Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرانسیس فورد کاپولا با حضور در فرش قرمز مراسم گرامیداشت پنجاهمین سالگرد اکران پدرخوانده به وسال‌های خبرنگاران پاسخ گفت و درباره جوایز سینمایی نیز صحبت کرد.

این کارگردان کهنه‌کار در پاسخ به سوالی درباره حذف اهدای ۸ جایزه اسکار در مراسم حضوری گفت: همه این شاخه‌ها اهمیت دارند ولی برگزارکنندگان اسکار هم دلایل خود را برای این تصمیم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی بود که یک روز پیش از برگزاری این مراسم، آکادمی اسکار اعلام کرد برندگان شاخه‌های موسیقی متن، چهره‌آرایی، مستند کوتاه، تدوین، طراحی صحنه، انیمیشن کوتاه، فیلم کوتاه و صدا پیش از شروع پخش تلویزیونی مراسم اهدا می‌شوند و به صورت تدوین شده در خلال پخش زنده پخش می‌شوند.

کاپولا گفت از مراسم اهدای جوایز اسکار وقتی جمع‌وجورتر و ساده‌تر بود بیشتر لذت می‌برد. وی گفت: از این همه زرق‌وبرق خوشم نمی‌آید. دوست دارم صمیمانه‌تر باشد، با کیفیتی باشخصیت‌تر.

وی افزود: این روزها مراسم اهدای جوایز بیش از حد افزایش یافته و من زمانی را دوست داشتم که فقط یک اسکار وجود داشت.

کاپولا اولین اسکارش را برای فیلمنامه غیراقتباسی «پاتن» در سال ۱۹۷۱ گرفت و برای ساخت «پدرخوانده» نامزد ۱۰ جایزه اسکار شد و در نهایت ۳ جایزه مهم بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد برای بازی مارلون براندو و بهترین فیلمنامه را دریافت کرد.

وی افزود: آن زمان افکار منفی درباره این فیلم زیاد بود و راستش را بگویم از این موفقیت شگفت‌زده شدم و واقعاً خوشحال شدم که مردم دوستش داشتند.

به مناسبت ۵۰ سالگی فیلم «پدرخوانده» این فیلم به‌تازگی به صورت محدود در شماری از سینماهای ای‌ام‌سی اکران شده و قرار است پس از آن ۳ فیلم «پدرخوانده» که ترمیم و اصلاح شده‌اند به صورت دیسک‌های اچ‌دی اولت را با کیفیت ۴K از ۲۲ مارس در اختیار عموم قرار بگیرند.

در این مراسم تالیا شایر خواهر کاپولا نیز حضور داشت. وی که در «پدرخوانده» نقش «کانی کارلئونه» ظاهر شده از برادرش به عنوان بهترین کارگردان زنده دنیا یاد کرد و گفت او شگفت‌انگیز و یک نویسنده بسیار بزرگ است.

شایر هم تایید کرد که برادرش قصد دارد فیلم جدیدش «مگالوپولیس» را با سرمایه‌گذاری شخصی و با بودجه ۱۲۰ میلیون دلاری بسازد.

نسخه ترمیم شده «پدرخوانده» از ۲۵ فوریه در بریتانیا نیز اکران می‌شود.

۵۸۵۸

کد خبر 1606610

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان جوایز اسکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۳۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در نشست خبری شصت و دومین جایزه البرز اظهار داشت: جایزه البرز به عنوان قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور، بیش از ۶۰ سال پیش پایه گذاری شد و در طول شش دهه بیش از ۶ هزار نخبه را شناسایی و از آنها حمایت کرد. این بنیاد با سه هدف کاهش آلام بشری، ارتقای زندگی انسانی و اعتلای نام ایران فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه جایزه البرز به عنوان نوبل ایرانی شناخته می‌شود، گفت: ویژگی مهم دیگر این جایزه اتکای آن به سنت حسنه وقف است و همه هزینه های آن از محل بنیاد و عواید آن تأمین می شود. همچنین پرونده ثبت جایزه البرز در یونسکو به عنوان جایزه ای جهانی در دست انجام است.

ارشدی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۶۰ دوره اعطای جایزه البرز رخ داده است، گفت: از سال ۱۳۴۲ شمسی بیش از سه هزار دانشجو وام تحصیل و اشتغال و ۴۶۵۰ نفر جایزه البرز را دریافت کرده اند. از اوایل دهه ۹۰ شمسی هم آیین اعطای سالانه جایزه هم در قالب دو مراسم نخبگانی (در اردیبهشت ماه) و دانش آموزی (در آبان ماه) برگزار می شود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز از رشد ۵۰ درصدی جایزه البرز در شصت و دومین دوره برگزاری خبر داد و تأکید کرد: در این دوره قریب به ۹ میلیارد تومان جایزه در بخش های مختلف به برندگان اعطا می شود؛ در دانشجویی و طلاب هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس فناوران، در بخش مخترعان و شرکت های دانش‌بنیان هر یک ۱۵۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس جایزه به برگزیدگان اعطا می شود. با توجه به افزوده شدن بخش دانشمند جوان به جایزه ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه ها با شرط سنی زیر ۴۰ سال، به دانشمند جوان جایزه ۳۰۰ میلیون تومانی همراه با نشان و تندیس جایزه البرز، و به چهار دانشمند هم هر کدام ۵۰۰ میلیون تومان همراه با نشان و تندیس جایزه اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه با حضور وزرای علوم و بهداشت، رئیس بنیاد ملی نخبگان، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و جمعی از شخصیت های علمی فرهنگی در سالن همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما برگزار می شود.

ارشدی درباره میزان استقبال از فراخوان جایزه در دوره شصت و دوم، اعلام کرد: طی مدت یک ماهه فراخوان، دو هزار و ۳۴۸ نفر شرکت کردند که از این تعداد ۵۴ درصد به بخش دانشجویی غیرپزشکی، ۱۵ درصد حوزویان، ۱۱ درصد دانشجویان پزشکی، ۱۲ درصد دانشمندان جوان، ۸ درصد هم به دانش بنیان ها، مخترعان و فناوران مربوط می شود که با شروطی همچون معدل بالا، رزومه قوی علمی و پژوهشی و نقش آفرینی های اجتماعی مجوز ورود در جایزه را یافتند.

وی تأکید کرد: اگرچه بنابر اساسنامه هر سال به تناسب افزایش سن جایزه بر میزان برندگان نیز افزوده می شود و برای مثال در شصت و دومین دوره، جایزه به ۶۲ نفر تعلق می گیرد اما تأکیدی بر تکمیل همه این ظرفیت نیست و باید افراد شرکت کننده واجد دریافت جایزه باشند، چنان که در بخش دانش آموزی در دوره شصت و یکم علی رغم ظرفیت ۶۱ نفری، تنها ۴۲ نفر موفق به دریافت جایزه البرز شدند.

کد خبر 6093269 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • فیلم| حمایت جانانه بازیگر زن برنده اسکار از جنبش دانشجویی آمریکا
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مجموعه موج‌های آبی مشهد
  • معرفی نامزدهای کسب جوایز بهترین‌های فوتبال فرانسه در سال ۲۰۲۴
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • هرگز به ژاوی نگفتم برادرت را بیرون کن
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود