز در دشت‌های استان کرمانشاه اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مجری طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه در حال حاضر حدود ۱۵ هزار و ۳۰۰ حلقه چاه کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که بالغ بر ۱۰ هزار حلقه از آن‌ها دارای مجوز و حدود پنج هزار حلقه نیز غیرمجاز هستند و انسداد آن‌ها پروسه‌ای زمان‌بر است و باقی مانده چاه‌های غیرمجاز عمدتاً مسدود خواهند شد و این امر نیازمند تأمین اعتبارات است.

نصب کنتور بر روی چاه‌های مجاز یکی دیگر از عوامل کاهش مصرف است که این شرکت از اختیارات ناشی از ماده ۱۲ قانون توزیع عادلانه آب برای این منظور استفاده کرده است و در امسال ۲۲۸ دستگاه کنتور بر روی چاه‌های کشاورزی نصب و در کنار این کار پروانه‌های قدیمی را با الگوی جدید مصرف بهینه سازی و نسبت به اصلاح مصارف اقدام کرده است.

گروه‌های گشت و بازرسی منابع آب استان کرمانشاه با نظارت بر دشت‌ها هرگونه تخلف مرتبط با برداشت‌های غیر مجاز و حفاری‌های غیر مجاز را نیز پیگیری می‌کنند که توقیف دستگاه‌های حفاری، پلمب منصوبات چاه‌های دارای تخلف، جلوگیری از اضافه برداشت‌های غیرمجاز از اهم وظایف آن‌ها است.

 ۶ میلیون مترمکعبی آب با انسداد چاه‌های غیر مجاز در کرمانشاه طی امسال صرفه جویی شده از سال ۱۳۷۸ که مصوبه ضوابط ایجاد تعادل بین منابع و مصارف آب توسط هیئت وزیران ابلاغ شده است تعداد چهار هزار و ۸۳۰ حلقه چاه غیرمجاز شناسایی و مسدود شده‌اند.

شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه در راستای احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در سال ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ اقداماتی را به عمل آورده که بخشی از آن شامل انسداد چاه غیرمجاز است، که انسداد ۲۴۴ چاه غیر مجاز در سال ۹۹ و انسداد ۱۱۵ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۰ بوده است .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست منابع طبیعی منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه غیر مجاز چاه های غیر منابع آب چاه غیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۰۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز گلستان، کیانی عضو هیت علمی مرکز تحقیقات آموزشی منابع طبیعی گلستان در نخستین دوره منطقه‌ای آموزش خشکه کاری در کردکوی گفت: طبق تحقیقات انجام شده، میزان صرفه جویی آب در هر هکتار به شیوه خشکه کاری در مقایسه با کشت غرقابی ۴ هزار مترمکعب است.

سهرابی مجری طرح گندم و برنج کشور نیز گفت: در کشور ۷۰۰ هکتار از شالیزار‌ها، کشت به روش خشکه کاری انجام می‌شود که حدود دو و نیم میلیون تن شلتوک برداشت می‌شود.

نخستین دوره کلاس‌های آموزشی خشکه کاری با حضور کشاورزان و کارشناسان استان‌های گلستان، خوزستان، گیلان، و مازندران در کردکوی برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • انسداد ۱۶ حلقه  چاه غیرمجاز در مناطق «گلاهک» دماوند
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان