Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@21:14:12 GMT

زدن الکل بر روی ماسک ممنوع!

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۴۸۰۲۳

زدن الکل بر روی ماسک ممنوع!

دانشمندان اظهار کردند: در واقع قرار گرفتن در معرض ضدعفونی‌کننده‌های مبتنی بر الکل اثربخشی ماسک را کاهش می‌دهد.

به گزارش برنا؛ نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که اسپری کردن محلول ضدعفونی‌کننده روی ماسک صورت برای استفاده بیشتر ممکن است بیشتر از اینکه مفید واقع شود مضر باشد.

دانشمندان اظهار کردند: در واقع قرار گرفتن در معرض ضدعفونی‌کننده‌های مبتنی بر الکل اثربخشی ماسک را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به تمایل استفاده مجدد از ماسک ممکن است وسوسه افزایش عمر آن با ضدعفونی کردن بین استفاده ایجاد شود اما محققان می‌گویند که باید از این امر اجتناب شود.

آنان دریافتند که ماسک‌های تنفسی یکبار مصرف می‌توانند اثربخشی خود را پس از چهار ساعت قرار گرفتن مداوم در معرض بخارهای ضدعفونی‌کننده الکلی یا یک اسپری مستقیم ضدعفونی‌کننده حفظ کنند اما اگر از این مدت بیشتر شود احتمال تخریب جدی‌تری وجود دارد.

علاوه بر این، قرار دادن ماسک‌ها در معرض غلظت بالایی از بخارهای الکلی، آن‌ها را چنان در معرض خطر قرار می‌دهد که دیگر محافظتی در برابر خطرات موجود در هوا ارائه نمی‌کنند.

گمان می‌رود این تحقیق، اولین مورد از نوع خود در جهان باشد که تاثیر بخارهای ناشی از ضدعفونی‌کننده‌های دست مبتنی بر الکل و محلول‌های پاک‌کننده را بر عملکرد ماسک N۹۵ و P۲ بررسی می‌کند.

دکتر جورگ شوتز، محقق اصلی این تحقیق از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی همسود (CSIRO) گفت: ماسک‌های یکبار مصرف همچنان بخشی از زندگی بسیاری از ما خواهند بود زیرا دفاعی در برابر کووید-۱۹، سویه‌های آن و هر عامل بیماری‌زای آینده ارائه می‌کنند اما ‌شنیدیم که برخی افراد تلاش می‌کنند عمر این ماسک‌ها را با تمیز کردن آنها طولانی‌تر کنند.

به همین دلیل درباره انواع محصولاتی که مردم در طول همه‌گیری بیشتر استفاده ‌کردند مانند محلول‌های ضدعفونی‌کننده دست مبتنی بر الکل و محلول‌های تمیزکننده تمرکز کردیم و متوجه شدیم که این محصولات می‌توانند بر خواص الکترواستاتیکی ماسک‌های صورت تاثیر بگذارند.

این ماسک‌ها متکی به داشتن بار الکترواستاتیکی هستند که ذرات را جذب می‌کنند و آنها را مانند یک تار عنکبوت چسبنده به دام می‌اندازند اما می‌دانیم که این بار الکترواستاتیکی می‌تواند توسط بخارهای الکلی بسیار غلیظ از بین برود.

محققان دریافتند که ماسک‌ها در سه مورد معمول برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ یعنی پوشیدن ماسک و استفاده از ضدعفونی‌کننده‌های دست، تمیز کردن میزها هنگام پوشیدن ماسک، اسپری کردن ماسک با مواد ضدعفونی‌کننده و پوشیدن ماسک زمان اسپری محصولات مبتنی بر الکل با غلظت بالا استفاده می‌شوند.

محققان دریافتند که غلطت بخار اسپری ضدعفونی‌کننده می‌تواند به‌طور جدی کارایی ماسک را به خطر بیندازد تا جایی که دیگر از پوشنده محافظت نکند.

قرار گرفتن طولانی‌مدت ماسک در معرض بخار بسیار غلیظ الکل، به‌عنوان مثال برای پاکسازی ماسک یک‌بار مصرف قبل از استفاده دوم ماسک را تخریب می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماسک الکل جهان الکل ماسک ویروس کرونا ضدعفونی کننده قرار گرفتن ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۸۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟

نظرسنجی انجام شده توسط این تیم نشان داد که ساکنان نیوهمپشایر غذا‌های دریایی را با نرخی بالاتر از میانگین ملی مصرف می‌کنند، به این معنی که ممکن است خود را در معرض PFAS و عوارض سلامتی مرتبط با مواد شیمیایی قرار دهند.

به گزارش جی پلاس، در حالی که محققان سطح PFAS شرکت‌کنندگان را آزمایش نکردند، یک مطالعه جداگانه در سال ۲۰۲۳ نشان داد که آمریکایی‌های آسیایی آمریکایی که اغلب رژیم غذایی سرشار از غذا‌های دریایی دارند، سطح PFAS در خونشان ۸۹ درصد بیشتر از سایر نژاد‌ها بود.

این مطالعه نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از غذا‌های دریایی می‌تواند مقصر باشد، زیرا ماهی منبع اصلی آلودگی PFAS است.

مگان رومانو، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: ما خوردن غذا‌های دریایی را که منبع عالی پروتئین بدون چربی و اسید‌های چرب امگا هستند، توصیه می‌کنیم، اما همچنین منبع بالقوه‌ای برای قرار گرفتن در معرض PFAS هستند مزایای مصرف غذا‌های دریایی برای افرادی که "در مورد رژیم غذایی تصمیم می‌گیرند، به ویژه برای جمعیت‌های آسیب پذیر مانند زنان باردار و کودکان مهم است.

PFAS‌ها مواد میکروسکوپی هستند که هزاران سال طول می‌کشد تا در محیط و بدن انسان تجزیه شوند و نام "مواد شیمیایی برای همیشه" را برای آن‌ها به ارمغان آوردند. آن‌ها در منسوجات، فوم آتش نشانی، ظروف نچسب، لباس و بسته بندی مواد غذایی یافت می‌شوند و به منابع آب، خاک و هوا نفوذ می‌کنند.

از آنجایی که PFAS تقریباً در همه جای محیط زیست یافت می‌شود، محققان گفتند که دانستن چگونگی رسیدن این مواد شیمیایی به ماهی در زنجیره غذایی دریایی دشوار است.

در مطالعه‌ای که در مجله Exposure and Health منتشر شد، محققان حدس زدند که صدف‌ها می‌توانند بیشتر در معرض خطر آلودگی PFAS باشند، زیرا در کف دریا، نزدیک‌تر به منابع PFAS در نزدیکی ساحل، تغذیه می‌کنند و زندگی می‌کنند. موجودات دریایی بزرگتر ممکن است PFAS را با خوردن گونه‌های کوچکتر آلوده به آن‌ها بخورند.

هیچ سطح امنی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی وجود ندارد و چندین مطالعه آن‌ها را با صد‌ها نوع سرطان، مشکلات ناباروری، ناهنجاری‌های جنینی و مجموعه‌ای از بیماری‌های دیگر از جمله اوتیسم مرتبط می‌کند.

محققان گفتند این یافته‌ها بر نیاز به دستورالعمل‌های بهداشت عمومی سختگیرانه‌تر برای تعیین مقادیر ایمن مصرف غذا‌های دریایی برای کاهش قرار گرفتن در معرض PFAS تاکید می‌کند.

دیگر خبرها

  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • برای خواب خوب مقررات بگذارید
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ (فیلم)
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان