Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز،  از روزهای آغازین شیوع پاندمی کرونا شروع کلاس‌های مجازی، کل بار آموزش متوجه اینترنت کشور شد. هرچند آموزش مجازی از تعطیلی دانشگاه‌ها ممانعت کرد اما مشکلات بسیاری در این شیوه آموزشی وجود دارد.

 چندی قبل محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  بازگشت به فضای حقیقی آموزشی را ضروری دانست و افزود:  همه متخصصان فن بر این امر اشتراک نظر دارند که با مجازی بودن حق مطلب ادا نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای اخیر هم علی سروری مجد، مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۳۵ درصدکاربران از ظرفیت شبکه های داخلی استفاده میکنند که از این میزان ۲۵ درصد در اختیار شبکه شاد قرار دارد.

تدابیر و برنامه های متعدد برای ارتقای کیفیت آموزش‌های مجازی

 مسعود اکبری‌زاده، رییس  دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره روند برگزاری کلاس‌ها در ترم جاری گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا کلاس‌ها به شکل مجازی برگزار می‌شود. در وضعیت کنونی به اذعان برخی از کارشناسان آموزش کیفیت آموزش تنزل یافته است، اما با تدابیر و برنامه‌های دانشگاه می‌توان میزان قابل توجهی از کیفیت آموزش را ارتقا داد.

اکبری‌زاده درباره وضعیت برگزاری کلاس‌ها  در روزهای پایانی سال افزود: بر اساس مجوز از ستاد کرونای استان سیستان و بلوچستان آموزش‌ها به شکل مجازی برگزار می‌شود و در صورت صلاح دید مسئولان امر در صورت تمدید مجوز آموزش‌ها به شکل مجازی است. 

در صورتی که وضعیت به حالت عادی بازگردد و اعلام شود وضعیت به حالت عادی بازگشته، می‌توان به شکل حضوری هم برگزار کرد. در ضمن دانشگاه‌ها تا ۱۵ اسفند دایر است.  

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان  ادامه داد: تلاش می‌کنیم کیفیت آموزش مجازی آنلاین و آفلاین را ارتقا دهیم و آموزش ترکیبی مجازی و حضوری را در دستور کار داریم و با ایجاد تنوع روش‌های  کیفیت آموزش و یادگیری را ارتقا داد. باید بتوان بین فضای فیزیکی و فضای سایبری ارتباط برقرار کرد و ارائه آموزش‌ها باید فایده‌ محور و بسترساز اشتغال دانش‌بنیان باشد.

اینترنت و نارسایی‌های فراوان

 در ترم جاری به رغم برنامه ریزی‌های انجام شده و شیوع پیک ششم در کشور شاهد آموزش‌های مجازی در مناطق قرمز و نارنجی هستیم. در این شرایط به دلیل عدم توانایی بشر در پیش بینی وضعیت بیماری باید بتوان در زمینه آموزش‌های مجازی به شکل مناسب اقدام کرد و مشکلات را حل و فصل کرد.

اینکه آموزش‌های مجازی از محسنات و معایب متعدد برخوردار است بر کسی  پوشیده نیست، اما باید بتوان به شکل مناسب از ظرفیت این مهم استفاده کرد. هرچند بسیاری از کارشناسان آموزش و مسئولان امر استفاده از ظرفیت اساتید طراز اول را از دیگر ویژگی‌ها در آموزش‌های مجازی عنوان کردند.

از سوی دیگر انتظار می‌رود تا در زمینه توسعه شبکه‌های اینترنتی بیش از پیش اقدامات مناسب برای بهره‌گیری دانش آموزان  و دانشجویان از بستر فضای مجازی لحاظ شود، چون هنوز بعد از سه سال آموزش‌های مجازی مشکلات ناشی از قطعی اینترنت و دیگر مشکلات از نارسایی‌های شایع محسوب می‌شود.

 انتهای پیام /

زهرا سلیمانی کد خبر: 1130735 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی آموزش های مجازی کیفیت آموزش آموزش ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۸۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان، مهرداد عظیمی شامگاه دوشنبه _دهم اردیبهشت_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: کردستان سرزمین مردمانی است که صفحات زرین تاریخ پر افتخار کشور به نام آن‌ها ثبت شده است.

وی افزود: یقیناً نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور خاطرنشان کرد: مهم‌ترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است، مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصیرت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند.

عظیمی تصریح کرد: حضور معنادار مردم کردستان در سالروز پیروزی انقلاب حرف‌های زیادی برای گفتن داشت و بر اساس آنچه از طرق مختلف دریافت می‌شود، وفاق، همدلی و هم افزایی مثال‌زدنی بین مسئولان عالی این استان وجود دارد که بستر توسعه آن را فراهم کرده است.

وی اضافه کرد: بسیاری از موضوعاتی که در این دولت به نتیجه رسید، مطالبات چند دهه این مردم بوده و بازتاب خوبی در سطح کشور داشته است.

معاون وزیر کار گفت: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴۸۰۰ کارگاه آموزشی با وجود ۱۳۰۰۰ همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

عظیمی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم ادامه داد: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی که در شعار امسال بر آن تاکید شده است، در دولت سیزدهم که خود را با کلیدواژه مقدس مردمی بودن معرفی کرده با هوشمندی مورد توجه قرار گرفته و در این راستا حرکت‌های خوبی صورت گرفته است.

رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور تصریح کرد: بیش از ۳۰۰۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده که در حال حاضر بیش از ۲۲۰۰۰ آموزشگاه آن فعال است.

عظیمی خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی ادامه داد در کنار این مهم ۴۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ما در حوزه آموزش مهارت حرف برای گفتن داریم، ۴۰۰۰۰ مربی توانمند در حوزه آموزش و بیش از هشت هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

عظیمی اضافه کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

وی افزود: اقدامات خوبی در وزارتخانه در سطح کلان در حال انجام است که این اقدامات در راستای تحقق و پاسخگویی مطالبه به حق مردم یعنی موضوع اشتغال است.

کد خبر 749184

دیگر خبرها

  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • دستگیری عوامل نزاع خیابانی در میاندوآب
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی