Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@22:48:25 GMT

بستری کودکان کرونایی در استان هرمزگان ۱۰۰ برابر شد + فیلم

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۵۸۲۹۹

بستری کودکان کرونایی در استان هرمزگان ۱۰۰ برابر شد + فیلم

‍‍‍‍‍‍

گروه استان‌ها ــ وضعیت ابتلا به سویه امیکرون کرونا و بستری کودکان در هرمزگان بسیار نگران کننده شده و یک کودک یکساله نیز بر اثر همین بیماری جان خود را از دست داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس ، امروزه سویه جهش یافته کووید19 تحت عنوان امیکرون سلامت کودکان را مورد تهدید جدی قرار داده است و در همین یک هفته گذشته یک نوجوان 15 ساله و یک کودک یک ساله بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این یعنی به هیچ عنوان نمی‌توان بر روی سلامت کودکانی که در بیشتر موارد کل امید یک زندگی هستند سهل‌انگاری کرد در حال حاضر امیکرون سلامت ما و کودکانمان را هدف قرار داده بنابراین در این ایام که سویه غالب در کشور امیکرون است باید دستور ‌العمل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کرده و جلوی حضور بی‌دلیل کودکان را خارج از منزل را بگیریم.

همچنین در این ایام یکی از مسائل بسیار مهم که می‌تواند تا حدودی ایمنی کودکان را تضمین کند اهتمام به واکسیناسیون کودکان است.

فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندرعباس اظهارداشت: روند ابتلا کودکان به کرونا کاملاً افزایشی هست که نسبت به سویه دلتا که پیک قبلی بود بسیار نگران کننده‌تر شده است. 

وی افزود: اوج پیک قبلی را اگر بخواهیم با پیک امیکرون مقایسه کنیم 44درصد روند بستری‌های کودکان با افزایش روبرو بوده است یعنی روند بستری کودکان با تست مثبت در بهمن ماه نسبت به مرداد ماه که اوج پیک دلتا بود 44درصد افزایش دارد.

وحیدی: تزریق دوز سوم واکسن برای مقابله با امیکرون ضروری است امیکرون آتش زیر خاکستر/ یک ماه اخیر 54 نفر در استان خراسان جنوبی به دلیل کرونا فوت کردند آخرین اخبار امیکرون در ایران| نبض تند سویه جدید در پیک ششم/ استان‌ها به قله ‌نزدیک‌تر شدند/ افزایش معنادار نرخ ابتلا + نقشه و نمودار

نوروزیان بیان‌کرد: اگر بخواهیم وضعیت ابتلای کودکان به امیکرون را با دی‌ماه که پایان پیک کرونایی دلتا در هرمزگان بود مقایسه کنیم خواهیم دید که 100برابر افزایش بستری کودکان با تست مثبت داشتیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تاکید کرد: نسبت ابتلا به کرونا و بستری آن‌ها در کودکان بسیار بیشتر از بزرگسالان است زیرا بزرگسالان واکسن زده‌اند و با وجود درصد بالای ابتلا بستری آن‌ها پایین است اما کودکان تعداد بستری‌هایشان بیشتر است. 

 

 

انتهای پیام/865/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بستری کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۸۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟

به گزارش همشهری آنلاین، جهان پس از پشت سر گذاشتن چهارمین سال همه‌گیری جهانی کروناویروس جدید عامل بیماری کووید اکنون با شیوع بی‌سابقه سویه جدید H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان در میان گاوهای شیری در آمریکا روبرو شده که یادآور آسیب‌پذیری انسان‌ها در برابر تهدیدات ویروسی جدید است.

جرمی فارار، دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO) هفته گذشته گفت که خطر سرایت این سویه جدید به انسان «نگرانی بزرگی» است. آنفلوانزای پرندگان به ندرت انسان را مبتلا می کند اما میزان کشندگی بالایی دارد. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، میزان مرگ و میر ناشی از آنفلوانزای پرندگان در میان انسان‌ها از سال ۲۰۰۳ به ۵۲ درصد رسیده است.

علت نگرانی دانشمدان چیست؟

این واقعیت که ویروس آنفلوانزای پرندگان در حیوانات پستانداری مانند گاو پیدا شده است، نشان می دهد که این ویروس جهش یافته است و این وضعیت آن را یک قدم به آلوده کردن انسان نزدیکتر می کند.

ویروس آنفلوانزای پرندگان یا آنفلوانزای مرغی چند دهه است که به عنوان عامل حتمالی ایجاد همه‌گیری جهانی یا عالمگیری آینده مطرح بوده است، اما همانطور که از نام آن پیداست، تا به حال عمدتاً پرندگان را تحت تأثیر قرار داده است.

پل دیگارد، استاد ویروس شناسی و متخصص آنفلوانزا در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند می‌گوید: «این اخبار تائیدکننده توانایی ویروس آنفلوانزا برای غافلگیر کردن ما است. ما از لحاظ تاریخی احتمال ابتلای گاوها به آنفلوانزای نوع A را بسیار پایین می‌شمردیم. وضعیت کنونی ارزیابی تهدید را تا حدی بالا می‌برد. (ویروس H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان یک ویروس آنفلوانزای نوع A است).

شیوع سویه جدید چقدر گسترده است؟

جیمز وود، رئیس بخش دامپزشکی در دانشگاه کمبریج گفت: «من معتقدم که شیوع عفونت بسیار بیشتر از تعداد دامپروری‌های گزارش شده خواهد بود.»

وود توضیح داد که تشخیص RNA ویروسی در شیر نشان می‌دهد که این بیماری بسیار گسترده‌تر از آنچه قبلا تصور می‌شد است.

نتایج بررسی که پنجشنبه گذشته در آمریکا منتشر شد، نشان داد که از هر پنج نمونه شیر خرده فروشی یک نمونه حاوی قطعات ویروسی است.

آیا نوشیدن این شیر بی خطر است؟

شناسایی ذرات ویروسی در شیرهای خواروبارفروشی‌ها به این معنی نیست که نوشیدن آن خطرناک است. پاستوریزه کردن شیر ویروس آنفلونزا را از بین می‌برد و مقامات بهداشتی می‌گویند هیچ مدرکی مبنی بر اینکه ذرات RNA شناسایی شده در شیر قادر به آلوده کردن کسی باشد، وجود ندارد.

سازمان‌های دولتی بهداشتی در آمریکا می‌گویند شیر عرضه شده در فروشگاه‌ها در این کشور بی‌خطر است

این سازمان‌ها همچنین می‌گویند پاستوریزاسیون «احتمالا» ویروس آنفلوانزای پرندگان را در شیر غیرفعال می کند، آنها در عین حال اذعان می‌کنند که «قبلاً هیچ مطالعه ای در مورد اثرات پاستوریزاسیون بر روی ویروس‌های آنفلوانزای فوق حاد ماکیان (مانند H۵N۱) در شیر گاو انجام نشده است.»

خطر سویه جدید برای انسان چیست؟

تا کنون، خطر برای انسان‌ها محدود بوده است، اما چیزهای زیادی در مورد این سویه نمی دانیم، زیرا بسیار جدید است.

حداقل یک مورد ابتلای انسانی به این سویه جدید ویروسی در آمریکا گزارش شده است، اما هیچ مدرکی مبنی بر انتقال انسان به انسان این ویروس که شاخص اصلی تهدید همه‌گیری جهانی است، وجود ندارد.

کارشناسان می‌گویند هیچ شاهدی وجود ندارد که این ویروس جدید از آمریکای شمالی به سایر کشورهای جهان رسیده باشد.

آیا واکسن آنفلوانزای پرندگان داریم؟

واکسن‌هایی وجود دارند که می‌توانند علیه ویروس‌های آنفلوانزای پرندگان موثر باشند، اما هنوز مشخص نیست که تاثیربخشی آنها در مقابل یک سویه خاص از این ویروس‌ها چقدر است و شرکت‌ها با چه سرعتی می‌توانند تولید آنها را افزایش دهند.

یک شرکت سازنده واکسن آنفلوانزای پرندگان می‌گوید واکسنش احتمالا می‌تواند در انسان‌ها در برابر این سویه جدید به عنوان عامل یک بیماری مشترک میان انسان و حیوان محافظت ایجاد کند.

سازمان دارویی اروپا نیز یک واکسن آنفلوانزای پاندمیک ساخت شرکت آسترازنکا را با استفاده از سویه H۵N۱ تایید کرده است.

کد خبر 847941 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - آنفلوآنزای مرغی

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ملت ایران در برابر تحریف خلیج‌ فارس کوتاه نخواهد آمد
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌های سمی؛ ۱۴نفر بستری شدند
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال