Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت الاسلام اصغر عسکری در خطبه های نماز جمعه این هفته در واکنش به اتفاقات اخیر در رفسنجان از روی دلسوزی در مورد مسائل شهرستان نه از روی قضاوت و داوری و نه جناحی و سیاسی تاکید کرد و گفت: در گفتن، نوشتن و تصمیم گیری خدا را در نظر بگیریم.

وی اظهار کرد: یک یک سو دشمنان داخلی و خارجی داریم و معاندین در کمین هستند تا از هر فرصتی علیه انقلاب و جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسکری افزود: نباید آب به آسیاب دشمن ریخت، نباید پازل دشمن را تکمیل کرد و نباید در میدان دشمن قرار گرفت و علیه وطن اسلامی جنگید بلکه باید مشکلات را با همدلی، وحدت حل کرد.

امام جمعه رفسنجان ادامه داد: ۴۰ هزار خانوار در رفسنجان در قالب بیش از ۲۰۰ هزار نفر از راه کشاورزی و محصول پسته ارتزاق می کنند، تهدیدات طبیعی مانند کم آبی، افت آب های زیرزمینی، کاهش کیفیت آب، سرمازدگی، گرمازدگی و غیره حوزه کشاورزی رفسنجان را به چالش کشیده است و شهرستان باید به سمت صنعتی شدن و کشف معادن و اشتغالزایی پیش برود تا مردم و شهرستان رشد و توسعه را مشاهده کنند.

وی تصریح کرد: باید در جهت امنیت و آرامش سیاسی، همدلی و وحدت و اقتدار حرکت کنیم تا مسایل و مشکلات شهرستان حل شود، اگر اقدامی صورت می گیرد باید همراه با تدبیر، تعقل و آنچه مصلحت اقتضا می کند باشد، لذا نقد منصفانه و خیرخواهانه باید وجود داشته باشد و در کنار آن اگر خطایی صورت می گیرد پذیرش خطا هم باشد.

حجت الاسلام عسکری بیان کرد: نقد مخرب و تخریب کننده، اینکه آبروی کسی را از بین ببریم تا روند رشد و توسعه کُند  شود شرعاً و عقلاً جایز و به صلاح جامعه نیست.

وی گفت: اگر دوستدار شهرستان هستید باید با همفکری کارها را پیش برد.

امام جمعه رفسنجان افزود: در قرآن آمده روز قیامت بر زبان ها و دهان ها مُهر زده می شود و آنچه انسان در دنیا انجام داده است در نامه اعمال وی نوشته و به دست او می دهند تا با وجدان خویش خود را قضاوت کند؛ آن روز قلم ها و رسانه ها شهادت می دهند، فضای مجازی و آنچه که منتشر شده شهادت می دهند، دست ها و چشم ها شهادت می دهند که انسان چه عملی را انجام داده است پس باید در آخر هر روز حساب اعمال خود را داشته باشیم و اگر خطایی کردیم استغفار کنیم.

به گزارش ایرنا در هفته جاری در خلال نشست خبری سرپرست سابق فرمانداری رفسنجان، وی در پاسخ به یک خبرنگار از عبارت «اگر تکرار کنی در دهانت می زنم» استفاده کرد که فردای آن روز با دستور وزیر کشور عزل شد.

حجت الاسلام عسکری در ادامه به جنگ اوکراین نیز اشاره و بیان کرد: دنیا می داند که جنگ راه حل نیست، جنگ غیر از خرابی، آواره شدن، قتل و غارت و کشتار مردم پیامد دیگری ندارد.

امام جمعه رفسنجان گفت: در سال ۱۳۷۳ اوکراین با امضای معاهده بوداپست قرار شد تسلیحات را تحویل دهد و در مقابل، انگلیس و آمریکا تعهد کردند از تمامیت ارضی اوکراین در برابر هرگونه تجاوز خارجی دفاع و حمایت کنند.

وی ادامه داد: امّا اوکراین که به تعهدش عمل کرد به کشوری آسیب پذیر تبدیل شد و آمریکا هم روز اخیر اعلام کرد که نیروهای نظامی را به کمک اوکراین اعزام نمی کند.

حجت الاسلام عسکری خاطرنشان کرد: پس باید مواظب بود و از این امر درس عبرت گرفت که کشورهایی بخواهند دست ملت ها را از قدرت ها خالی کنند و زمینه تجاوز را به آن ملت ها فراهم کنند نبایدبه این کشورها اعتماد کرد اوکراین در حال حاضر به کشوری می ماند که دچار سرنوشت کشورهایی شده که به وعده های غرب اعتماد کرده است و باید از این درس عبرت گرفت.

شهرستان رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها کرمان رفسنجان شورای سیاست گذاری ائمه جمعه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان رفسنجان شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کرمان رفسنجان شورای سیاست گذاری ائمه جمعه امام جمعه رفسنجان حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۵۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگر یک عنصر با ارزش برای جامعه است

امام جمعه شهرستان نائین گفت: اگر امروز بخواهیم به جهش تولید برسیم، راه آن افزایش رفاه کارگر است و کارگر نیز باید با این دید کار کند که در منظر خدا در حال کار است و وجدان کاری داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام محمد مطهرخو ظهر امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ در نماز جمعه این هفته اظهار کرد: با توجه به اهمیت کار در اسلام، یکی از وظایف بزرگ جامعه اسلامی، معلمان، مربیان و مسئولان، تربیت نیروهای متخصص برای کار است و امروز به واسطه داشتن ادارات فنی و حرفه‌ای، فرصت یادگیری برای همه فراهم است.

وی افزود: وقتی نگاه به کار و کارگر صحیح و نگاه این شود که استقلال و عزت کشور به دست نیروی کار است، بسیاری از مسائل و مسائل ما حل و کمتر خواهد شد و کارگر یک عنصر با ارزش برای جامعه است.

امام جمعه شهرستان نائین تاکید کرد: امنیت شغلی، احترام و مزد کارگر از مسائلی است که باید برای آن فکری شود و این میزان حقوقی که کارگران دریافت می‌کنند، به سختی کفاف زندگی آنها را می‌دهد.

مطهرخو خاطرنشان کرد: اگر امروز بخواهیم به جهش تولید برسیم، راه آن افزایش رفاه کارگر است و کارگر نیز باید با این دید کار کند که در منظر خدا در حال کار است و وجدان کاری داشته باشد.

وی افزود: مردم ما نیز اگر دلشان به حال کار و کارگر میتپد، باید تا جایی که می‌شود از کالاهای تولید ایرانی استفاده کنند تا هم سفره قاچاق جمع شود و هم کارخانه‌های ما به سمت ورشکستگی پیش نرود.

امام جمعه شهرستان نائین با بیان اینکه در شهرستان در حوزه کار با چند مشکل عمده مواجه هستیم، گفت: کمبود نیروی کار، مهاجرت نیروی کار شهرستان نائین به شهرستان‌های مجاور به دلیل افزایش حقوق در آن نقاط و بردن حساب‌های بانکی برخی صاحبان شرکت‌های بزرگ و پرداخت بیمه در آن شهرهای بزرگ از همین مشکلات اساسی است.

مطهرخو ادامه داد: این حرکت برخی صاحبان شرکت‌های بزرگ خسارت برای شهرستان نائین است که از منافع، مزایا، نیروی کار و امکانات شهرستان استفاده کند و حساب‌های بانکی وی جای دیگری باشد و این باید رسیدگی شود.

وی افزود: برخی کارفرمایان حق و حقوق کارگران را آن‌طور که باید پرداخت نمی‌کنند و هم جاهایی اصل حقوق را به تعویق می‌اندازند و با چند ماه تأخیر پرداخت می‌کنند و امروز با ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کسی می‌تواند زندگی کند؟.

امام جمعه شهرستان نائین خاطرنشان کرد: یک مشکل دیگر که مختص شهرستان نیست، عدم آموزش‌های لازم برای کارگران است و هر کارگر باید یک پرونده آموزشی در حوزه تخصص و مسائل اعتقادی، روحی و روانی داشته باشد و یک کارگر مدام تحت آموزش‌های نامبرده باشد.

مطهرخو اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات بحث کار و کارگر، شیفت شب کارگران زن است که به دلایل مختلف در کارخانه‌ها کار می‌کنند، نباید از آقایان حقوق کمتر دریافت کنند و نباید شب بیرون از خانه و محل کار باشند و این برای جامعه آسیب دارد چراکه زن مسئولیت مادری و همسری نیز دارد و اگر این مسئولیت گرفته شد، با تربیت نادرست بچه مواجه می‌شویم.

وی با اشاره به فرمانداری ویژه شدن فرمانداری نائین و مزایای و شرایط آن، گفت: بعد از سال‌ها پیگیری مسئولان مختلف شهرستان و در رأس با پیگیری نماینده مردم در مجلس، فرمانداری ویژه برای نائین محقق شد.

امام جمعه شهرستان نائین ادامه داد: در این قضیه فرماندار به عضو شورای برنامه ریزی استان ارتقا پیدا می‌کند و سطح مدیران مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، راه و ترابری، دارایی، کار و اطلاعات در شهرستان به معاون مدیرکل ارتقا پیدا می‌کنند و این باعث افزایش امتیازات و امکانات شهرستان می‌شود.

مطهرخو افزود: امیدواریم به‌واسطه این امتیاز، شهرستان نائین شاهد پیشرفت چشمگیر در آینده باشد و مسائل و مشکلات درجه یک شهرستان که عبارت اند از مسائل حوزه بهداشت و درمان، کار و کارگر، مسکن، راه‌ها و جاده‌ها بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

کد خبر 748124

دیگر خبرها

  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • واکنش تند همسر سابق مهدی قایدی به شایعات
  • ببینید | واکنش متفاوت یک امام جمعه به بازگشت دوباره گشت‌ ارشادها
  • برگزاری نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی
  • تجهیز اتاق عمل بیمارستان زرقان به میکروسکوپ چشم پزشکی
  • خطبه های نماز جمعه شهرستان های هرمزگان 
  • کارگر یک عنصر با ارزش برای جامعه است
  • نماز جمعه شهرستان های هرمزگان 7 اردیبهشت
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • بهای خون ۱۴ هزار کودک غزه افق پیروزی را روشن می‌کند