Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@15:23:07 GMT

حرکت به سمت دنیای ارز دیجیتال و وب ۳

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۴۱۲۱۵

حرکت به سمت دنیای ارز دیجیتال و وب ۳

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، پلتفرم‌های بلاک‌چین مانند Polygon و Circle اخیرا استعدادهای برتر را از شرکت‌های بزرگ فناوری استخدام کرده‌اند و آنها را با تلاش بر روی «چیز بزرگ» بعدی در فناوری وب ۳ جذب کرده‌اند.

رایان ویات اوایل این ماه یوتیوب را ترک کرد تا یک استودیوی بازی جدید از Polygon را مدیریت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویات در سال ۲۰۱۴ به سایت ویدیویی متعلق به گوگل ملحق شده بود تا به محتوای بازی‌های ویدیویی کمک و به شدت با پلتفرم توییچ آمازون رقابت کند.

ویات در این خصوص گفت: «هنگامی که تقریباً ۸ سال پیش در بخش بازی یوتیوب شروع به کار کردم، اولین نفر در آنجا بودم. ما تیم نداشتیم. مردم واقعا شروع به نشان دادن علاقه خود به ویدیوهای بازی کرده بودند.»

او با توصیف مرحله فعلی توسعه بلاک‌چین به عنوان اوایل و هیجان انگیز اضافه کرد: «من به این فرصت بسیار به همین شکل نگاه می‌کنم.»

سر و صدای اطراف وب ۳ برخی از باهوش‌ترین ذهن‌های فناوری را به خود جذب کرده است. جنبش Web۳ بازنگری اینترنت را به گونه‌ای پیشنهاد می‌کند که خدمات آنلاین محبوب را به سمت فناوری‌های غیرمتمرکز مانند بلاک‌چین سوق دهد.

دیوید مارکوس، رئیس سابق نووی اواخر سال گذشته استعفا کرد. در حالی که او هنوز از حرکت بعدی خود رونمایی نکرده، اما در توییتر به ستایش وب ۳ پرداخته است.

مارکوس ماه گذشته در توییتی نوشت: «من هرگز احساس نکرده‌ام که این ارتباط با جامعه سازنده‌ای مانند کریپتو/وب ۳ مرتبط است.»

چیز دیگری وجود دارد که استعدادها را در شرکت‌های فناوری بزرگ به وب ۳ متصل می‌کند: «پول».

بیشتر بخوانید:

ایلان ماسک علیه نسل سوم وب

بر اساس داده‌های Blind، یک شبکه اجتماعی برای متخصصان فناوری، صرافی دیجیتال کوین‌بیس سالانه ۹۰۰ هزار دلار به مهندسان نرم‌افزار ارائه می‌دهد.

سرمایه‌گذاری در شرکت‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال افزایش یافته است؛ به این معنی که آنها پول نقد بیشتری برای صرف بسته‌های غرامت سودآور برای استخدام‌کنندگان بزرگ دارند. بر اساس ارقام CB Insight، استارت‌آپ‌های بلاک‌چین در سال گذشته رکورد ۲۵ میلیارد دلار سرمایه خطرپذیر را جذب کرده‌اند.

استارت‌آپ‌های فناوری معمولا به کارکنان اجازه می‌دهند تا از طریق طرح‌های اختیار سهام، بخشی از شرکت خود را داشته باشند. با افزایش ارزش‌گذاری برای شرکت‌های خصوصی کریپتو، این بدان معناست که کارمندان اولیه می‌توانند در صورت خرید یا عرضه اولیه عمومی در صف پرداختی بزرگ باشند.

کد خبر 659386 برچسب‌ها رمزارز شرکت گوگل ارز دیجیتال اینترنت - فیسبوک اینترنت اینترنت - یوتیوب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رمزارز شرکت گوگل ارز دیجیتال اینترنت فیسبوک اینترنت اینترنت یوتیوب بلاک چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۱۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه

ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات در بحث تبصره ۱۸، از ۱۱ طرح به مبلغ ۲۷.۵ میلیارد تومان و خارج از تبصره ۱۸، از ۱۴ طرح به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان حمایت کرده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات در خصوص اقدامات این ستاد در سالی که گذشت، اظهار کرد: این ستاد در بحث تبصره 18، از 11 طرح به مبلغ 27.5میلیارد تومان و خارج از تبصره 18، از 14 طرح به مبلغ 10 میلیارد تومان حمایت کرده است.

سید محمد کرباسی؛ دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات درباره مأموریت‌های ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری اظهار کرد: رصد فناوری و شناسایی زیست‌بوم، فرهنگ‌سازی و ترویج سواد فناوری، حمایت از نخبگان پژوهشگر و سرآمدان فناور، توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و نوظهور و تجاری‌سازی و بازاریابی از جمله ماموریت‌هایی است که این ستاد در دستور کار خود دارد.

وی همچنین، توسعه منابع انسانی، توسعه فرهنگ بومی‌سازی شبکه ملی اطلاعات، توسعه اتصال‌پذیری با اولویت هوشمندسازی صنایع و تقویت زیرساخت امنیت سایبری شبکه و صنعتی را از اهداف راهبردی این ستاد برشمرد.

به گفته وی، دانشگاهیان و پژوهشگران، هسته‌های فناور و شرکت‌های نوپا، صنایع، سازمان‌ها و نهادهای دولتی، عموم افراد جامعه از مخاطبان این ستاد محسوب می‌شوند.

مأموریت‌های ستاد اتصال‌پذیری معاونت علمی؛ از بومی‌سازی شبکه ملی اطلاعات تا مخابرات کوانتومی

کرباسی در ادامه در تبیین فعالیت‌های ستاد گفت: ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات در سال گذشته اقدام به انتشار هفت فراخوان کرد که از آن جمله می توان به فراخوان حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی (یکی با پژوهشگاه ارتباطات و یکی هم با همراه اول)، فراخوان پروژه‌های تحقیقاتی- طرح‌های پژوهشی و پسادکتری (بنیاد علم)، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه (نوآفرین)، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه در حوزه تجهیزات رادیویی (ترنج)، فراخوان مشترک با شرکت ایرانسل، فراخوان‌ حمایت از طرح‌های فناورانه و ... کرده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات همچنین به پروژه‌های پرچم‌دار این ستاد در سال گذشته هم اشاره کرد و گفت: این پروژه های پرچم دار بر محصولات مورد نیاز گلوگاهی کشور تمرکز دارند و هدف از طرح این پروژه ها را حل مشکلات کشور در بحث فناوری  دانست.

وی در این راستا، پروژه اینترنت کوانتومی، فناوری دسترسی رادیویی باز(Open RAN) و  Fablab IOT و FSO را از جمله این پروژه های پرچم دار برشمرد.

کرباسی در خصوص حمایت های ستاد هم گفت: ستاد در بحث تبصره 18، 72 طرح دریافت و 11 طرح را به مبلغ 27/5 میلیارد تومان مورد حمایت قرار داده و خارج از تبصره 18، 18 طرح دریافت  و 14 طرح به مبلغ 10 میلیارد تومان مورد حمایت قرار گرفته اند.

به گفته او، در حوزه تجاری‌سازی و بازاریابی هم ستاد برنامه هایی را در دستور کار خود داشته است.

وی شرکت در گردهمایی شرکت‌های فناوری اطلاعات و نرم افزارهای رایانه‌ای در مشهد، شرکت در رویداد ملی نکست و امضا 13 تفاهم نامه و توافق نامه را از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا عنوان کرد. همچنین، همکاری در تجهیز دو آزمایشگاه تخصصی در حوزه 5G و IOT با همراه اول و شرکت ایرانسل از دیگر اقدامات این ستاد در سال 1402 است.

کرباسی خاطرنشان کرد: حدود 33 میلیارد تومان از محل بودجه ستاد به تفکیک 11 درصد به فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری، 21 درصد حمایت از نخبگان و 68 درصد توسعه فناوری و همچنین  49 میلیارد تومان هم از نهادهای دیگر در قالب اعتبار مالیاتی و تفاهم‌نامه‌ها جذب شد که به تفکیک1 درصد به فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری، 37 درصد به حمایت از نخبگان و 62 درصد به توسعه فناوری اختصاص پیدا کرده است.

وی در ادامه از تشکیل کارگروه‌هایی همچون اینترنت اشیا و هوشمندسازی، ارتباطات نسل جدید، ماهواره و سنجش از راه دور و  امنیت سایبری به عنوان یکی از اقدامات این ستاد در سالی که گذشت یاد کرد. 

بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و آزمایشگاه‌های تخصصی در راستای رصد، شناسایی و ترویج امید در حوزه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات از دیگر برنامه‌هایی است که دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات به این آنها اشاره کرد و در این راستا، بازدید از آزمایشگاه تحقیقاتی و  مرکز نوآوری و شرکت‌های دانش‎‌بنیان مستقر در دانشگاه علم و صنعت، مجموعه‌های شتاب‌دهنده و شرکت‌های دانش‌بنیان شهر اصفهان، هلدینگ گرین‌وب و کارخانه نوآوری خراسان رضوی و بررسی مسائل فناورانه بخش رادیویی نسل پنجم ارتباطی در نشستی با شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر اقدامات این ستاد برشمرد.

به گفته کرباسی، حضور ستاد در چهارمین رویداد هفته ایران دیجیتال، کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات ویژه توسعه هوشمندسازی، چهاردهمین نمایشگاه فناوری‌ نانو 1402 و  بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام 1402 از دیگر فعالیت های نمایشگاهی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات است.

وی ادامه داد: برگزاری سه دوره رویداد کاشتن برای آینده با عناوین «دنیای شگفت‌انگیز ارتباطات از ژرفای کوانتوم تا ماورای ماهواره‌ها»، «اتصال‌پذیری، ارتباطات و هوش مصنوعی» و «ایران هوشمند و متصل» و حمایت‌‌های مالی از نهادها و دانشجویان با موضوعاتی همچون نخستین هکاتون همراه اول 5G ، دومین هکاتون همراه اول IOT، دوم هکاتون 5G ، برگزاری اولین دوره ASMMasters و مسابقه طراحی و ساخت ماهواره‌های مکعبی Qsat (کیوست) و برگزاری دو دوره‌ آموزشی «امنیت سایبری» و «آشنایی‌ با فناوری‌های نوظهور‌ و مشاغل آینده با عنوان اتصال‌پذیری و ارتباطات نسل جدید»  از دیگر رویدادها و مسابقات و دوره های آموزشی است که این ستاد در سال گذشته به انجام رسانده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • رونالدو، همچنان سوژه جذاب رسانه‌های بزرگ
  • پراپ تریدینگ: سفری هیجان‌انگیز در دنیای معاملات با سرمایه شرکتی
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • چند فریم از جنجالی‌ترین تصمیم داور بازی پرسپولیس و سپاهان
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • ۱۲ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟