Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر توزیع برق شهرستان سروآباد از اجرای طرح بهارستان در ۱۶ روستای این شهرستان خبر داد و افزود: در مجموع برای اجرای این طرح بیش از ۷ میلیارد تومان اعتبار صرف شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ عبدالله آذری مدیر توزیع برق شهرستان سروآباد با اشاره به اینکه مقرر است تا پایان سال شبکه برق ۲۶ روستای سروآباد در قالب طرح بهارستان اصلاح وبهسازی شود، افزود: این طرح تاکنون در ۱۶ روستا به طور کامل اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر توزیع برق شهرستان سروآباد با بیان اینکه تاکنون برای اجرای طرح بهارستان بیش از ۷ میلیارد تومان اعتبار صرف شده است، افزود: پیش بینی می شود با اقدامات جهادی صورت گرفته این طرح در تمام روستاهای مورد هدف به طور ۱۰۰ درصدی تا پایان سال اجرایی شود.

آذری اظهار داشت:جابجایی و مقاوم سازی پایه های برق در معابر روستایی، تامین  برق مطمئن برای مشترکین روستایی با ولتاژ استاندارد ، اصلاح روشنایی معابر عمومی، اصلاح فرسودگی شبکه برق روستاهای مشمول طرح وتوسعه وتامین برق متقاضیان ازجمله اهداف طرح بهارستان است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه درمجموع ۲۳۰ کیلومتر شبکه سیم فشار ضعیف هوایی در شهر و روستاهای شهرستان سروآباد وجود دارد که ۱۹۵ کیلومتر آن روستایی و ۳۵ کیلومتر آن نیز در حوزه شهری است، اظهار داشت: تمام شبکه سیم فشار ضعیف هوایی در شهر سروآباد به کابل خودنگهدار تبدیل شده و همزمان اجرای طرح بهارستان با هدف اصلاح و بهسازی کامل تجهیزات شبکه برق در روستاهای این شهرستان نیز همچنان ادامه دارد.

مقرر است امسال شبکه برق ۴۲۰ روستای استان کردستان در قالب طرح بهارستان اصلاح و بهسازی شود که تاکنون در ۱۷۱ روستای استان به طور کامل اجرا شده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا برق استاندارد روشنایی استان کردستان کردستان شهرستان سروآباد طرح بهارستان شبکه برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۰۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی را منتشر کرد.

لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح های تملک دارایی سرمایه ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسوولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

کد خبر 6093900 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان