Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان -  شگفتی‌های جهان ما هر روز در معرض تهدید قرار می‌گیرند. در اینجا تعدادی از مشهورترین مکان‌ها در سرتاسر جهان که به‌طور چشمگیری در حال تغییر هستند را معرفی می‌کنیم:

Lascaux، Montignac، فرانسه

صد‌ها بازدیدکننده  از غار‌های ماقبل تاریخ Lascaux در منطقه Dordogne فرانسه، به نمایش خیره کننده حدود ۶۰۰ نقاشی در این غار آسیب جبران ناپذیری وارد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آثار توسط پسرانی نوجوان در سال ۱۹۴۰ کشف شد و غار در سال ۱۹۴۸ به روی عموم گشوده شد. اما سال‌ها رطوبت ناشی از گرمای بدن و افرادی که دی اکسید کربن را حین تنفس، بیرون می‌دهند باعث شد آثار  ویران شوند.

بیشتر بخوانید

شگفت‌انگیزترین غارهای ایران را بشناسید + تصاویر

این غار اکنون به روی عموم بسته است، اما گردشگران می‌توانند یک ماکت کامل و فوق‌العاده با جزئیات را در مرکز بازدیدکنندگان نزدیک به سایت اصلی (با اقدامات ایمنی در محل) مشاهده کنند. بازدیدکنندگان می‌توانند تا زمانی که دوست دارند بدون ترس از خراب شدن، به نقاشی‌های حیوانات خیره شوند. خود غار‌ها در سال ۱۹۷۹ در فهرست یونسکو قرار گرفتند.

غار‌های آلتامیرا، کانتابریا، اسپانیا

نقاشی‌های گاومیش کوهان دار ۱۴۰۰۰ ساله در غار‌های آلتامیرا در شمال اسپانیا به دلایلی مشابه با غار‌های فرانسه، به روی جمعیت بسته شده است؛ و در هر بار حداکثر شش نفر مجاز به شرکت در این تور هستند.

برای افرادی که تور غار را از دست می‌دهند، موزه‌ای در همان نزدیکی وجود دارد که شامل کپی بسیار متقاعدکننده‌ای از غار است و نقاشی‌های آن را به نمایش می‌گذارد و بسیار ماهرانه انجام شده است.

صخره‌های مرجانی بزرگ، استرالیا

بزرگترین صخره‌های مرجانی جهان و بزرگترین سازه زنده دیواره بزرگ مرجانی یکی از معروف‌ترین جاذبه‌های استرالیا است. اما آنچه زمانی مجموعه‌ای رنگارنگ از مرجان‌ها بود که با انواع ماهی‌ها و جانوران دریایی رشد می‌کرد، اکنون به یک تراژدی تغییرات آب و هوایی تبدیل شده است.

 

سفید شدن مرجان ها، زمانی که دمای آب خیلی گرم می‌شود و ارگانیسم‌هایی را که روی مرجان‌ها رشد می‌کنند از بین می‌برد و تأثیر زیادی بر زندگی دریایی این صخره داشته است، اما بر گردشگری نیز تأثیر گذاشته است. برخی از مناطق برای غواصان جذاب نیستند و مشکلات پیش روی دیواره بزرگ مرجانی احتمالا بدتر خواهد شد.

سالار دی اویونی، بولیوی

نمکزار‌های جنوب غربی بولیوی بزرگ‌ترین مناطق جهان هستند،   در واقع بیش از ۴۶۰۰ مایل مربع (۱۲۰۰۰ کیلومتر مربع). هنگامی که سطح خشک است، گستره مانند یک تکه تکه‌ای از ابری سفید و درخشان به نظر می‌رسد و هنگامی که خیس است، آسمان آبی و ابر‌های بالا در آن کاملاً منعکس می‌شوند. این نمکزار‌ها روی نیمی از ذخایر لیتیوم جهان قرار دارند.

تقاضا برای لیتیوم در حال افزایش است (برای مثال در باتری‌های گوشی‌های هوشمند استفاده می‌شود) و بولیوی در حال استخراج آن است. معادن و ماشین آلات سنگین منظره را خراب می‌کنند و نمکزار‌های زیبا را در معرض خطر جدی قرار می‌دهند.

منبع: انتخاب

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناطق گردشگری جاذبه های گردشگری غار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۵۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست

کارشناس بسکتبال ایران گفت: ابتدا باید سبک بسکتبال خود را انتخاب کرده و تغییر دهیم، سپس به فکر انتخاب سرمربی آینده تیم ملی باشیم.

سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یکسری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوانتر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوانتر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبرو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبرو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یکسری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یکسری از آن‌ها سازنده است و یکسری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یکسری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • جاذبه‌های گردشگری شیراز
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست