Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، اتحادیه اروپا در پاسخ به درخواست وزارت کشور لبنان، هیئتی را برای نظارت بر انتخابات پارلمانی به لبنان اعزام خواهد کرد که قرار است در پانزدهم ماه مه آتی برگزار شود.

در همین راستا، جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا «جیورجی هولوینی» را به عنوان عضو ارشد ناظران این هیئت تعیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جوزپ بورل خاطرنشان کرد، اتحادیه اروپا به حمایت و یاری از فرآیند انتخاباتی در لبنان از طریق فراهم کردن میزان زیادی از پشتیبانی مالی، فنی و سیاسی برای مقدمه‌چینی این عملیات پایبند است.

وی در ادامه افزود، برگزاری انتخابات قبل از هر چیز حق ملت لبنان است و همچنین دولت لبنان باید براساس مسؤولیت حاکمیتی آن را پیگیری و دنبال کند. مشارکت سازنده تمامی گروه‌های سیاسی در انتخابات آتی برای این کشور و تمامی مردم آن بسیار مهم و حیاتی است.

بورل همچنین تصریح کرد، اتحادیه اروپا در حمایت از صلح و دموکراسی شریک دیرینه لبنان است و اعزام هیئت ناظر تنها نمونه دیگری از پایبندی این اتحادیه است.

وی ادامه داد: من بر این باور هستم که فعالیت هیئت اتحادیه اروپا در فرآیند انتخاباتی فراگیر و شفاف و همچنین در تقویت روند دموکراسی و اصلاحات در لبنان سهیم خواهد بود.

در همین راستا، هولوینی اظهار کرد: اتحادیه اروپا با اعزام هیئت‌های ناظر در سال‌های ۲۰۰۵، ۲۰۰۹ و ۲۰۱۸ به لبنان از انتخابات پارلمانی این کشور حمایت کرد و این بار چهارم است که اتحادیه اروپا ناظرانی را به این کشور اعزام می‌کند و من مفتخرم که رهبری این هیئت مهم را برعهده داشته باشم.

وی در ادامه گفت: امیدوارم با فعالیت خود به تقویت اعتماد و تقویت روند دموکراتیک در این کشور با دستیابی به روند اصلاحات واقعی که لبنانی‌ها آن را راهبری کنند، کمک کنیم. این انتخابات در امنیت و ثبات لبنان سهیم خواهد بود و من به تلاش و همکاری با تمامی ذی‌نفعان لبنانی از جمله مقامات رسمی، احزاب سیاسی، نامزدها، رهبران، نمایندگان معنوی، سازمان‌های جامعه مدنی و همچنین ناظران ملی و بین‌المللی انتخابات با هدف تقویت ارزش دموکراسی و دفاع از آن چشم امید دوخته‌ام.

هیئت ناظر انتخابات وابسته به اتحادیه اروپا در لبنان در سال ۲۰۲۲ از گروه‌های مختلفی از ناظران تشکیل شده است.

تیم اصلی تحلیلگران انتخابات که مقر آن‌ها در بیروت خواهد بود در اواخر ماه مارس به این شهر می‌آیند و از ۱۰ کارشناس انتخاباتی تشکیل می‌شود که بر روند انتخابات نظارت خواهند داشت و در ماه آوریل ۳۰ ناظر دیگر که ماموریت آن‌ها طولانی خواهد بود در مناطق پیگیری کارزار سیاسی مستقر خواهند شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اختلاف روسیه و اوکراین سقوط جنگنده اف 5 طرح صیانت از فضای مجازی اتحادیه اروپا لبنان انتخابات نظارت بر انتخابات مذاکرات وین اختلاف روسیه و اوکراین سقوط جنگنده اف 5 طرح صیانت از فضای مجازی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است

یکی از منابع دیپلماتیک اعلام کرد، مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است.

به گزارش ایسنا، پس از ماه‌ها رایزنی، اتحادیه اروپا اوایل سال جاری میلادی برای تصویب کمک‌های «غیر کشنده» از «موسسه صلح اروپایی» خود که یک صندوق ویژه‌ برای تقویت ظرفیت دفاعی شرکای اتحادیه اروپاست، اقدام کرد.

به نقل از پایگاه خبری azatutyun، پیش‌نویس این طرح مربوط به اواسط آوریل سال جاری میلادی درخواست مبلغ ۱۱ میلیون دلار را برای ارائه به ارتش ارمنستان در دو سال و نیم آتی دارد. این مبلغ قرار بود با هدف برپایی یک بیمارستان صحرایی و دیگر تاسیسات لجستیکی برای یکی از واحدهای نظامی در نظر گرفته شود. اختصاص این مبلغ نیازمند تایید و حمایت تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپاست.

یکی از منابع اروپایی که خواست نامش فاش نشود، گفت، مجارستان هفته‌هاست که این تصمیم را وتو کرده و خواستار تخصیص کمک‌های مشابه به جمهوری آذربایجان شده است. سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا به امید غلبه بر این بن بست، در حال بررسی خواسته‌های بوداپست هستند.

اوایل آوریل سال جاری میلادی، الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان به قدرت‌های غربی بابت مسلح کردن ایروان هشدار داده بود.

علی‌اف مدت‌هاست که با ویکتور اوربان،‌ نخست وزیر مجارستان روابط گرمی دارد.

مجارستان برخلاف دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا از باکو در قضیه درگیری قره باغ دفاع کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • بحران آوارگان در لبنان به اروپا کشیده خواهد شد
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط