Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نیرو محرکه گفت: با راه اندازی مرکز تخصصی نوآوری گیربکس و با بهره گیری از توان شرکت های دانش بنیان بزودی این شرکت را به مرکز تولید گیربکس های پیشرفته در کشور تبدیل می کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ اولین رویداد فنآورانه گیربکس عصر روز پنجشنبه با معرفی ایده های برتر در شرکت صنعتی نیرو محرکه قزوین به کار خود پایان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد که داود اسماعیل پور مدیرعامل شرکت نیرو محرکه، وزیری عضو هیئت مدیره و قائم مقام تحقیقات مهندسی و نوآوری شرکت، زینی مدیر طرح های کلان ستاد فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری، پیله فروش معاون اقتصادی استانداری، مافی رئیس پارک علم و فنآوری قزوین و مدیران تحقیقات چند شرکت مهم خودروسازی کشور حضور داشتند از سه ایده برتر تجلیل شد.

در این رویداد که روزهای چهارم و پنجم اسفند برگزار شد پس از بررسی 13 ایده رسیده در نهایت ایده احمدرضا افسری از دانشگاه کاشان با موضوع گیربکس مغناطیسی اول شد، اسماعیل حق گو از گیلان با ایده دستگاه عیب یاب وئ تست آزمون گیربکس اتوماتیک به عنوان نفر دوم و افشین شریعت از خراسان رضوی با ایده گیربکس خورشیدی افزاینده سرعت به عنوان نفر سوم برتر معرفی شدند.

نیرو محرکه به مرکز تولید گیربکس ایران تبدیل می شود

داود اسماعیل پور مدیرعامل شرکت نیرو محرکه در این مراسم اظهار داشت: با راه اندازی مرکز نوآوری گیربکس ایران در شرکت نیرو محرکه امیدواریم با همه انرژی و بهره گیری از نیروهای متخصص خود بتوانیم به مرکز تولید گیربکس های پیشرفته و نوین کشور تبدیل شویم.

وی افزود: بیش از 50 شرکت دانش بنیان در عرصه گیربکس ورود کردند تا این صنعت با سرعت شتابانی در مسیر اهداف تعیین شده جلو برود و نیازهای صنعت خودروسازی کشور را تامین کند.

اسماعیل پور گفت: تولید گیربکس شش سرعته( 6 دنده) از ایده های جدید این شرکت است که با استقبال کارخانه ایران خودرو مواجه شده و این محصول در کاهش 7 تا 9 درصدی مصرف سوخت و نیز کم شدن استهلاک موتور خودرو بسیار موثر است و از نگاه ما در شرایط کنونی تحریم ها اقدامی جهادی محسوب می شود.

وی اظهارداشت: گیربکس های AMT نیمه اتومات برای خودروی رانا، گیربکس DCT  با تکنولوژی روز  و گیربکس AT در برنامه تولید قرار دارد و  برای رسیدن به چشم انداز ترسیم شده و حمایت از شرکت های دانش بنیان امروز دو قرارداد هم برای خرید « دی سی موتور گیربکسی» که از خارج تهیه می شد و بومی سازی شده امضا می شود تا در داخل آن را تامین کنیم.

مدیرعامل مجموعه صنعتی نیرومحرکه بیان کرد: قرارداد تولید و خرید 600 هزار دستگاه گیربکس دی سی موتور و 100 هزار دستگاه تی سی یو گیربکس amt برای استفاده در خودوری رانا امروز امضا شد.

وی گفت: کمک می کنیم تا با کمک شرکت های دانش بنیان تولید گیربکس های پیشرفته به تولید انبوه برسد وهمه نیاز کشور را با کمک متخصصان داخلی تامین کنیم.

در ادامه قرارداد تولید محصول میان مرکز نوآوری گیربکس ایران و دو شرکت دانش بنیان امضا شد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا هیئت مدیره حمل و نقل خراسان رضوی انرژی صنعت خودرو پارک علم و فنآوری قزوین شرکت نیرو محرکه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۱۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار نیز در دستور کار داریم.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد. امروز برای توسعه نزدیک به ۱۶ مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وی افزود: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وزیر نفت تصریح کرد: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند. در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

اوجی با بیان اینکه پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتیم، گفت: بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود. امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت ادامه داد: با توجه به افت قیمتی که طی چند سال گذشته در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

اوجی از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم. از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود. همچنین روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در آغاز سال نو به اجرای پروژه‌های کلان با استفاده از منابع داخلی توجه نشان داده و بالاترین وزارتخانه و دستگاه در کشور در موضوع جذب سرمایه‌ خارجی وزارت نفت بوده است، گفت: در توسعه میدان‌ها نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در دو سال اخیر، نگاه درستی برای توانمندی بخش داخلی ایجاد شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: امروز اتفاق مطلوب با فعالان بخش خصوصی که عمده سهام‌دارانِ این پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها هستند رقم خورد، البته سهام‌داران آن‌ها مردم هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر در صنایع پتروشیمی و مجتمع‌های بزرگ پتروشیمی سهم‌ دارند.

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد