Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی با بیان اینکه سامانه صدور مجوز بخش کشاورزی به یک سازمان واگذار شودگفت: برخی از صدور مجوز از سه روز تا ۲۰۰ روز طول می کشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند،محمد مودی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی بخش خصوصی است که حدود 4 هزار و 500 نفر عضو دارد و در صورتی که این بدنه به کار گرفته شود راهبردهای خوبی در بخش کشاورزی خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: باید از این پتانسیل بخش کشاورزی استفاده شود و تا جایی که در حیطه ما بوده تلاش کردیم زبان رسای این اعضا باشیم و از توان آنها در بخش کشاورزی استفاده کنیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی افزود: وقتی دانش فنی بخش کشاورزی و دانش فرهیختگان در مزرعه به کار گرفته شود بهره وری نیز خواهد بود و به دنبال این هستیم از بدنه فرهیخته بخش کشاورزی استفاده شود.

مودی با بیان اینکه گستردگی بخش کشاورزی سبب شده به فکر این باشیم از توان فارغ التحصیلان کشاورزی استفاده کنیم تصریح کرد: فارغ التحصیلان حتما باید اطلاعات به روز داشته باشند و با آخرین فن آوری های روز خدمات رسانی کنند و سازمان نظام مهندسی نیز پیشرو در اجرا همراه با دانش در بخش کشاورزی است.

وی ادامه داد: رویکرد سازمان تغییر کرده و حدود 100 کارشناس بخش کشاورزی به مجموعه اضافه شده و بخش اعظمی از کارهای نظارتی و فنی را بر عهده گرفتند و به گفته نهادهای نظارتی طرح شکایت از سازمان به حداقل ممکن رسیده است.

تذکر 65 نماینده به وزیر کشاورزی درباره کنترل بازار اقلام خوراکی و تامین مایحتاج اساسی مردمگفتگو با معاون وزیر کشاورزی| تغییر کاربری 4میلیون هکتار زمین/ 13هزار حکم قطعی قلع‌وقمع هنوز اجرا نشده/ سال 1404 همه زمین‌ها سنددار می‌شوند

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی با بیان اینکه حدود 10 تا 15 فعالیت از بحث های نظارتی تا حاکمیتی به بدنه سازمان اضافه شده است خاطرنشان کرد: برخی از صدور مجوز از سه روز تا 200 روز طول می کشد که آن به این دلیل است برخی صدور جواز از دایره اختیارات ما خارج می شود و وقتی مجوز برای استعلام به اداره ای دیگر فرستاده می شود در برگشت به مشکل می خورد  و مدیریتی در این زمینه نداریم.

مودی اظهار کرد: باید مجوز صدور جواز بر عهده خود سازمان صادرکننده باشد و حتی  استانداران قبلی هم تایید کردند اگر استعلام 10 روز طول بکشد سازمان صادرکننده به راه خود ادامه دهد اما اکنون سامانه صدور مجوز بسته می شود و دیگر سازمان صادرکننده دسترسی به مجوز ندارد‌.

وی با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی استان کمترین همکاری با سازمان نظام مهندسی دارد و به موقع جواب استعلام ها را نمی دهد گفت: کاری که به راحتی می توان حل کرد ولی بی جهت مردم را اذیت می کنند و سامانه طوری طراحی شده باشد که جواب در برگشت معلق می ماند و تاکنون نیز همه راه ها رفتیم ولی بی نتیجه بوده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی افزود: این سامانه مشکل کشوری است و 90 درصد مدیران نمی دانند سامانه چیست و سواد سامانه ای ندارند وقتی مطالبه گری در کشور نباشد نمی توان کاری کرد.

مودی بیان کرد: از سال 91 تاکنون 561 مجوز تاسیس گلخانه ها و 15 مجوز واحد پرورش قارچ در استان داده شده که از این تعداد 240 گلخانه و 10 واحد پرورش قارچ به بهره برداری رسیده است.

وی تصریح کرد: در بخش دام 4 هزار و 760 واحد دامی و در بخش آبزی پروری 13 واحد کارت شناسایی صادر شده و  در بخش شیلات 23 موافقت اصولی و 22 مورد تاسیس صدور مجوز و موافقت اصولی 774 واحد دام و 899 فقره مجوز صدور تاسیس داده شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی و منابع طبیعی خراسان جنوبی گفت: همچنین در بخش طیور 500 واحد موافقت اصولی و 370 واحد جواز تاسیس انجام شده و  79 واحد هم درخواست توسعه دادند و در حال حاضر حاشیه جاده بیرجند تا خوسف، بخش گزیک و روستای چنشت مود جزو نقاط پرخطر بوده و ممنوعیت مجوز دارند ولی در سایر نقاط استان برای سرمایه گذاری آزاد هستند.

مودی گفت: مراکز خدمات کشاورزی غیر دولتی یکی از ارکان خدمت به کشاورزان هستند که این مراکز در روستاها و مزارع مستقر می شوند که در حال حاضر 45 مرکز وجود دارد و امیدواریم سال آینده به 100 مرکز برسند.

انتهای پیام/256/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی استفاده بخش کشاورزی صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۹۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدمستی در برابر مست عشق

سعید رجبی فروتن در خبرآنلاین نوشت: یک رسانه خبری با بی‌دقتی مدعی شده است که در دولت گذشته با ساخت فیلم «مست عشق» مخالفت شده بود و از دادن پروانه ساخت به آن خودداری کرده بودند. این ادعا از اساس نادرست است و مثل خیلی دیگر از خبرسازی‌ها و تفسیر‌های سوگیرانه به جز تحریف وقایع خاصیت دیگری ندارد. 

اصل ماجرا چیست؟ مثل این سال‌ها که تبلیغ فیلم‌های ایرانی در شبکه‌های فارسی زبان ماهواره‌ای نادیده گرفته می‌شود، در دهه نود نیز با توجه به تحولات فناوری در مسیر ساخت فیلم بلند و به چالش کشیده شدن ساختار‌ها و ترتیبات اداری، دولت در برابر ساخت فیلم‌های بلند بدون مجوز نرمش نشان داد.

تا قبل از تصویب و ابلاغ دستورالعمل جامع صدور پروانه نمایش در ۱۳ اردیبهشت سال ۱۴۰۰ توسط وزیر وقت ارشاد در دولت دوازدهم، با جلب موافقت موردی وزیر ارشاد در دولت یازدهم تدبیری اندیشیده شده بود که اولا برخورد سلبی و انضباطی اولین گزینه برای برخورد با فیلم‌های بلند نباشد ثانیا در صورت جلب موافقت شورای پروانه نمایش فیلم‌های غیر سینمایی برای اینگونه فیلم‌ها پروانه نمایش غیر سینمایی صادر شود و فیلم در کارنامه تهیه‌کننده و کارگردان به عنوان اثر سینمایی محسوب نشود.

به این خاطر به هنگام تجمیع مقررات در بند ۳ ماده ۶ دستورالعمل صدور پروانه نمایش، عینا موافقت پیشین به منزله یک تجربه مدیریتی مستندسازی شد و شکل رسمی‌تری به خود گرفت. به عبارتی تنها تنبیه سازندگان فیلم‌های بدون مجوز آن بود که از دریافت پروانه نمایش سینمایی محروم شوند و به دنبال آن از راهیابی به جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما‌ها (به جز گروه هنر و تجربه) باز بمانند.

فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی نیز چنین وضعیتی داشت. گروه سازنده بدون اخذ مجوز فیلمبرداری پروژه را در ترکیه مشغول شده بود و فقط زمانی که تهیه‌کننده نسبت به بروز مشکلاتی در داخل احساس نگرانی کرد، تقاضای پروانه ساخت نمود. همانطور که توضیح داده شد، مقررات اجازه بررسی تقاضا را نمی‌داد و همه چیز به بعد از ساخت فیلم و بازبینی آن برای صدور پروانه نمایش موکول گردیده بود.پس اولا فیلمنامه مست عشق مورد بررسی قرار نگرفته بود که با ساخت آن مخالفت شود. ثانیا تصویربرداری پروژه از مدت‌ها قبل کلید خورده بود و تیم سازنده معطل پروانه ساخت نمانده بود.

نکته جالب آن است که فیلم مست عشق سال گذشته موفق به دریافت پروانه نمایش سینمایی شد که خبر از نرمش مرجع نظارتی و مدیریت اقتضایی آن برای برخورد با پدیده فیلم‌های بدون مجوز ساخت است. اما طبق مقررات جاری مست عشق باید پروانه نمایش غیر سینمایی می‌گرفت و برای نمایش عمومی مسیر دیگری را طی می‌کرد. چرا فیلم از این قاعده مستثنی شد؟

به نظر می‌رسد رویکرد مثبت سازمان سینمایی در صدور پروانه نمایش سینمایی یا ناشی از اصلاح و ویرایش مجدد دستورالعمل یادشده است و یا انکه دلایل و توجیهات دیگری مثل اعتبار و حسن شهرت کارگردان در بین بوده است که ما از آن بی‌خبر هستیم.آنچه اهمیت دارد آن است که در مجموع این اتفاق به نفع سینما و مخاطب تمام شد تا با استقبال نسبتا خوب از فیلم در هفته اول اکران، کفه فیلم‌های جدی در برابر فیلم‌های کمدی اندکی سنگین شود.

tags # سینما ، شهاب حسینی ، پارسا پیروزفر سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند