Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: مساجد و پایگاه‌ها از همان روزهای آغاز جنگ تحمیلی، مکانی برای همدلی و ایثار بود و با شیوع ویروس کرونا نیز بار دیگر همین روزها در مساجد و پایگاه‌ها تداعی شده است؛ روزهایی متفاوت‌تر از گذشته و ایثاری پر رنگ‌تر از دیروز در حال نمایش است.

اگر چه همواره اقدامات انجام گرفته از سوی گروه‌های جهادی و پایگاه‌ها برای کمک به اقشار ضعیف جامعه چشم‌گیر بوده است اما از روزی که شیوع ویروس کرونا، بر تعداد اقشار ضعیف جامعه افزود، اقدامات گروه‌های جهادی نیز ستودنی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش توزیع بسته‌های معیشتی با شیوع ویروس کرونا

مسئول گروه جهادی شهید آیت الله مدنی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: توزیع بسته‌های معیشتی قبل از شیوع ویروس کرونا نیز انجام می‌گرفت، اما از زمان شیوع ویروس کرونا و افزایش مشکلات معیشتی مردم، توزیع بسته‌های معیشتی نیز افزایش یافت و با شدت بیشتری ادامه یافت.

توزیع بسته‌های معیشتی در ۲۵ مرحله

حجت الاسلام و المسلمین حجت رستم پور ادامه داد: تاکنون بسته‌های معیشتی در حدود ۲۵ مرحله توزیع شده است و در ماه جاری نیز، بالغ بر یک هزار و ۱۰۰ بسته معیشتی با مشارکت حوزه ۵ بسیج تهیه شده و در بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

تاکنون بسته‌های معیشتی در حدود ۲۵ مرحله توزیع شده است

وی افزود: گروه جهادی شهید آیت الله مدنی در سال ۱۳۹۰ تأسیس شده که از دیگر اقدامات صورت گرفته در این گروه جهادی، ضدعفونی اماکن و معابر عمومی همزمان با شیوع ویروس کرونا و همکاری با شبکه بهداشت، توزیع بسته‌های معیشتی، تهیه جهیزیه نوعروسان، کمک هزینه درمان برای بیماران نیازمند، اهدا تبلت و گوشی به دانش آموزان نیازمند، تأمین کمک هزینه اجاره مسکن، تأمین کمک مالی و کمک به تأمین بازسازی منازل و لوازم خانگی خانوارهای نیازمند است.

رستم پور بیان کرد: همزمان با شیوع ویروس کرونا حدود ۵۵ نفر در زمینه ضدعفونی معابر و اماکن عمومی فعالیت داشتند.

۳۰۰ خانوار تحت پوشش در گروه جهادی شهید آیت الله مدنی

وی گفت: در حال حاضر ۳۰۰ خانوار تحت پوشش گروه جهادی شهید آیت الله مدنی است که ۲۰۰ خانوار در بخش بانوان و ۱۰۰ خانوار نیز تحت پوشش مستقیم این گروه جهادی قرار گرفته است.

مسئول گروه جهادی شهید آیت الله مدنی توضیح داد: بسته‌های معیشتی در هر ماه، تهیه و توزیع می‌شود و بالغ بر ۱۵۰ بسته و حتی در تعداد بیشتر نیز، بین نیازمندان توزیع می‌شود.

رستم پور با اشاره به ظرفیت افزایش خانوارهای نیازمند تحت پوشش گفت: در این رابطه هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد و این ظرفیت در گروه جهادی شهید آیت الله مدنی وجود دارد که خانوارهای تحت پوشش را افزایش دهد.

بسته‌های معیشتی در هر ماه، تهیه و توزیع می‌شود و بالغ بر ۱۵۰ بسته و حتی در تعداد بیشتر بین نیازمندان توزیع می‌شود

وی افزود: کمک به خانوارهای نیازمند عمدتاً از طریق جمع آوری کمک‌های مردمی صورت می‌پذیرد و زمانی که مسائل و مشکلات با مردم مطرح می‌شود، حس نوع دوستی، کمک به همنوعان و اظهار همدردی مردم با خانوارهای نیازمند افزایش می‌یابد.

شناسایی خانوارهای نیازمند و بررسی مشکلات آنان

مسئول گروه جهادی شهید آیت الله مدنی در پایان گفت: مشارکت‌های مردمی در جامعه به خودی خود، تأثیرات مثبتی را در پی دارد چرا که رفع مشکلات خانوارهای نیازمند توسط اقشار مردمی، با حس ادای تکلیف و آرامش همراه بوده و بدین گونه حس هم‌نوع دوستی و احساس تکلیف نسبت به همدیگر در سطح جامعه را تقویت خواهد کرد.

پایگاه شهید بقایی در سال ۱۳۸۷ تأسیس شده است و با توجه به اینکه در محله‌ای قرار گرفته که خانواده‌های بی بضاعت و کم برخوردار بسیار است که سعی بر شناسایی این خانواده‌ها شده است

فرمانده پایگاه شهید بقایی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: پایگاه شهید بقایی در سال ۱۳۸۷ تأسیس شده است و با توجه به اینکه در محله‌ای قرار گرفته که خانواده‌های بی بضاعت و کم برخوردار بسیار است، سعی بر شناسایی این خانواده‌ها شده و حتی مشکلات آنها نیز بررسی شده است.

معصومه وطن‌خواه ادامه داد: در این راستا خانواده‌های بی سرپرست شناسایی شده و با فراهم آوردن زمینه اشتغالزایی، ارائه مشاوره‌های لازم و معرفی به بنیادها درصدد رفع مشکلات آنان برآمده‌ایم.

از تهیه سیسمونی تا تأمین هزینه‌های درمانی خانوارهای نیازمند

وی افزود: از اقداماتی که تاکنون در پایگاه شهید بقایی، انجام گرفته است می‌توان به تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی، تهیه جهیزیه نوعروسان و سیسمونی، تأمین قبوض خانوارهای نیازمند و هزینه‌های درمانی نیز اشاره کرد.

از اقدامات انجام گرفته در پایگاه شهید بقایی، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی، تهیه جهیزیه نوعروسان و سیسمونی است

وطن‌خواه بیان کرد: از آغاز به کار پایگاه شهید بقایی، ۸۵ خانوار تحت پوشش قرار گرفته‌اند که با شیوع ویروس کرونا، تعداد خانوارهای تحت پوشش افزایش یافته است.

فرمانده پایگاه شهید بقایی با اشاره به توزیع بسته‌های معیشتی توضیح داد: از اقدامات انجام گرفته در رابطه با شیوع ویروس کرونا، به همکاری با بهداشت منطقه، غربالگری افراد محله با تماس تلفنی، تهیه و تأمین اقلام مورد نیاز بیماران کرونایی نیازمند، انجام خرید بیماران مبتلا به ویروس کرونا که در قرنطینه خانگی به سر می‌بردند و هم‌چنین دوخت ۶۰۰ ماسک به صورت روزانه طی یک سال نیز می‌توان اشاره کرد.

وی گفت: از جمله کمک‌هایی که در تهیه و توزیع یک هزار و ۱۰۰ بسته معیشتی در ماه جاری انجام گرفته، می‌توان به توزیع گوشت قربانی بین نیازمندان و حدود ۵۰ بسته معیشتی نیز اشاره کرد.

وطن‌خواه در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای بانوان افزود: در پایگاه شهید بقایی حدود ۱۰۰ نفر از بانوان در حال فعالیت می‌باشند که حتی در کارهای جهادی و بسته بندی بسته‌های معیشتی پیشقدم هستند.

حالا در روزهایی که شیوع ویروس کرونا بر تعداد اقشار ضعیف جامعه افزوده است، اقدامات انجام گرفته از سوی گروه‌های جهادی و پایگاه‌ها ستودنی است که علاوه بر شناسایی خانوارهای بی بضاعت، در زمینه اشتغالزایی و ارائه مشاوره‌های لازم نیز فعال هستند و با جمع آوری کمک‌های مردمی به یاری خانوارهای بی سرپرست می‌شتابند تا بخشی از مشکلات موجود را سر و سامان بخشند.

کد خبر 5431980

منبع: مهر

کلیدواژه: بسته معیشتی کمک به نیازمندان مساجد ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا تبریز واکسن کرونا بارش برف گرگان همدان شیراز عکس استانها اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز بارش باران توزیع بسته های معیشتی اقدامات انجام شیوع ویروس کرونا خانوارهای نیازمند بسته های معیشتی پایگاه شهید بقایی گروه های جهادی بین نیازمندان توزیع می شود تهیه و توزیع پایگاه ها خانواده ها تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی

مسئول جهادی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی گفت: جهادگران گروه جهادی دانشگاه فرهنگیان در نوروز ۱۴۰۳ در چهار اردو جهادی که به مدت ۱۷ روز در مناطق حاجی پیرلو ارومیه و تخته پل خوی با مجموع ۶۸ دانشجو معلم جهادگر و ۳۵۰ دانش آموز به نیابت از شهیده فائزه رحیمی به کنشگری پرداخته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، معصومه راستگو مسئول جهادی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو بیان کرد: گروه جهادی شهیده ابراهیمی آذر با هدف برقراری عدالت آموزشی در بین دانش آموزان و رشد و توانمندسازی و خودسازی درپرتو معنویت و آرمان خواهی دانشجو معلمان در راستای جهاد در تعیلم و تربیت قدم برداشته است.

وی افزود: از زمان شیوع ویروس کرونا این گروه جهادی با فعالیت جهاد تربیتی در مناطق مختلف شهرستان‌های ارومیه و خوی کنشگری خود را به صورت جدی پیش برده است.

راستگو اظهار کرد: مسئله گروه جهادی تعلیم و تربیت بوده و درهمین زمینه علاوه بر فعالیت در عرصه‌های آموزشی و افزایش سطح اطلاعات درسی دانش آموزان در ساحت‌های مختلف تربیتی و فرهنگی اعم از مناسبت‌های ملی و مذهبی به کنشگری پرداخته است.

مسئول جهادی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی گفت: گروه جهادی با شبکه جهاد تربیتی فعال و با ابتکار رویکرد تحولی و باهدف قرار دادن مسائل مختلف تربیتی - فرهنگی دغدغه‌ی تربیت معلم تراز انقلاب و ارتقای شایسته سالاری معلمی درنظام توسعه پایدار آموزش و پرورش را دارد، اینکه بتوانیم تربیت معلم هم سطح با آرمان‌های انقلاب اسلامی و دغدغه‌مند در زمینه تحول در آموزش و پرورش داشته باشیم.

وی افزود: حضور دانشجو معلمان در اردوهای جهادی و ارائه راهکارهای عملیاتی به عنوان قشر انسان ساز با مهارت های کارآمد فرصتی برای تحول خواهی است، با این بینش که رسالت معلمی و تربیت نسل مومن و انقلابی و خواستار دانش و معرفت جز آوردگاه کلاس و خلق برنامه های جدید تربیتی و علمی میسر نمی‌شود.

راستگو بیان کرد: فعالیت گروه جهادی شهیده ابراهیمی آذر در اردو های جهادی هر سال در دو بازه عید و تابستان پیگیری می‌شود، جهادگران گروه جهادی دانشگاه فرهنگیان در نوروز ۱۴۰۳ در چهار اردو جهادی که به مدت ۱۷ روز طول کشید و در مناطق حاجی پیرلو ارومیه و تخته پل خوی با مجموع شصت و هشت دانشجو معلم جهادگر و سیصد و پنجاه دانش آموز در عرصه‌های آموزشی، هنری، تربیتی و فرهنگی به نیابت از شهیده فائزه رحیمی به کنشگری پرداخته است.

مسئول جهادی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی گفت: یاد و خاطره ی شهیده فائزه رحیمی بهانه‌ای بود برای ادای دین ما نسبت به زنده نگه داشتن نام این شهیده و شهدای حادثه کرمان، خانم معلم نمونه شهیده فائزه رحیمی عنوانی بود که برای معرفی شهیده گرانقدر انتخاب شد و اما به دلیل مصادف شدن بازه اول اردوجهادی با هفته درختکاری دانش آموزان منطقه حاجی پیرلو ارومیه به نیابت از بیست و شش دانش آموز شهید حادثه کرمان و باهمکاری یکدیگر هدیه به زمین درخت کاشتند.

وی افزود: در بازه دوم فعالیت گروه جهادی باتوجه به همزمان بودن اردوجهادی با ماه مبارک رمضان و شهادت امام علی علیه السلام برنامه‌هایی در راستای تشریح اوصاف امیرالمومنین و نحوه شهادت ایشان برگزار شد.

راستگو یادآور شد: در واپسین روزهای برگزاری اردوجهادی به مسئله اصلی این روزها رسیدیم و باید اتفاق مهمی را رقم می‌زدیم اتفاقی که دغدغه و یکی از مهم ترین مسائل تربیتی این ایام می‌باشد، مسئله فلسطین و درون مایه ایستادگی در آخرین جمعه ماه مبارک مسلمانان زمینه را برای القا و معنابخشی مقاومت فراهم کرد.

وی گفت: مقاومتی که باید درجهت افزایش بصیرت و ائتلاف آنها با دانش آموزان نوارغزه می‌شد، طوفان الاقصی و قصه‌ی چندین سال مبارزه حق علیه باطل برجسته ترین چالش هویتی است که باید با ادبیات ضدصهیونیستی به دانش آموزان منتقل می‌شد.

راستگو ادامه داد: ایجاد این اندیشه بلندمدت و روحیه ظلم ستیزی با انجام فعالیت‌های هنری و روایت و بازی مقاومت و ارائه دلنوشته‌ها و نقاشی‌های کودکانه تصویر زیبایی از این ارتباط موثر و مفید برجای گذاشت.

مسئول جهادی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی گفت: برنامه کارساز ما در زمینه‌های علمی و آموزشی مسئله پراهمیتی مثل روز سلامتی بود، در این روز برای افزایش آگاهی عمومی دانش آموزان در امر بهداشت و سلامت با جلب توجه آنها از طریق ماجراهای خلاقانه و دست سازه های مرتبط با آموزش های حفظ تندرستی به کنشگری پرداختیم.

وی در پایان بیان کرد: سرآخر ماجرای اردوجهادی نوروز ۱۴۰۳ گروه جهادی شهیده ابراهیمی آذر درکنار کودکان پرمهر و محبت منطقه حاجی پیرلو ارومیه و تخته پل خوی دستاوردی برای ادامه‌ی خدمت بی منت بود.

دیگر خبرها

  • توزیع ۸۰۰ تن آسفالت در مسیر جاده اوغلی و قوناخلارباغی تبریز
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • شهید مهدی شاه آبادی نمونه مدیر جهادی دهه ۶۰ + فیلم
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی