Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@08:38:44 GMT

رونمایی از کتاب «پیامدهای اجتماعی  و فرهنگی کرونا»

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۰۱۷۶

رونمایی از کتاب «پیامدهای اجتماعی  و فرهنگی کرونا»

کتاب «مجموعه مقالات همایش پیامدهای اجتماعی و فرهنگی کرونا» روز یکشنبه ۸ اسفندماه ۱۴۰۰، ساعت ۱۰ صبح رونمایی می‌شود.

به گزارش ایسنا، در این برنامه، حسن بشیر (استاد ارتباطات دانشگاه امام صادق)، سیدمحمد بهشتی (عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری)، نگار داوری اردکانی (زبان‌شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه شهیدبهشتی)، سیداحمد محیط طباطبایی (رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران)، حسین میرزایی (جامعه‌شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، رضا تسلیمی (جامعه‌شناس و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) و علیرضا حسن‌زاده (مردم‌شناس و عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری) سخنرانی خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب «مجموعه مقالات همایش پیامدهای اجتماعی  و فرهنگی کرونا» دستاورد همایش بین‌المللی پیامدهای اجتماعی و فرهنگی کرونا بر حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع  فرهنگی خلاق و هنرهای سنتی‌ست که بهمن ۱۳۹۹ از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد.

این کتاب هم‌زمان با دومین سالگرد شیوع کرونا در ایران،  به‌صورت مشترک از سوی این دو پژوهشگاه به انتشار رسید.

کتاب «مجموعه مقالات همایش پیامدهای اجتماعی  و فرهنگی کرونا» در پنج بخش شامل مقالات فارسی، فرانسوی، انگلیسی و ترکی استانبولی و نیز گزارشی از ۷۳ پیش‌نشست برگزارشده در این همایش است که در آن بیش از ۲۳۶ محقق داخلی و خارجی درباره ظهور این بیماری و همه‌گیری آن سخنرانی کردند. بررسی کرونا در ترکیه، افغانستان،  آمریکا و فرانسه از جمله این نشست‌ها بودند.

مقالات این کتاب بر پایه محورهای اصلی همایش نوشته شده و موضوعاتی چون تاب‌آوری در برابر کرونا، ابعاد هستی‌شناختی پاندمی، سیاست‌گذاری‌های حمایتی در حوزه اقتصاد در دوره پاندمی، تاثیر پاندمی بر آموزش، گسترش فضای مجازی و کارکردهای نوین آن در عصر پاندمی، گردشگری و همه‌گیری و... مورد بررسی قرار گرفته‌است.

همچنین در بخشی با عنوان «پزشک فیلسوف، پزشکی در  ایران باستان و مسئله همه‌گیری» به گفتمان پزشکی و مسئله همه‌گیری پرداخته‌است. بخش پساگفتار یا موخره کتاب هم با مقاله «انسان‌شناسی در دوره کرونا» نوشته سهیلا شهشهانی، استاد انسان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی، تدوین شده‌است.

این کتاب به شکل‌های تازه فعالیت در دوره قرنطینه و همه‌گیری کرونا در عرصه‌هایی چون هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، صنایع خلاق، گردشگری، میراث فرهنگی و... پرداخته و گزارشی از تلاش‌ها و تجربه‌های هنرمندان در ایجاد رابطه با جامعه و جهان و میانجی‌ها و سازوکارهای متناسب با عصر همه‌گیری را ارائه می‌کند.

کتاب «مجموعه مقالات همایش پیامدهای اجتماعی و فرهنگی کرونا» در ۱۰۴۶ صفحه به‌کوشش علیرضا حسن‌زاده و مصطفی اسدزاده به‌صورت مشترک از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری به انتشار رسیده است.

علاقه‌مندان به حضور در این برنامه می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند:

https://www.skyroom.online/ch/ricac/meeting

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پیامدهای اجتماعی و فرهنگی کرونا میراث فرهنگی و گردشگری فرهنگی کرونا عضو هیئت همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۰۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: زیرساخت‌های محافظت از محوطه غار باستانی زل هستیجان در شهرستان دلیجان مهیا می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمود مرادی در بازدید از محوطه غار باستانی زل در شهرستان دلیجان اظهار کرد: غار زل هستیجان دربردارنده اسناد و شواهد فراوانی به خط و زبان فارسی میانه، متعلق به اواخر عهد ساسانی و اوایل دوران اسلامی است.

وی افزود: این غار بارها مورد هجوم غارتگران آثار ملی قرار گرفته و تا کنون بسیاری از این اسناد به شکل غیرقانونی از کشور خارج شده است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با اشاره به تصمیمات که در خصوص برنامه‌های در دست اقدام برای حفاظت و شناسایی بیشتر غار گفت: با استقرار کانکس نیروی یگان حفاظتی و نصب دوربین‌های نظارتی، حفاظت این اثر تاریخی تشدید خواهد شد.

مرادی با تاکید بر اینکه فصل دوم پژوهش غار هستیجان به زودی آغاز خواهد شد، ادامه داد: نیاز است به این غار توجه ویژه شود، فصل اول پژوهش این غار توسط محمدرضا نعمتی از اعضای هیئت علمی پژوهشکده باستان شناسی وزارت میراث‌فرهنگی در دست کاوش قرار گرفته است و فصل بعدی پژوهش‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: خشت‌های خام و داده‌های سفالی تکه‌های پارچه و چرم نوشته دوره ساسانی از جمله آثار به دست آمده در فصل اول کاوش غار زل است که در دست بررسی و مطالعه بیشتری قرار دارد و فصل دوم پژوهش‌ها توسط پیمانکار ذیصلاح به زودی آغاز می‌شود.

کد خبر 747929

دیگر خبرها

  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه