Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان سنندج  - دکتر اسماعیل زارعی کوشا در دیدار با معاون ساخت و توسعه راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور بهره‌برداری پروژه راه آهن همدان به سنندج را جزو مطالبات مهم مردم دانست و گفت: تخصیص و دریافت اعتبارات در پروژه‌های سفر آتی ریاست محترم جمهوری گنجانده شده و اگر اعتبارات لازم به این پروژه تزریق و مطالبه پیمانکاران نیز پرداخت شود تا پنج ماه آینده شاهد بهره‌برداری راه آهن به صورت کامل خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 استاندار کردستان  با بیان اینکه پروژه راه آهن همدان به سنندج از مهم‌ترین و حیاتی‌ترین زیرساخت‌های استان محسوب می‌شود بر تسریع در اتمام این طرح مهم تاکید کرد و گفت: این پروژه با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد تقریبا به مراحل پایانی رسیده و اولویت دولت سیزدهم نیز اتمام این دست از پروژه‌ها با تخصیص اعتبار مناسب است.

او می گوید: تلاش خواهیم کرد از منابع مختلف اعتبارات لازم برای اتمام پروژه راه آهن همدان به سنندج را تامین کنیم تا شاهد خدمت ماندگار دیگری به مردم مومن و قدرشناس کردستان باشیم.

معاون ساخت و توسعه راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور نیز در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت اتمام راه آهن همدان به سنندج گفت: پروژه راه آهن همدان به سنندج جزو طرح‌های مهم و اولویت‌دار وزارت راه و شهرسازی است.

عباس خطیبی گفت: تاکنون رقمی معادل هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در راه آهن کردستان هزینه شده و تا اتمام و بهره‌برداری کامل هزار و۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

به گفته او: علیرغم مطالبه ۵۰۰ میلیارد تومانی پیمانکاران کار و فعالیت در این پروژه متوقف نشده است.

پیش از این قرار بود در بهمن سال جاری راه آهن همدان_ سنندج به طور کامل به بهرداری برسد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه آهن تامین اعتبار سنندج کردستان استاندار پروژه راه آهن همدان به سنندج ساخت و توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۳۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران از اتمام مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در سه رودخانه پرآبی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدطاهر بابازاده عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در مازندران یک‌صد نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است، اظهار کرد: این نیروگاه‌ها به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید، افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسید و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد، عنوان کرد: این تعداد نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

بابازاده برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه مهم‌ترین چالش را با سازمان حفاظت محیط زیست است مطرح و بیان کرد: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است که با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

کد خبر 749479

دیگر خبرها

  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • تأمین زمین ۲۶هزارواحدی مسکن ملی در کردستان
  • ضعف شدید در حوزه روایت‌گری انقلاب اسلامی
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • میدان ۱۲ فرودین، نماد ناکارآمدی مدیریت شهری در سنندج + گزارش پیگیری
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست