Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدصادق معتمدیان عصر چهارشنبه در دیدار با علی تتر توفیق استاندار دهوک اقلیم کردستان عراق، افزود: دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران به دنبال تقویت دیپلماسی منطقه‌ای با کمک استانداران مناطق مرزی کشور است.

وی با تاکید بر نگاه ویژه دولت بر گسترش دیپلماسی منطقه‌ای و نقش استان‌های مرزی در این زمینه اظهار کرد: رئیس جمهوری اسلامی ایران به استانداران دستور داده است که دیپلماسی منطقه‌ای را فعال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتمدیان با اشاره به اینکه دولت در این زمینه اختیاراتی به استانداران داده است، گفت: اگر پیش از این استانداران با حکم وزیر کشور منصوب می‌شدند در این دوره با رأی اعتماد دولت به روی کار می آیند تا مجری سیاست‌های دولت باشند.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به برنامه‌های دولت برای شتاب بخشیدن به روند توسعه مناطق مختلف کشور افزود: سال آینده صندوق عدالت و توسعه در استان‌های ایجاد شده و استفاده از اعتبارات این صندوق با نظر استانداران صورت خواهد گرفت و این مسئله موجب خواهد شد سیاست‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را به صورت منطقه‌ای و استانی با کشورهای همسایه دنبال کنیم.

معتمدیان با تاکید بر اینکه خواهان توسعه ارتباطات ترانزیتی با اقلیم کردستان عراق هستیم، گفت: جمهوری اسلامی ایران خواهان استفاده از اقلیم کردستان عراق و مرزهای منطقه "زاخو" برای ترانزیت کالا به کشورهای مختلف است.

استاندار دهوک نیز در این دیدار بر تقویت ارتباطات با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران همسایه تأثیر گذار و ارزشمند برای اقلیم کردستان عراق است.

تتر توفیق با اشاره به اینکه ارتباطات تجاری استان دهوک با جمهوری اسلامی ایران مطلوب است، اظهار داشت: امروز کالاهای ایرانی در استان دهوک به وفور دیده می‌شوند و مشتریان بسیاری دارد.

وی در پایان صحبت‌های خود خطاب به مقامات ایرانی حاضر در نشست، گفت: درهای دهوک برای جمهوری اسلامی ایران باز است و ما همه همکاری‌های لازم را در این زمینه انجام می‌دهیم.

کد خبر 5432235

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری آذربایجان غربی اقلیم کردستان عراق ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا تبریز واکسن کرونا بارش برف گرگان شیراز عکس استانها بارش باران اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز ایلام جمهوری اسلامی ایران اقلیم کردستان عراق دیپلماسی منطقه منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۳۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!

به گزارش صدای ایران از اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش بودجه نهاد‌های زیر نظر ریاست‌جمهوری مورد واکاوی قرار گرفته است که در ادامه می‌خوانید.

در بخش هزینه‌ها، طبق سنت، نخستین ردیف بودجه مربوط است به نهاد ریاست‌جمهوری؛ مجموعه‌ای که از دفتر رییس‌جمهوری گرفته تا معاونت‌ها ذیل نهاد ریاست‌جمهوری هستند. بودجه نهاد ریاست‌جمهوری طبق جدول شماره ۷ که اعتبارات دستگاه‌ها، مصوب ۱۴۰۲ و پیشنهادی ۱۴۰۳ را قید کرده، برای امسال ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است؛ در حالی که طبق همین جدول، سال گذشته ۳ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان بودجه مصوب شده بود. به عبارت دیگر رقمی حدود ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان یعنی حدود ۸۶درصد به بودجه ریاست‌جمهوری افزوده شده است.

عمده این افزایش بودجه مربوط می‌شود به «معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری»؛ درحالی که طبق همین جدول ۷، این معاونت سال گذشته ذیل نهاد، بودجه‌ای نداشته است، امسال بودجه‌ای معادل یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این افزایش هنگفت و چشم‌گیر زمانی قابل تامل می‌شود که سال ۱۴۰۳ منتهی می‌شود به بهار ۱۴۰۴ که انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم برگزار می‌شود.

«شورای اطلاع‌رسانی دولت» که قاعدتا ذیل ردیف نهاد ریاست‌جمهوری دخل و خرج خود را دریافت می‌کند، در جدول ۹ که مربوط به ردیف‌های متفرقه (دایمی یا موقت) می‌شوند نیز جای گرفته است؛ رقم پیشنهادی دولت برای بازوی اصلی رسانه‌ای خود، که در ردیف‌های «متفرقه» آمده، ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این درحالی است که شورای اطلاع‌رسانی دولت به عنوان زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بودجه‌اش از محل بودجه ریاست‌جمهوری پرداخت می‌شود.


دیگر خبرها

  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • شبح جنگ چگونه از ایران دور شد؟
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!