Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم انلاین اصفهان ؛ دکتر علی اعتصام‎پور در طی افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی سلامت مادر و کودک بیمارستان شریعتی اظهار کرد: کودکان از طریق سیستم پخش مدار بسته در این کیلینیک می توانند از تماشای فیلم های متناسب با سن خود برخوردار شوند.
وی ادامه داد: کلینیک تخصصی و فوق تخصصی سلامت مادر و کودک بیمارستان شریعتی اصفهان فعالیت خود را شروع کرده که پس از یکسری تعمیرات و بازسازی ها برای کودکان مناسب سازی شده و کودکان می توانند از طریق سیستم پخش مداربسته از فیلمهای متناسب با سن خودشان استفاده کنند و از امکاناتی چون وسایل نقاشی بهره ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان تصریح کرد: این کیلینیک دارای دو اتاق جهت معاینه با امکانات لازم است که توسط پزشکان متخصص و فوق تخصص غدد، روماتولوژی و ایمونولوژی و آلرژی اطفال و فلوشیپ اعصاب کودکان ویزیت انجام می شود. همچنین سالنی جهت فعالیتهای کودکان با امکانات ویژه بازی کودکان در نظر گرفته شده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کودک مدیریت درمان اصفهان افتتاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • غرق شدگی یک جوان در محدوده امامزاده ردان
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • راز قتل دختربچه ۱۱ ساله اصفهانی فاش شد