Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ظهرابی بعد از ظهر پنجشنبه در مراسمی که هم زمان با کل کشور برگزار شد ازمربیان برتر فوتبال به عنوان سفیران فرهنگی محیط زیست تقدیر کرد. وی با تاکید بر اینکه نماد یوز پلنگ ایرانی که روی پیراهن تیم ملی فوتبال حک شده است، نباید کمرنگ شود، گفت: از فدراسیون فوتبال ایران می خواهیم این نماد را روی پیراهن تیم ملی پررنگ تر کنند چرا که در دنیا بازیکنان تیم ایران را به نام یوزهای ایرانی می شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظهرابی افزود: علاوه بر افتخار داشتن چنین گونه ارزشمندی در ایران به این لقب برای فوتبالیست های کشورمان نیز باید افتخار کنیم.

وی با اشاره به اینکه نسل یوز ایرانی در حال انقراض بود، که با چنین حرکت ارزشمندی موجب جلب توجه اذهان عمومی در دنیا شدیم گفت: این گونه در دنیا بسیار ارزشمند است و زمانی هم که روی پیراهن تیم ملی حک شد مردم با این گونه با ارزش بیشتر آشنا شدند و برای حفظ آن مشارکت کردند.

ظهرابی تاکید کرد: برای نجات گونه یوز ایرانی همه باید کمک کنند تا نه تنها نگذاریم این گونه منقرض شود بلکه بکوشیم تا تکثیر شود که با همکاری مردم به ویژه ورزشکاران می توان برای جلوگیری از انقراض این نسل گرانبها در محیط زیست اقدامات ارزشمندی. را انجام داد.

مدیرکل محیط زیست فارس ادامه داد: وجود پُر رنگ نماد یوز ایرانی روی پیراهن تیم ملی موجب می شود مردم دنیا در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با این گونه دوباره آشنا شوند از این رو از فدراسیون فوتبال می خواهیم این نماد را روی پیراهن تیم ملی پررنگ تر کنند.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه حفظ محیط زیست وظیفه یک گروه خاص نیست، بیان داشت: این یک رویکرد اجتماعی است زیرا ما نمی توانیم کنار هر درخت و یا گونه ای از حیوانات محیط بان بگذاریم و مردم باید به عنوان یک فرهنگ بپذیرند که حفاظت از محیط زیست تنها به یک قشر خاص بستگی ندارد در غیر این صورت حفظ کردن محیط بدون مشارکت مردم ناممکن می شود.

ظهرابی افزود: مربیان فوتبال و بازیکنان از آنجا که دارای شهرت هستند و فوتبال تنها رویدادی است که با طرفداران زیادی در دنیا دارد، باید در حفظ محیط زیست نیز مشارکت بیشتری داشته باشند تا بتوانیم یک قدم بیشتری برای حفظ آن برداریم.

وی با اشاره به اینکه امکان دارد با یک آتش کوچک هکتارها جنگل در محیط زیست نابود شود، افزود: ریختن زباله ها در کنار جاده ها و یا مکان محیط زیستی منجر می شود که طبیعت آسیب ببیند از این رو همه مردم به عنوان همکار افتخاری باید در حفظ محیط زیست کوشا باشند.

همچنین در این برنامه غلامحسین پیروانی مربی و پیشکسوت فوتبال فارس و کشور نیز گفت: امیدوارم روزی برسد که به جای حدود هفت هزار و ۵۰۰ پرسنل محیط زیست در کشور، تمام ۸۵ میلیون جمعیت ایران حافظ محیط زیست شوند.

وی اضافه کرد: مربیان باید صداقت در گفتار، رفتار و کردار داشته باشند و به جای کاسب بودن عاشق باشند که اگر این اتفاق افتاد موفق خواهیم شد.

پیروانی افزود: چندی پیش از کوه بمو بازدید کردم که وجود گونه های زیادی از جمله بُز، میش کوهی و آهو بر زیبابی این محیط افزوده بود.

وی گفت: از محیط بانان سوال کردم که چگونه برکه ها را برای حیوانات پر آب می کنند، گفتند با تانکر آب به ارتفاعات منتقل می کنیم که این امر نشان دهنده کم آبی شدید است. اقدامات نادرستی چون حفر چاه های غیر مجاز، منجر به خشکیدن چشمه های آب شد که محیط زیست و حیوانات آسیب زیادی دیده اند.

این پیشکسوت فوتبال در ادامه سخنانش خطاب به برگزارکنندگان این برنامه نیز گفت: ما باید به فکر کسانی همچون زنده یادها، منصور پور حیدری، همایون بهزادی، ناصر حجازی، ابراهیم آشتیایی، عزت جان ملکی، غلامحسین مظلومی، محمد رنجبر و دیگر بزرگانی که در جمع ما نیستند، باشیم و یادشان را گرامی داریم.

وی از امام هشتم شیعیان (ع) به عنوان بهترین الگو برای حفاظت از محیط زیست نام برد و افزود: امام رضا (ع) ضامن آهو شده و اجازه نداد صیاد آهو را شکار کند تا جایی که شکارچی اشک ریخت و آهو را بوسید، مردم نیز با تاسی از این امام بزرگوار به عنوان بهترین الگو باید از محیط زیست حفاظت کنند.

وی در پایان سخنانش یاد شهدای محیط بان را گرامی داشت.

نباتی رئیس کانون مربیان فارس در این مراسم گفت: کانون مربیان با ۲۵۰۰ عضو به کمک محیط زیست می آید.

وی از مدیر کل محیط زیست خواست برای مربیان و فوتبالییست ها دوره های چگونگی حراست از محیط زیست برگزار کند.

در پایان این مراسم که به صورت سراسری از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، از مربیان برتر و مسئولین کانون مربیان فوتبال فارس، غلامحسین پیروانی پیشکسوت فوتبال، عبدالکریم نباتی، دبیر کانون، محمدشفیعی، رئیس کانون، نظام زارع مهذبیه، نایب رئیس اول کانون، ناصر جانی خانی، نایب رئیس دوم کانون، حمید زارعی مربی فوتبال ساحلی شیراز، رضاصالحی فوتبال بزرگسالان مرودشت، مهدی شکوهی فوتسال زرقان، محمدجواد آذرپادگان فوتبال پایه گراش، نگین پاکدل از فوتبال شیراز و مهدی انصاری، کارشناس محیط زبست و دارنده مقام سوم سازمان در رشنه تفنگ بادی تقدیر شد. همچنین مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس به غلام حسین پیروانی به عنوان محیط بان افتخاری محیط زیست کارت همیار محیط زیست اهدا کرد.

کد خبر 5432744

منبع: مهر

کلیدواژه: محیط زیست فارس فوتبال انجمن یوز ایرانی ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا تبریز واکسن کرونا همدان بارش برف عکس استانها گرگان لیگ برتر فوتبال ایران اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز شیراز روی پیراهن تیم ملی محیط زیست یوز ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۰۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)

به‌تازگی تصویری در شبکه‌های اجتماعی، مبنی‌بر شکار یک پلنگ ایرانی در پارک ملی هِنگول بلوچستان پاکستان، منتشر شده است. این نژاد از پلنگ در معرض خطر انقراض است.

به گزارش فارس، پلنگ ایرانی پس از انقراض ببر مازندران و شیر ایرانی، بزرگترین گربه‌سان کشور به شمار می‌رود. کمبود طعمه در اثر شکار غیر مجاز و بی رویه، تخریب زیستگاه طبیعی پلنگ به دلیل توسعه فعالیت‌های انسانی، کشته شدن پلنگ‌ها به دست افراد محلی و شکارچیان متخلف باعث شده است که این گربه‌سان ایرانی به سمت انقراض برود.

«پلنگ در هر کجا به دام‌ها خسارت بزند از طریق صندوق توسعه محیط زیست خسارت آن پرداخت می‌شود.» این گفته کامبیز محسن سلطانی رئیس اداره محیط زیست نوشهر به خبرنگار فارس بود.

در نتیجه تقابل پلنگ با انسان و آسیب‌پذیری این گونه کمیاب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

کمبود طعمه‌های پلنگ در اثر شکار بی‌رویه و تخریب عرصه‌های طبیعی از عوامل مهم کاهش جمعیت و افزایش حمله پلنگ به دام‌های اهلی و تقابل این گونه با انسان بوده است.

«در بخش گسترده‌ای از محدوده پراکنش پلنگ، به‌ویژه در منطقه زاگرس با کمبود طعمه و به‌تبع آن تعارض بین پلنگ و دام‌های اهلی و دامداران روبه‌رو هستیم.» این گفته حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست می‌گوید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)