Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام‎های آمریکایی درباره حملات سایبری احتمالی به نهاد‌های آمریکایی ابراز نگرانی می‌کنند.

خبرگزاری میزان - مقام‎های ارشد اجرایی و امنیت داخلی آمریکا، می‎گویند که نگرانی فزاینده‌ای وجود دارد که حملات سایبری بیشتری علیه غرب انجام شود.

به گزارش پایگاه «ای بی سی» این مقام‎های آمریکایی، معتقدند «اهداف بالقوه شامل شبکه‌های برق، سیستم‌های بانکی و شبکه‌های تلفن همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گفته کارشناسان امنیت سایبری آمریکا، «مردم نباید از یک حمله سایبری بالقوه وحشت داشته باشند، بلکه باید برای حمله سایبری آماده شوند.»

«استوارت مدنیک»، مدیر موسس امنیت سایبری در MIT Sloan، می‌گوید «دلایل زیادی وجود دارد که فکر کنیم این واقعیت وجود دارد.»

وی اظهار داشت «دو نوع حمله سایبری وجود دارد؛ حملاتی که تأثیر غیرمستقیم بر معیشت مردم دارند و حملاتی که فناوری افراد خاص را هدف قرار می‌دهند؛ بزرگ‌ترین نمونه‌های هک غیرمستقیم در گذشته، حملات زیرساختی کلیدی مانند حمله باج‌افزار خط لوله کولونیال پایپ لاین در ماه می ۲۰۲۱ است که همه چیز از قیمت بنزین گرفته تا پرواز‌ها را تحت تأثیر قرار داد.»

این کارشناس امنیت سایبری، می‌گوید «در دو سال گذشته، ما شاهد این حملات بیشتر در سراسر جهان بوده‌ایم؛ شما باید متوجه شوید که چه تعداد از سیستم‌های ما به کامپیوتر متصل هستند و تنها یک هک می‌تواند اثرات بزرگتری داشته باشد.»

مدیر ارشد سابق مبارزه با تروریسم در شورای امنیت ملی آمریکا نیز می‌گوید که حملات ممکن است تشدید شوند و بر تاسیساتی مانند گاز و برق تأثیر بگذارند.

بیشتر بخوانید: هشدار آژانس امنیتی آمریکا درباره موج جدید حملات سایبری حمله سایبری به شرکت «مک دونالد» آمریکا

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا به تازگی توصیه‌ای را برای کسب‌وکار‌ها و سازمان‌ها ارسال کرد و از آن‌ها خواست دستورالعمل «سپر محافظ» را اعمال کنند.

دولت فدرال آمریکا از کسب و کار‌ها خواسته است مطمئن شوند که تیم‌های فناوری اطلاعات آن‌ها نرم افزار رایانه خود را به روز می‌کنند تا هر گونه آسیب پذیری را ببندند و کارکنان خود را آموزش دهند تا مراقب هرگونه بدافزار باشند.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا حمله سایبری تحولات بین الملل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حملات سایبری آمریکا حمله سایبری تحولات بین الملل حملات سایبری امنیت سایبری حمله سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۰۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها

با توجه به فراگیر شدن اینترنت و افزایش تعداد کاربران اینترنت، موبایل و کامپیوتر‌ها و به موازات آن روند رو به رشد تعداد هکر‌ها و مجرمان سایبری، رمز‌های عبور به یکی از گلوگاه‌های امنیت در زندگی مردم تبدیل شده است. به همین دلیل هم هر سال روز دوم ماه مه به عنوان روز جهانی پسورد (رمز عبور) در دنیا جشن گرفته می‌شود تا نگاه‌ها به اهمیت انتخاب رمز‌های عبور قدرتمند جلب شود و در نتیجه، شاهد ناکامی هکر‌ها و مجرمان سایبری باشیم. ما از رمز‌های عبور برای امن سازی خصوصی‌ترین بخش‌های زندگی خود استفاده می‌کنیم تا از داده‌ها و اطلاعات مالی، شخصی، سوابق سلامت و اطلاعات ایمیل‌هایمان محافظت کنیم.

ضربه ۸ تریلیون دلاری حملات سایبری
گزارش‌ها نشان می‌دهد، حملات سایبری در سال ۲۰۲۳ حدود ۸ تریلیون دلار به اقتصاد جهان ضربه زده که بخش عمده این حملات موفق ناشی از انتخاب گذرواژه‌های ناامن و هموار کردن راه هکر‌ها بوده است. طبق گزارش مجله cybersecurityventures، حملات سایبری در سال ۲۰۲۳، هر ماه ۶۶۷ میلیارد دلار و هر هفته حدود ۱۵۴ میلیارد دلار هزینه به جهان تحمیل کرده است. به هر حال مجرمان سایبری همه جا هستند و تنها رمز‌های عبور قدرتمند می‌توانند به عنوان نخستین خط دفاعی دیجیتال، حریم خصوصی ما را حفظ کنند. رمز‌های عبور موضوع تازه‌ای نیستند و از گذشته‌های دور که مردم نیاز به حفظ اسرار خود داشته‌اند، رمز عبور هم وجود داشته است. اما حالا با توجه به زندگی دیجیتالی امروزه، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است چرا که گاه این رمز‌های عبور، مرز بین موفقیت و ناکامی ما محسوب می‌شوند. بی‌توجهی به انتخاب یک رمز مناسب می‌تواند منجر به خالی شدن حساب بانکی شما یا لو رفتن بسیاری از داده‌های شخصی، علمی و موارد دیگر شود.

 افزایش حملات سایبری در جهان
بسیاری معتقدند در شرایط کنونی که به خاطر وقوع جنگ‌های مختلف در جهان حملات سایبری در سراسر دنیا دو چندان شده است، تنها داشتن یک پسورد قوی می‌تواند از اطلاعات کاربران محافظت کند. از سوی دیگر پیش از این ممکن بود کاربران فقط به یک یا دو رمز عبور نیاز داشته باشند، اما از آنجا که این روز‌ها بیشتر مردم در تعداد زیادی از شبکه‌های اجتماعی عضو هستند و از اپلیکیشن‌های متعدد مالی، تناسب اندام، سلامت و سایر موارد استفاده می‌کنند، بیشتر مردم ده‌ها رمز عبور دارند که برای ساخت آنها باید از کاراکتر‌های خاصی (اعداد، حروف بزرگ، نمادها) استفاده کنند؛ هرچه تنوع این کاراکتر‌ها در رمز‌های عبور انتخابی بیشتر و پیچیده‌تر باشد، به معنای امنیت بیشتر کاربر در مواجهه با هکر‌ها و مجرمان سایبری است. در واقع روز جهانی رمز عبور راهکاری برای هشدار به جهان و گسترش آگاهی درباره استفاده از رمز‌های عبور قوی برای محافظت از کاربران در برابر مجرمان سایبری است.
 
این رمز‌های عبور ناامن
محققان حوزه سایبری تاکنون گزارش‌های متعددی از میزان آسیب‌پذیری اکانت‌های کاربران ارائه کرده‌اند و مجله خبری بیزینس اینسایدر در تازه‌ترین گزارش خود آمار وحشتناکی از وضعیت فعلی امنیت رمز عبور‌ها و میزان آسیب‌پذیری اکانت‌های کاربران ارائه داده است؛ رمز‌های عبوری که بسیار ساده و قابل حدس زدن توسط هکر‌ها هستند و از ناامن‌ترین و بدترین آنها می‌توان به ۱۲۳۴۵۶، ۱۲۳۴۵۶۷۸۹، PASSWORD، ۱۲۳۴۵، ۱۲۳۴۵۶۷۸ و تکرار اعداد همچون ۱۱۱۱۱۱ اشاره کرد که هکر‌ها می‌توانند آنها را در عرض چند ثانیه هک کند. خطر این رمز‌های عبور ناامن آنجا بیشتر به چشم می‌آید که در این گزارش اشاره شده است، هکر‌ها می‌توانند به ۹۸ درصد از تمام حساب‌های کاربری که از چنین گذرواژه‌هایی استفاده می‌کنند دسترسی یابند.

در این گزارش آمده است، بیشتر مردم از رمز‌های عبور یکسان برای اکانت‌های مختلف خود در شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های بانکی استفاده می‌کنند و حتی سال‌ها این رمز را تغییر نمی‌دهند؛ موضوعی که به نفع هکرهاست و این مجرمان سایبری با استفاده از چنین باگ بزرگی، به هک‌های موفقی می‌پردازند؛ بنابراین می‌توان روز جهانی رمز عبور را تلاشی برای محافظت بیشتر از کاربران در برابر هکر‌ها و کلاهبرداران سایبری دانست. برگزارکنندگان این روز می‌خواهند به جهان درباره اهمیت داشتن رمز عبور قوی آموزش دهند و به کاربران یادآور شوند که انتخاب گذرواژه‌هایی همچون تاریخ تولد، نام حیوانات خانگی، اعداد تکراری، تاریخ ازدواج، نام و نام خانوادگی یا نام همسر، اشتباه بزرگی است. این روز درواقع تأکیدی بر لزوم انتخاب رمز‌های عبور طولانی و پیچیده و بدون اشاره به اطلاعات واقعی کاربران، ترکیبی از اعداد و حروف کوچک و بزرگ و همچنین اضافه کردن فاصله در ترکیب گذرواژه است. همچنین برگزارکنندگان این روز به کاربران توصیه می‌کنند که حتماً مطمئن شوند رمز عبور آنها حداقل ۱۲ کاراکتر است تا امکان حدس زدن آن توسط هکر‌ها کمتر شود.

منبع: روزنامه ایران

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی مناسبتی

دیگر خبرها

  • نگرانی‌های جدی مقامات اسرائیلی از این تصمیم آمریکا
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر