Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر بازرسی و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های واصله برخی سازه‌ها در حریم ۶۰متر هنوز تخریب نشده‌اند، تأکید کرد: دسترسی مردم به سواحل آزاد شده یکی از موضوعات جدی است که باید به آن پرداخته شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن درویشیان» که به‌منظور پیگیری اجرای دستور رئیس‌جمهور مبنی بر عقب‌نشینی دستگاه‌های دولتی و نهادها از حریم دریا به مازندران سفر کرده است، گفت: پس از دستور رئیس‌جمهور برای آزادسازی سواحل از ساخت و سازهای غیرمجاز و رعایت حریم ۶۰متری سواحل دریا به استان‌های شمالی سفر کرده‌ایم تا از نزدیک بر روند آزادسازی سواحل نظارت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گزارش‌هایی به ما رسیده است که برخی از مستحدثات در حریم ۶۰متر هنوز تخریب نشده‌اند و از نزدیک این موارد را بررسی خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان متذکر شد: اگر مشکلات فنی و حقوقی موجب عدم عقب‌نشینی این درصد کم از مستحدثات باشد باید برطرف شود اما اگر بدون نکته فنی و حقوقی کوتاهی در این قضیه صورت گرفته باشد، با متخلفان برخورد می‌شود.

رئیس دفتر بازرسی و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد، تأکید کرد: همه دستگاه‌ها در اجرای دستور ملی رئیس‌جمهور همکاری لازم را داشتند اما نکته مهمی که باید به آن پرداخته شود، بعد از آزادسازی سواحل است؛ یعنی دسترسی مردم به ساحل آزاد شده که از موضوعات جدی است و باید به آن پرداخته شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان همچنین خاطرنشان کرد: طبق دستور دستور رئیس‌جمهور به وزیر کشور مبنی بر اینکه سواحل آزاده شده باید از طریق شهرداری‌ها و بخش خصوصی برای استفاده مردم آماده‌سازی شود، تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط می‌بایست نسبت به این مسأله اقدام کنند.

/انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد