Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: برای نگهداری راه‌ها و ارتقای شبکه حمل و نقل جاده ای، تامین منابع درآمدی پایدار از مهم ترین دغدغه هایی است که این سازمان راهکارهای آن را با جدیت پیگیری می کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ محمد تیموری در نشست شورای اداری  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین اظهار کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تنها در بخش راهداری، متولی نگهداری 221هزار کیلومتر راه در کشور است که برای نگهداری آن سالانه حداقل 60هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نگه‌داری این میزان راه در کشور نیازمند تامین درآمدهای پایدار بدون اتکا به درآمدهای نفتی و یا خزانه است اضافه کرد:  اگر نتوانیم منابع درآمدی پایداری ایجاد کنیم بهسازی وضعیت جاده ها با این اعتبارات فعلی امکان پذیر نیست.

تیموری ادامه داد: از سوی دیگر نیز حجم عظیمی از کارکنان این سازمان هم برای معیشت و هم تامین تعمیرات و تجهیزات به اعتبارات مالی نیاز دارند و ما باید بتوانیم راه‌های جدیدتری برای آن ایجاد کنیم.

وی گفت: البته در بودجه سال ۱۴۰۱ تصمیم‌های خوبی اتخاذ شده که در صورت تصویب نهایی در مجلس شورای اسلامی می تواند افق‌های روشنی برای آینده این سازمان ترسیم کند. 

تیموری همچنین به برخی اقدامات مثبت در بخش حمل و نقل نیز اشاره کرد و گفت: امسال استفاده از ماده۳۰ قانون احکام دایمی برنامه‌های توسعه کشور مبنی بر واردات کامیون های استاندارد با عمر کمتر از سه سال باعث شد که ۳۰هزار ثبت سفارش برای ناوگان داشته باشیم.

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور افزود: این سازمان در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز عملکرد خوبی طی سال‌های اخیر داشته و همگان اذعان دارند که در این زمینه از سازمانهای پیشرو در کشور بوده ایم.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا حمل و نقل استان قزوین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده بودجه مجلس شورای اسلامی بخش حمل و نقل قانون واردات استاندارد سازمان راهداری و حمل فناوری اطلاعات و ارتباطات راهداری قزوین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۵۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: با جدیت بکار گرفته شده ۲۰ نقطه از ۳۷ نقطه حادثه‌خیز شناسنامه‌دار مصوب سال ۱۴۰۲، طی سال گذشته ایمن سازی و رفع شده است. - اخبار استانها -

مهرداد جهانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به تلاش حداکثری برای رفع نقاط حادثه‌خیز شناسنامه‌دار در شبکه راه‌های استان اظهار داشت: 37 نقطه حادثه‌خیز در سال 1401 در استان مرکزی شناسایی و نقاط احصاء شده توسط کارگروه استانی، برای بررسی به کمیسیون ایمنی راه‌های کشور ارسال گردید که پس از بررسی‌های بعمل آمده، رفع این 37 نقطه ابتدای سال گذشته به این اداره کل ابلاغ شد.

وی افزود: پس از ابلاغ این 37 نقطه حادثه‌خیز شناسنامه‌دار، اقدامات لازم برای رفع این نقاط در دستور کار این اداره کل قرار گرفت که با جدیت بکار گرفته شده، 20 مورد از این نقاط با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال رفع خطر و ایمن سازی شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی عنوان کرد: بر اساس تأکید مقام عالی وزارت راه و شهرسازی، امسال هم در نظر داریم با به‌کارگیری تمام توان اجرایی و ظرفیت لجستیکی، 17 نقطه باقیمانده را تا پایان سال جاری تکمیل و به بهره‌برداری برسانیم تا گامی ارزشمند در جهت کاهش تصادفات جاده‌ای و تلفات ناشی از آن در استان برداشته شود.

وی بیان کرد: برای ایمن سازی این 17 نقطه حادثه‌خیز باقیمانده حدود 85 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که امیدواریم با تأمین منابع مالی مورد نیاز، شاهد تسریع در روند اجرایی و پیشرفت فیزیکی طرح ها باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی، رفع 100 تقاطع هم‌سطح راه‌های روستایی با راه‌های فرعی و اصلی را از دیگر اقدامات شاخص این اداره کل برشمرد و گفت: براساس تأکید معاون اول ریاست جمهوری و پیگیری استاندار مرکزی و هم افزایی دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها، در اقدامی جهادی با احداث روشنایی نقطه‌ای طی سال گذشته راه‌های استان مرکزی ایمن سازی شده است.

جهانی بیان کرد: علاوه بر فعالیت‌های یاد شده، اقدامات مختلف دیگری نیز با استفاده از توان اجرایی ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان‌ها و ماشین آلات در اختیار انجام شده که از آن جمله می‌توان به اصلاح قوس، ترانشه برداری، اجرای شیب شیروانی، اجرای طرح راهداری محوری، احداث واریانت، تعریض پل‌ها، احداث روشنایی، نصب حفاظ های میانی و غیره شاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک