Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در ارتباط با تأثیر واکسیناسیون و کاهش مرگ های کرونایی، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا زالی، در اولین کنگره بین المللی تازه‌های علوم بهداشتی کشور، از بستری ۴ هزار و ۲۸۰ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی خبر داد و عنوان کرد: از این تعداد هزار و ۳۵۰ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ۸۷۰ بیمار جدید در بیمارستان‌های تهران بستری شدند که ۱۹۲ در بخش مراقبت ویژه خدمت دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ۷۴۰ بیمار طی روز گذشته از بیمارستان‌های پایتخت ترخیص شدند، افزود: مراجعه ۱۴ هزار و ۸۰۰ فرد مشکوک به ابتلاء در مراکز بهداشت و درمان استان تهران به ثبت رسیده است. همچنین روند بستری بیماران کرونایی در طول ۷۲ ساعت اخیر ثابت بوده اما تا زمانی که تعداد ترخیص شدگان از آمار بستری بیماران بیشتر نشود، نمی‌توان ادعا کرد شیوع بیماری روند کاهشی دارد. البته پیش بینی‌ها حاکی از کاهش تعداد بستری‌های کرونایی تا پایان هفته آتی است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در خصوص آخرین آمار تزریق واکسن کرونا در پایتخت نیز تصریح کرد: مجموع واکسن‌های تزریق شده ۲۴ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بوده که از این تعداد ۱۰ میلیون ۶۰۰ هزار نفر دوز اول، ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار دوز دوم و ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر دوز سوم را دریافت کرده‌اند.

وی از کاهش مراجعه برای تزریق واکسن در طول هفته اخیر خبر داد و گفت: در هفته گذشته آمار مراجعات روزانه بین ۳۰ هزار تا ۴۰ هزار نفر بوده است که پیش از این ۹۰ هزار تا ۱۰۰ هزار گزارش می‌شد. ابتلای برخی از شهروندان دلیلی برای این کاهش محسوب می‌شود، اما با این حال مشارکت بیشتر رسانه و مردم در زمینه ترغیب واکسیناسیون نیاز است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص اثربخشی واکسیناسیون در کنترل بیماری کرونا اظهار کرد: مطالعات جهانی بسیاری به ویژه در زمینه تأثیر تزریق دوز سوم منتشر شده است. باید از تجربه بین المللی به صورت تطبیقی بهره گرفت که به این موضوع در کمیته‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توجه ویژه شده و مستندات بسیاری در خصوص تجربیات سایر کشورها به همت اساتید و پژوهشگران دانشگاهی به چاپ رسیده است.

زالی عنوان کرد: با همکاری دو دانشگاه علوم پزشکی مستقر در استان تهران، از ابتدای پیک پنجم در خصوص بیماران بستری در بخش مراقبت ویژه مطالعاتی صورت گرفت و گزارش‌های آن منتشر شد. همچنین معاونان بهداشتی هر سه دانشگاه گزارش هفتگی مربوط به اطلاعات واکسیناسیون افرادی که بر اثر ابتلاء به بیماری کرونا فوت کرده‌اند را به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه می‌دهند.

وی در خصوص آمار مرگ و میر در افراد واکسینه شده، ادامه داد: بر اساس مطالعات از ابتدای پیک ششم تاکنون، افراد واکسینه شده دوز سوم تا ۵ برابر و افراد واکسینه شده دوز اول تا ۱۴ برابر در مقابل خطر مرگ و میر مصون شدند. البته این آمار به روز رسانی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پوشش ۹۳ درصدی واکسیناسیون در استان تهران خبر داد و افزود: این آمار نشان از مشارکت مطلوب شهروندان تهرانی و کمرنگ بودن فضای واکسن گریزی در میان جمعیت پایتخت دارد. پوشش کامل واکسیناسیون علاوه بر ایجاد ایمنی فردی، شانس جهش و چرخش ویروس در جامعه را کاهش می‌دهد.

زالی با تاکید بر نقش نیروهای بهداشتی در مراکز جامع سلامت و مراکز بهداشتی در امر بیماریابی، انجام تست‌های تشخیصی، درمان‌های سرپایی و واکسیناسیون، اظهار کرد: ۴۵۶ مرکز واکسیناسیون و بیش از ۹۰ مرکز جامع سلامت در تهران ۱۶ و ۱۸ ساعته تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت می‌کنند.

به گفته وی، ارائه خدمات بهداشتی غیرکرونایی نظیر غربالگری مادران باردار و واکسیناسیون نوزادان و کودکان و عدم کاهش سایر شاخص‌های بهداشتی در دوران بحران بر نقش ارزنده نیروهای بهداشتی در زمینه حفظ و ارتقای سلامت جامعه تاکید دارد.

زالی با اشاره به اهمیت شبکه سازی در حوزه بهداشت و تقدم بهداشت بر درمان، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشات اخبر خود که بی شک مبتنی بر شواهد متقن و بن مایه‌های کارشناسانه است، بر اهمیت توجه به شبکه‌های بهداشتی تاکید ویژه داشتند. اوج بالندگی بهداشت در کشور در زمان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری بود، بنابراین اشراف ایشان به شبکه‌های بهداشتی دور از انتظار نیست. کشور در طول سالهای اخیر دچار اختلال استراتژیک و بی توجهی به حوزه بهداشت شد.

وی ادامه داد: طبیعی است با تخصیص میزان کم بودجه و خصوصی سازی حوزه بهداشت، آسیب‌هایی به این بخش وارد شده است و کرونا نیز این ضعف بهداشتی را به چالش کشید. کنترل بهینه کرونا از دالان بهداشت می‌گذرد و باید از این تجربیات بهره گرفت. در این مسیر باید عملیاتی سازی فرمایشات مقام معظم رهبری در مسیر بازسازی و تقویت سیستم بهداشتی کشور محقق شود.

زالی با اشاره به تأثیر تقویت شبکه بهداشت کشور در تقویت امنیت شغلی نیروهای بهداشتی، عنوان کرد: امروز باید گفتمان سازی مطالبه گرایانه هم سطح وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی، اساتید و دانشجویان برای تحقق عملیاتی و اجرایی سازی فرمایشات مقام معظم رهبری صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان با اشاره به سیمای متفاوت اپیدمی‌های سلامت محور که در آینده بروز خواهند کرد بر لزوم بازسازی شبکه‌های بهداشتی کشور، تقویت ساختار نیروی انسانی و تبدیل وضعیت نیروهای بهداشتی، بهبود وضعیت دریافتی نیروها تاکید کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیروهای بهداشتی مقام معظم رهبری هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۴۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند

ایسنا/قزوین رئیس مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین از تعطیلی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی متخلف در سال ۱۴۰۲ در این شهرستان خبر داد. 

علیرضا مهرعلیان ضمن اشاره به تعطیلی واحدهای صنفی متخلف در قزوین اظهار کرد: به منظور اجرای آیین نامه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سال ۱۴۰۲ با انجام بیش از ۴۴ هزار و ۱۳۳ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان قزوین صورت گرفته است که تعدادی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به علت داشتن نواقص بحرانی و غیربحرانی، اقدام به صدور هفت هزار و ۱۲۴ مورد اخطار رفع نقص شد که بیشتر متصدیان نسبت به رفع نواقص آن اقدام کردند.

وی گفت: البته ۵۵۴ واحدصنفی هم توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان قزوین به علت عدم رفع نواقص بهداشتی ابلاغ شده توسط بازرسان اخطار تعطیلی ۴۸ ساعته صادر و تحویل متصدیان متخلف شد.

به گزارش ایسنا، رئیس مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین ادامه داد: از این تعداد اخطار تعطیلی ۳۸۱ واحد صنفی متخلف به علت عدم توجه به اخطارهای صادر شده، به‌طور موقت تعطیل شدند و این واحدها پس از پلمب، برای بررسی بیشتر به مراجع قضایی ارجاع شدند.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین،  مهرعلیان در پایان بیان کرد: واحدهای پلمب شده شامل کله پزی، فست‌فود، عطاری، قنادی، بستنی فروشی، رستوران، کبابی، آرایشگاه زنانه، ماست‌بندی، تهیه غذای بیرون بر، نانوایی، خواربار فروشی، قنادی، جگرکی، سفره‌خانه سُنّتی و لبنیاتی بودند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است