Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان تبریز -آقای مظفر علیخانی  گفت: شهر تبریز هم از لحاظ صنعت، معدن، کشاورزی، گردشگری و هم از لحاظ علم و ادب و فرهنگ و هنر جزو افتخارات کشور است.

رونق تولید، اشتغالزایی، تولید و توزیع ثروت، برقراری عدالت اجتماعی، گسترش رفاه عمومی، رنگین کردن سفره مردم و صادرات تمدن ملی به سراسر دنیا از جمله کارکرد‌های مختلف صادرات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بازار‌های صادراتی قهرمانان هر کشور حضور دارند بنابراین تولیدکنندگان و صادرکنندگان در عرصه مدیریت کیفیت و قیمت محصولات باید بتوانند با نام آوران دنیا رقابت کنند که خوشبختانه در چند دهه اخیر این موضوع یکی از افتخارات کشور بوده است.

 برخلاف کارکرد‌های موجود صادرات در سال‌های اخیر به ویژه از ابتدای سال ۹۷ ما صرفا ارزآوری را به عنوان مهمترین کارکرد صادرات تلقی کرده ایم و به همین جهت نیز تعهد ارزی به عنوان مشکلی به حوزه صادرات اضافه شده است که امیدواریم در این زمینه با حمایت مجلس و دولت، موانع تولیدکنندگان و صادرکنندگان برداشته شود.

 همانگونه که در ماه‌های گذشته صادرات بیش از ۴۰ درصد افزایش یافت، امیدواریم در ماه‌های آینده نیز این آمار رشد کند.

خوشبختانه خبر‌های مذاکرات و به تبع آن به نتیجه رسیدن برجام، برآیندی برای رونق تولید و صادرات کشور است و بنابراین لازم است در زمینه سرمایه گذاری گام‌های بلندی برداشته شود.

در سال‌های گذشته به دلیل اعمال تحریم، تکنولوژی ما با تکنولوژی دنیا فاصله گرفته است.

برای بروزرسانی تکنولوژی و پیوند با اقتصاد جهانی مهمترین موضوع جذب سرمایه گذار ملی و سرمایه گذار خارجی است.

 رشد اقتصادی ۸ درصدی بدون سرمایه‌گذاری، مدیریت علمی و نگاه به بازار‌های جهانی امکان پذیر نخواهد بود.

اگر قرار باشد صادرات با توجه به ظرفیت‌های موجود افزایش یابد بدون توسعه زیرساخت‌های فرودگاه ها، جاده ها، بنادر، اسکله ها، انبار‌ها و گمرکات کشور امکان پذیر نخواهد بود.

 چیزی که دسترسی ما را به بازار‌های منطقه و دنیا تسهیل می‌کند استفاده از موافقنامه‌های تجارت آزاد و تعرفه‌های ترجیحی و ظرفیت‌هایی مانند ظرفیت اجلاس شانگهای، اتحادیه اوراسیا، سازمان اقتصادی اکو، ظرفیت‌های سازمان کنفرانس اسلامی و ظرفیت‌های حاشیه دریای خزر است.

نهاد‌های بخش خصوصی مانند اتاق ایران، اتاق اصناف و اتاق تعاون برابر قانون دقیقا مشابه سه قوه تعریف شده اند و اگر در این زمینه با اعتمادسازی بین حاکمیت، دولت و بخش خصوصی زمینه برای ارائه نقطه نظرات کارشناسی و مشورتی به منظور اصلاح محیط کسب و کار و اصلاح مقررات و تسهیل فرایند‌ها فراهم شود امیدواریم در سال آینده صادرات بیشتری را داشته باشیم.

نمی‌شود صادرات را از صادرکننده و تولید را از تولیدکننده جدا کرد چرا که صادرکنندگان واقعی همان افرادی هستند که در چند سال گذشته با وجود چالش‌های فروش نفت، با صادرات و برگشت ارز به چرخه اقتصاد کشور و با ایجاد شبکه‌های مویرگی در اقصی نقاط دنیا، تحریم‌ها را دور زدند و دولت نیز با تکیه بر توانمندی همین عزیزان، اقتصاد کشور را مدیریت کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرمایه گذاری رشد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۶۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) که با حضور قابل توجه استان فارس و ۳۰ استان دیگر کشور برگزار می‌شود توانمندی‌های صادراتی هر استان به مدت ۵ روز به نمایش درمی آید و قرار است ۲۰ محصول جدید تولید شده در فارس طی روز‌های آتی در این نمایشگاه رونمایی شود.

هدف از برگزاری این نمایشگاه فراهم کردن زمینه‌های لازم برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، شیلات، فرش و صنایع دستی، گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، محصولات آرایشی، بهداشتی، صنعت ساختمان، خدمان فنی مهندسی و پتروشیمی اعلام شده است.

استان فارس نیز با تاکید بر معرفی زنجیره‌های ارزش در زمینه‌های فولاد و گیاهان دارویی مشارکت جدی در این رویداد مهم اقتصادی دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به اینکه ششمین نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های صادراتی با شعار توجه به زنجیره‌های ارزش آغاز به کار کرده است؛ ابرازداشت: استان فارس با ظرفیت‌های کم نظیر خود در این رویداد ملی حاضر شده و شعار توسعه زنجیره ارزش درفناوری‌های نوین را در دستور کار خود قرار داده است.

حسن شیخ نیا با اشاره به اینکه استان فارس با ۱۲۲ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷ شهرستان به عنوان چهارمین استان پهناور کشور شناخته می‌شود؛ گفت: این استان در زمینه تولیدات باغی رتبه نخست و در زمینه تولیدات زراعی رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.

او با بیان اینکه فارس در تولید محصولات پروتئینی نیز رتبه سوم کشور را در اختیار دارد گفت: در حوزه معدن نیز این استان جایگاه اول به لحاظ سنگ‌های تزیینی، سیمان و خاک نسوز کشور را به خود اختصاص داده است؛ این در حالی است که در حوزه صنعت و صنایع مادر و اساسی نیز از جمله استان‌هایی هستیم که در زمینه سازه‌های فولادی در رده‌های برتر کشور قرار داریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های بخش گردشگری و میراث فرهنگی استان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه توریسم سلامت، گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و... می‌تواند مورد توجه قرار گیرد. شعار امسال بهشت سرمایه گذاری با رویکرد زنجیره ارزش شیخ نیا مجموعه این ظرفیت‌ها را زمینه ساز کسب عنوان بهشت سرمایه گذاری برای استان فارس عنوان کرد و گفت: شعار امسال بهشت سرمایه گذاری با رویکرد زنجیره ارزش می‌باشد و از همین جا از همه سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت می‌کنیم تا ضمن بازدید از ظرفیت‌های استان فارس، در این بهشت، سرمایه گذاری کنند.

لو جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را در توسعه بیش از پیش استان موثردانست و گفت: این کار در تقوبت تولید تجاری نیز موثر خواهد بود. به گفته وی، تولیدات استان فارس در کشور‌های حوزه خلیج فارس و تعدادی از کشور‌های اروپایی بازار مصرف مناسبی دارد. گ

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس وضعیت بسیار خوب استان فارس در حوزه تولید گیاهان دارویی و لبنیات را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: تامین زیرساخت‌های صنعتی، معدنی، تجاری و مباحث گمرکی از عمده نیاز‌هایی است که فعالان اقتصادی باید در این زمینه‌ها مورد حمایت قرار گیرند.

شیخ نیا در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی استان فارس برای جذب مشارکت‌ها و توسعه بیش از پیش زیرساخت‌ها برمبنای شعار سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ در بحث صادرات وضعیت بسیار خوبی داشتیم، در زمینه سرمایه گذاری خارجی نیز تمام بستر‌های لازم و زیرساخت‌ها فراهم شده؛ کمااینکه مرکز خدمات سرمایه گذاری برای نخستین بار در کشور در استان فارس راه اندازی شد تا بتواند نیاز‌های فعالان اقتصادی در خارج از کشور را پاسخگو باشد.

او با تاکید براینکه آمادگی لازم برای تامین نیاز‌های سرمایه گذاران داخلی و خارجی در بخش‌های اقتصادی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری وجود دارد؛ تصریح کرد: در نمایشگاه اکسپو امسال از ۲۰ محصول جدید در حوزه فرایند‌ها و تولیدات رونمایی می‌شود که بخشی از این محصولات نیاز فعالان اقتصادی در داخل کشور را پوشش می‌دهد و بخشی نیز در حوزه سرمایه گذاری خارجی کاربرد دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در پایان سخنان خود مجموعه اقدامات انجام شده را در راستای کمک به فعالان اقتصادی در زمینه اصلاح فرایند‌ها و معرفی ظرفیت‌ها عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد