Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@13:41:55 GMT

شهردار اصفهان:آماده گفت و گوهای انتقادی هستیم

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۵۶۶۸۸

شهردار اصفهان:آماده گفت و گوهای انتقادی هستیم

به گزارش ایرنا از روابط عمومی شهرداری اصفهان، علی قاسم زاده روز جمعه در دیدار با نمایندگان خبرگزاری های کشور در اصفهان با بیان اینکه باید نسبت به تغییری که در نوع نگاه و انتظارات مردم از مسوولان و مدیران ایجاد شده حساس باشیم، افزود: بتازگی در جامعه ما اتفاقاتی رخ داده که قدری نگران کننده است؛ مردم نسبت به برخی از مسائل بی‌حس و بی‌تفاوت شده‌اند که به نظر می‌رسد، این امر، پیامی در خود دارد و باید از سوی ما دریافت و  به ایجاد تغییر در رویه اطلاع رسانی و سبک کار رسانه ها منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 شهردار اصفهان با بیان اینکه عملکرد فعلی رسانه ها و نوع نگاهی که به انعکاس اخبار دارند، نمی تواند شکاف و گسستی که میان مردم و مدیران ایجاد شده را کاهش بدهد، تاکید کرد: باید کلیشه های قبلی شکسته شود تا مردم باور کنند که قرار است اقدامات تازه ای صورت گیرد. 
وی با اشاره به اینکه چرا باید بطور مستمر عکاسی همراه مسوولی همچون شهردار باشد و از کارهای عادی او مانند نشستن در مترو و رفت و آمدهای کاری، برگزاری جلساتی که وظیفه اوست عکس و خبر تهیه کند گفت: این کار، معنایی جز پایین تصور کردن سطح فهم عموم ندارد. مردم از نمایش و بازی و فیلم خسته شده اند.
قاسم زاده پرهیز از  قطب‌سازی و بت‌سازی در حوزه رسانه را ضرورت دیگری برای فعالان حوزه خبر دانست و تاکید کرد: من در رسانه های شهرداری اصفهان، این مساله را پیگیری کرده ام زیرا معتقدم شهردار نباید تافته جدا بافته تصور شود و خبر باید بر اساس ارزش خبر و نه بر اساس جایگاه اداری افراد تنظیم شود.
قاسم‌زاده اضافه کرد: باید به سمت یک انقلاب خبری و رسانه ای برویم تا این ساختارها کم کم شکسته شود درحالیکه در شرایط حاضر فضای مجازی، گستردگی زیادی پیدا کرده و برای به دست آوردن اعتماد عمومی در جامعه باید مبانی کار خبری عوض شود تا دیدگاه مردم تغییر کند.
وی با تاکید بر باز شدن باب نقد و انتقاد در رسانه ها، گفت: همه اقدامات شهرداری صحیح و قابل قبول نیست و ایراداتی هم در کار وجود دارد. بنابراین باید این ایرادات در رسانه‌ها به نقد کشیده شود و نباید فقط از کارشناسان موافق نظرخواهی شود بلکه باید نظر مخالفان هم شنیده و منتشر شود.
شهردار اصفهان  تاکید کرد: نباید در یک دایره بسته قرار بگیریم که فقط خودمان را تایید کنیم؛ زیرا  در این صورت رفته رفته باور می کنیم که تافته جدابافته هستیم! این توهم برایمان ایجاد می شود که خیلی خوب هستیم و کم کم مردم را تحویل نمی گیریم و ژن برتر می شویم.
وی نقش رسانه ها را در شکستن چنین ساختار نادرستی بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: باید رسانه ها انعکاس دهنده واقعی مسائل باشند تا مشکلات از نگاه‌مان پنهان نماند. رسانه ها خیلی خوب می توانند این نقش را ایفا کرده و باب نقد و انتقاد را باز کنند و  شاید این اقدامات در ساختار ملی قدری دشوارتر باشد ولی در حوزه رسانه های محلی روند راحت تری دارد.
 قاسم زاده با بیان اینکه نباید کسی که پول بیشتری دارد، بیشتر دیده شود گفت: برخی دستگاه‌ها کمک‌هایی را به رسانه‌ها ارائه می‌کنند و آنها نیز اخبار مدیران آنها را به میزان زیادی پوشش می‌دهند که معنای این عملکرد این است که کسی که پول بیشتری داشته باشد، بیشتر دیده می‌شود و این تفکر، بنیان و بنای غلطی دارد.
وی تصریح کرد: این در حالیست که هرکس در این شهر، کار مفیدی انجام می‌دهد، باید اقدامش در رسانه‌ها منعکس شود. خواه یک پاکبان، ، یک معلم، ، یک فروشنده و یا شخص عادی باشد که عمل زیبای او به دیگران خیر می‌رساند.
شهردار اصفهان با اشاره به نوع و شیوه بازتاب اخبار مربوط به رهبر معظم انقلاب در رسانه‌ها، بیان کرد: همه ما می دانیم ایشان کارهای روزانه بسیار متنوعی دارند که شامل جلسات خصوصی، دیدار با خانواده شهدا، کوهنوردی و دیگر موارد می‌شود. ولی انعکاس این اتفاقات در جایی دیده نمی‌شود و بخش مختصری از آنها منتشر می‌شود. درحالی‌که خبر شام و ناهار خوردن بعضی از مدیران در رسانه ها منتشر می‌شود.
وی با اشاره به سیره سردار شهید قاسم سلیمانی نیز گفت: سردار سلیمانی در خدمت به مردم در وقایعی چون سیل، جنگ و. مواردی از این قبیل همواره در صحنه بود و همین باعث شد مردم آنقدر دوستش داشته باشند. ما هم باید اول کاری انجام بدهیم و بعد خبرش را به اطلاع مردم برسانیم.
 وی با اشاره به اینکه کار جهادی بدون تعامل و گفت و گو با مردم نتیجه‌بخش است گفت: یکی از تاکیدات در دوره جدید مدیریت شهری، گفت و گو با همه اقشار جامعه است. زیرا اعتقاد بر این است که کار مردمی در کشور ما ٢ وجه دارد، یکی اینکه با کار شبانه‌روزی مشکلات مردم را حل کنیم و دیگر اینکه در کنار این حرکت جهادی با مردم ارتباط بگیریم و تعامل نزدیک داشته باشیم.
شهردار اصفهان خاطرنشان: اگر درک متقابل شکل نگیرد، احساس رضایت وجود ندارد و این احساس، وقتی رخ می‌دهد که همدیگر را بفهمیم و با هم گفت و گو کنیم. مردم زمانی راضی می‌شوند که فهمیده و درک شوند و مورد گفت و گو قرار بگیرند وگرنه هزاران خدمت بدون این درک متقابل بی فایده است.
 

برچسب‌ها رسانه شهرداری اصفهان اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رسانه شهرداری اصفهان اصفهان رسانه شهرداری اصفهان اصفهان شهردار اصفهان رسانه ها قاسم زاده گفت و گو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۶۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید وزیر فرهنگ از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آن، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز شانزدهم اردیبهشت در بازدید از آماده سازی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با بیان اینکه حتما باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه کتاب باشد تا مردم احساس شور و نشاط فرهنگی داشته باشند، گفت: نمایشگاه کتاب تهران باید یک اتفاق فرهنگی بزرگ و با خاطره مثبت و متعالی باشد تا توانمندی حوزه فرهنگی برای حل مسائل نمایان شود.

افزایش دو برابری کتابفروشان در بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران

در ابتدا، علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی نمایشگاه گزارشی از روند آماده‌سازی نمایشگاه ارائه کرد و گفت: سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امسال در ۱۵۰ هزار متر مربع فضای مصلی امام خمینی (ره) گسترده است و ۲۷۰۰ ناشر و ۳۶۰ کتابفروشی در آن مشارکت دارند؛ مشارکت کتابفروشان در بخش مجازی نمایشگاه نسبت به سال گذشته دوبرابری است.

قائم مقام نمایشگاه از شروع بارگذاری آثار ناشران بخش مجازی در سایت این رویداد خبرداد و افزود: کار نمایشگاه در بخش مجازی یک روز پیش از بخش فیزیکی آغاز خواهد شد. هماهنگی با شرکت پست و بانک ملی به عنوان کلان دستگاه‌های همکار نمایشگاه به‌خوبی پیش رفته است و فرماندهی انتظامی کشور همانند سال‌های گذشته عهده‌دار نظم و امنیت نمایشگاه است.

او با بیان اینکه ۵۰ مهمان خارجی به دعوت نمایشگاه کتاب تهران در این رویداد حاضر خواهند شد، گفت: ناشران و اهالی اندیشه و قلم از ۲۵ کشور در بخش بین‌الملل نمایشگاه فعالیت موثر و فعال خواهند داشت. پیرنگ اصلی نمایشگاه کتاب امسال موضوع فلسطین است و دانشجویان فلسطینی برای اولین‌بار در نمایشگاه به صورت مستقیم با مردم به گفتگو می‌پردازند و خودشان به شبهات مردم پاسخ می‌دهند.

در ادامه ناصر کنعانی، مریم‌سادات ظهوریان، مهدی رمضانی، نادر قدیانی، فتح‌الله فروغی، ابراهیم کریمی، مهدی فقیهی نژاد و اسماعیل جانعلی‌پور به عنوان اعضای شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به طرح پیشنهاداتی پرداختند.

نمایشگاه کتاب تهران چهره واقعی مردم ایران است

یاسر احمدوند رئیس سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با بیان اینکه علیرغم تمام تلاش‌ها خودمان را بدهکار شان فرهنگی مردم ایران می‌دانیم و برای ارتقا سطح کمی و کیفی نمایشگاه کار می‌کنیم، عنوان کرد: حمایت و پیگیری‌های مجدانه و دلسوزانه همراه با نکته‌سنجی وزیر محترم موجب قوت و توسعه نمایشگاه خواهد شد.

او نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را چهره واقعی مردم ایران دانست و افزود: نمایشگاه کتاب تهران میزبان تمام سلایق، اقوام، مذاهب و ادیان و تفکر‌ها است و ما وظیفه داریم این سرمایه بزرگ اجتماعی و ملی را در چشم جهان به نمایش بگذاریم.

نمایشگاه کتاب صفحه پرشوری از دوره رونق فرهنگ است

سپس، اسماعیلی از شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه کتاب تهران بخاطر اهتمام و همت در پیگیری مسائل این رویداد مهم فرهنگی قدردانی کرد و با بیان اینکه در آستانه افتتاح نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اوضاع وفق مراد و وفق اهداف ترسیم شده پیش رفته است، گفت: نمایشگاه کتاب در دوره سی و پنجم یک دوره کم‌نظیر را به لحاظ آمار و ارقام و کمیت و کیفیت را برای اصحاب فرهنگ و ادب کشورمان ایجاد خواهند کرد.

او با تاکید براینکه تمهیدات و پشتیبانی لازم از نمایشگاه کتاب تهران درحال انجام است، اشاره کرد: نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است و وظیفه ما نهایتاً حمایت و تسهیل‌گری از این فرایند است. کشورمان به‌لحاظ حوزه فرهنگی قابل مقایسه با بسیاری از جوامع و کشور‌های جهان نیست. تقریباً در وزارت فرهنگ روزی بدون برگزاری رویداد‌های فرهنگی نداریم و روزانه میزبان برگزاری جشنواره‌های متعدد شهرستانی، استانی، منطقه‌ای و ملی هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه کتاب را صحنه پرشوری از دوره رونق و شکوفایی حوزه فرهنگ دانست و ادامه داد: در طول یک سال گذشته برای برگزاری این نمایشگاه تلاش کردیم بخش مهمی از نیاز‌ها را مورد توجه قرار دهیم و ضمن اذعان به ضعف‌های موجود، اما تلاش شد وضعیت را به صورتی قابل اتکا و افتخار تغییر دهیم.

اسماعیلی از آماده‌سازی کارخانه جدید کاغذ برای تامین نیاز‌های کشور در زمینه کتاب‌های درسی خبر داد و افزود: در مضوع تامین کاغذ و کتاب‌های درسی در آستانه تکمیل و افتتاح کارخانه جدید کاغذ هستیم که به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید و ظرفیت کاغذ تحریر به ۱۳۰ هزار تن خواهد رسید.

او نشر کودک و نوجوان را مسئله مهم و کلیدی دانست و با تاکید براینکه در این زمینه آماده حمایت از ناشران و مخاطبان خواهیم بود، گفت: نکته مهم چند ماموریت ویژه است که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید داشتند؛ بحث ترجمه آثار فاخر فارسی به زبان‌های خارجی با استفاده از کسانی است که تسلط به زبان اصلی دارند. خوشبختانه برنامه ویژه‌ای برای این موضوع تدارک دیده شده که حمایت می‌کنیم. امسال تلاش شد بتوانیم فضای حمایتی را افزایش دهیم؛ دانشجویان، طلاب و اساتید و اعضای هیات علمی در موضوع حمایتی پوشش داده شدند و در دولت منتظر تامین اعتبار هستیم تا عدد خوبی دیگری را جذب کنیم و آن را به بخش دیگری از جامعه وارد کنیم که هدف ما کارمندان دولت، محصلین دوره دوم دبیرستان است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر لزوم گسترش شبکه کتابفروشان تاکید کرد و گفت: ابلاغ خوبی در این زمینه از سوی معاون اول رئیس‌جمهور صورت گرفت که کمک کننده است و در جلسه با استانداران بر لزوم اجرایی شدن آن تاکید کردیم. ما در نمایشگاه کتاب تهران به دنبال تغییر حال فرهنگی مردم هستیم و قصد نداریم نمایشگاه صرفا یک رویداد و محل فروش کتاب باشد بلکه باید محل رفت و آمد اصحاب فرهنگ و هنر باشد.

اسماعیلی تاثیرگذاری کمیته فرهنگی نمایشگاه با برگزاری جلسات شعر و مسابقه را مورد تاکید قرار داد و با بیان اینکه حتما باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه کتاب باشد تا مردم احساس شور و نشاط فرهنگی داشته باشند، افزود: نمایشگاه کتاب تهران باید یک اتفاق فرهنگی بزرگ و با خاطره مثبت و متعالی باشد تا توانمندی حوزه فرهنگی برای حل مسائل نمایان شود.

او بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه سال گذشته را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه معظم‌له از روند نمایشگاه ابراز رضایت داشتند که مایه افتخار است، گفت: نظرسنجی مردمی از نمایشگاه کتاب باید روزانه برگزار شود تا بهترین شرایط را در نمایشگاه ایجاد کنیم و برای این کار به بهترین نقد‌ها که اشکالات ما را بگویند، جایزه می‌دهیم تا فضای پذیرش نقد به فرهنگ تبدیل شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دغدغه مهم مردم در زمینه کتاب را قیمت آن دانست و با تاکید براینکه در این زمینه باید سامانه‌های حمایتی را افزایش داد، گفت: در طراحی صورت گرفته نمایشگاه کتاب تهران در سال ۱۴۰۴ نقطه و قله کمیت و کیفیت و واگذاری امور به بخش‌های مردمی و ناشرین ترسیم شده است که امیدواریم به بهترین شکل محقق شود.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • بازتاب حضور گروسی در اصفهان در رسانه‌های بین المللی
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • بازدید وزیر فرهنگ از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب تهران
  • فوتبال نماینده آموزش برای کودکانمان است
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • آبی‌های خوزستان آماده بازی بزرگ (عکس)