Web Analytics Made Easy - Statcounter

طهرانچی با گلایه از تعطیلی مراکز ‌آموزشی کشور در ایام شیوع کرونا، گفت: هیچ جای دنیا رفتاری که ما در ایران نسبت به غیرحضوری کردن مدرسه و دانشگاه داریم را ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، محمد مهدی طهرانچی امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه باید ریل دانشگاه آزاد اصلاح می شد که در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد در گذشته تاثیراتی را در حوزه فرهنگ در اجتماع داشته است که همه آن مثبت نبود و گسستگی داشت و صرفا به افزایش تحصیل کردگان اکتفا می کرد، گفت: امروز یک برنامه ۵ ساله مدون و مصوب هیات امنا دارد که به دنبال تربیت قوه عاقله و گسترش فضای انقلابی در سیر کار تعلیم و تعلم در کشور است.

رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی سعی شده است در جریان آموزش، اصل تربیت بر محور امامت باشد، اظهارداشت: جشنواره علمی و ادبی مهدویت امسال برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

طهرانچی با بیان اینکه حدود ۶۰ هزار دانشجوی اهل سنت در دانشگاه آزاد اسلامی داریم که برای تقریب مذاهب و تربیت سازنده باید اقدام می‌کردیم، گفت: اکنون بیش از ۲۰ دفتر تقریب مذاهب در دانشگاه های آزاد کشور راه اندازی شده است؛ به دنبال تقریب مذاهب هستیم و نگاه تربیت تقریبی در دانشگاه آزاد دنبال می شود.

وی با بیان اینکه دانشگاهی که حل مسئله نکند از مردم دور خواهد شد، گفت: چنانچه دانشگاه مسئله مردم را حل نکند مردم با دانشگاه قهر خواهند کرد، چراکه نیازهای آنها در دانشگاه برطرف نمی شود لذا دانشگاه آزاد به این موضوع هم ورود کرده است و دانشگاه به دنبال پوست اندازی در راستای حل مسئله است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور با بیان اینکه در حوزه آسیب های اجتماعی در خراسان جنوبی در برخی موارد وضعیت استان بسیار خوب است اما در برخی موارد آسیب های جدی وجود دارد، گفت: رشته های علوم اجتماعی دانشگاه را فراخوان کردیم و از آنها خواستیم که مسئله استان را بررسی کنند، لذا دانشگاهی مدنظر است که رویکرد آن حل مسئله باشد.

رفتار افراطی در قبال کرونا و آموزش در کشور

طهرانچی با اشاره به اینکه کرونا و فضای مجازی موضوعی است که در کشور به شدت افراطی نسبت به آموزش و پرورش و دانشگاه عمل می شود، افزود: هیچ جای دنیا رفتاری که ما در ایران نسبت به غیرحضوری کردن مدرسه و دانشگاه داریم را ندارند.

وی اظهارداشت: اکنون یک جریان ناامیدی گسترده را در جوانان القا می کنند و آنها را به سمت خارج سوق می دهد که بخش زیادی از آن به خاطر اثرات تربیتی شبکه های اجتماعی است که محیط رفاقتی جوانان ما را از آن خود کرده است، در کرونا هم این محیط رفاقتی بر محیط آموزشی و زندگی دانشجویی غلبه کرده است.

وی با بیان اینکه امروز در آموزش شاگرد پروری وجود ندارد و مدرس هیچ ارتباطی را دانشجو و دانش آموز ندارد، اظهارداشت: دو سال است که ارتباط بین دانشجو و استاد به صورت افراطی در کشور قطع شده است و در کشورهای منطقه هم این طوری نیست.

پشت تعطیلی دانشگاهها جریان ناامیدی وجود دارد

وی با اشاره به اینکه تعطیلی دانشگاه‌ها متاسفانه جریانی پشت آن وجود دارد که به دنبال تعطیل کردن محیط های تعلم و تربیت در کشور هستند، افزود: البته در حال حاضر آیت الله رئیسی یک اراده جدی به خرج دادند قدری باز کردیم و باز به بهانه امیکرونی که عوارض آن به اندازه یک سرماخوردگی بود، دوباره دانشگاهها را بستند، یعنی یک اراده جدی وجود دارد که ما نتوانیم در کشور فضای حقیقی تعلم و تربیت را در دست بگیریم و این برای ما درد آور است.

وی با اشاره به اینکه اراده دانشگاه بر این است که بعد از تعطیلات عید نوروز به جد فضای حقیقی و مدارس سما را شروع کنیم و البته مقداری حمایت های فرهنگی را در این زمینه لازم داریم، ادامه داد: نباید به این راحتی محیط های آموزشی را تعطیل کرد.

وی با اشاره به اینکه نباید اجازه داد که محیط های آموزشی ما را دو قفله کنند، افزود: دو سال از تعطیلی دانشگاه گذشت و دو سال دانشگاه ها تعطیل ماند که نباید این طور می بود.

وی گفت: دانشگاه آزاد هیچ مشکلی برای باز کردن خوابگاه ها و دانشگاه آزاد اسلامی و سلف و … ندارد و آمادگی کامل برای بازگشایی را دارد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۸۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   جلسه‌ای با هدف  بررسی راهکارهای عملیاتی شدن طرح جامع جهاد علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد.

 در این جلسه راهکارهای اجرایی سازی  طرح جامع جهاد علمی بر مبنای تفاهم نامه همکاری پژوهشی وتحقیقاتی فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی وموسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در این جلسه گفت: تعامل سازنده با نهادهای موثر در حوزه فناوری و نوآوری برای سرعت بخشیدن به جریان تحقیقات واز بین بردن انحصارطلبی در تحقیقات و نوآوری، جذب ذهن‌های برتر و استفاده از ظرفیت استادان، دانشجویان، نخبگان و نوآوران به منظور حل مساله صنعت و جامعه از اهداف و اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی استان   بر مبنای رسالت و اسناد بالادستی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری است.

یاشار زهفروش  افزود:امیدوارم با حمایت مرکز نوآوران شهید فهمیده پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی مورد نیازصنایع دفاعی تا مرحله تبیین دانش فنی پیش رود تا با جهت دهی فعالیت‌های علمی نخبگان در راستای نیازهای طرفین و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد بتوانیم نقش دانشگاه را در راستای حل مساله علمی کشور به منصه ظهور برسانیم.

 

در ادامه جلسه رئیس دفتر شهید فهمیده با معرفی پتانسیل‌های همکاری مشترک با مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروی های مسلح، به تشریح طرح جهاد علمی نیروهای مسلح که بخشی از آن نیز در وزارت دفاع در حال انجام است پرداخت و

آیدین صنم نژاد افزود:زمینه‌ها و حمایت‌هایی که در قالب این طرح از دانشگاه‌ها و موسسه‌های پژوهشی صورت می‌گیرد شامل حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی با موضوعات مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی کشور، حمایت از پروژه های نوظهور و بدیع، حمایت از طرح‌های پژوهش و فناوری مورد نیاز صنایع دفاعی، حمایت از فرصت‌های مطالعاتی داخل و خارج از کشور مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی است.

وی افزود:  حمایت از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری، حمایت از ایجاد مراکز فناوری مشترک، حمایت از انجمن‌های علمی و هسته‌های پژوهشی از دیگر محورهای همکاری مشترک است که  دانشجویان، نخبگان و مخترعان می‌توانند با مراجعه به دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه از حمایت‌های مادی و معنوی دفتر شهید فهمیده استان بهره‌مند شوند.

در پایان جلسه نیز از برخی امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه بازدید شد.

 

 

دیگر خبرها

  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه