Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-09@16:33:09 GMT

تحصیل ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس برکت 

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۰۸۲۰

تحصیل ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس برکت 

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، در جریان سفر محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت به استان اصفهان دو مدرسه برکت در مناطق محروم این استان به بهره‌برداری رسید. بر اساس این گزارش، مدرسه ۹ کلاسه برکت در شهرستان نوش‌آباد و مدرسه ۶ کلاسه برکت در روستای قهجاورستان استان اصفهان افتتاح شد و در اختیار دانش‌آموزان این مناطق قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ترکمانه درباره مدرسه نوش‌آباد توضیح داد: این مدرسه ۹ کلاسه با زیربنای ۶۴۴ مترمربع و با حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۲۵ میلیارد ریال ساخته شده است. 

مدیرعامل بنیاد برکت افزود: مدرسه برکت روستای قهجاورستان نیز دارای ۶ کلاس درس است و ۶۳۵ مترمربع زیربنا دارد. حجم کل سرمایه‌گذاری برای ساخت این واحد آموزشی نیز بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال است.

ترکمانه با اشاره به فعالیت‌های مدرسه‌سازی بنیاد برکت در استان اصفهان اظهار داشت: تاکنون ۴۷ مدرسه با ۲۹۷ کلاس درس در مناطق محروم و روستایی استان به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد همچنین ساخت ۳۳ مدرسه دیگر با ۲۱۴ کلاس درس را در شهرها و روستاهای استان اصفهان در دستور کار دارد.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت تا به امروز ۲۴۹ پروژه عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، مسجد، مسکن معلولین، مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت، حوزه علمیه، کتابخانه و خانه عالم را با سرمایه‌گذاری ۵۶۲ میلیارد ریال در مناطق کم برخوردار استان اصفهان به بهره‌برداری رسانده است.

ترکمانه تصریح کرد: ۲۱۶ پروژه عمرانی و زیربنایی دیگر به ارزش ۷۳۹ میلیارد ریال نیز در دست اجراست که تمامی این پروژه‌ها تا پایان سال ۱۴۰۲ افتتاح خواهند شد.

مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر نهضت مدرسه‌سازی در کشور گفت: بنیاد بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام، نسبت به ساخت ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه با ۱۴ هزار و ۵۰۰ کلاس درس تعهد دارد که تا به امروز یک‌هزار و ۸۰۰ مدرسه با ۱۰ هزار کلاس درس به بهره‌برداری رسیده است.

وی ادامه داد: ۳ هزار و ۷۵۰ روستا در سراسر کشور تحت پوشش فعالیت‌های مدرسه‌سازی بنیاد برکت قرار دارند و ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس برکت مشغول به تحصیل هستند.

ترکمانه یادآور شد: حجم کل سرمایه‌گذاری برای ساخت ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه برکت در مناطق محروم و روستایی کشور ۴۰ هزار میلیارد ریال است.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مدرسه برکت بنیاد برکت مدیرعامل بنیاد برکت بهره برداری استان اصفهان میلیارد ریال سرمایه گذاری کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۰۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: پیش‌بینی می‌کنیم ‌از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه یعنی حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را مهر سال جاری با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان بدهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش، حمیدرضا خان‌محمدی با اشاره به مأموریت‌ها و مسائل حوزه نوسازی مدارس اظهار کرد: جایگاه معلم، محلی است که در آن تدریس می‌کند، هر چقدر آن مدرسه مرتب‌تر و معماری خاص داشته باشد، جایگاه تعلیم و تربیت تقویت خواهد شد، بر این اعتقاد هستیم که جایی که در تابستان بانک‌ها از مدارس خنک‌تر، در زمستان از مدارس گرم‌تر و از لحاظ نظامات معماری، بانک‌ها بهترین ساختمان را داشته باشند و مدارس ضعیف‌ترین ساختمان را داشته باشند، آن تمدن؛ آن جریان، آن روستا و آن انقلاب رشد نمی‌کند، یکی از مهم‌ترین مواردی که باید به گفتمان تبدیل شود، همین موضوع است.

وی افزود: هر چه بیشتر امکانات به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند باعث می‌شود سایر مسیرها بیشتر رشد کنند، اگر می‌خواهیم سوخت را کنترل و مملکت‌مان را با محیط‌زیست سازگار کنیم راه آن آموزش و پرورش است، راه همه موفقیت‌ها از کوچه پس‌کوچه‌های مدرسه می‌گذرد، مدرسه اما اگر از لحاظ کالبدی نامناسب باشد، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد، این مطالبه از جنس اینکه بتوانیم فضاهای آموزشی را طبق آن چیزی که سند تحول تعیین کرده است، باید عمومیت پیدا کند، باید به یک جریان تبدیل شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه حداقل ۱۵۰ مدرسه داریم که معماری‌های آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: این‌ها اگر روایت شود سطح انتظارات مدیران هم بالا خواهد رفت، نباید تصور شود که مدرسه تنها یک چهاردیواری با چند کلاس یک‌شکل است، جایگاه مدرسه از نظر کالبد اهمیت دارد.

خان‌محمدی گفت: مدارس آفتاب ۱۲ سال بلاتکلیف افتاده بود و اکنون در حال تکمیل شدن است. خیران مهمترین ارکان در مدرسه‌سازی هستند، وقتی خیران می‌آیند می‌گویند از مال خود و ارث خود برای مدرسه‌سازی می‌گذریم، این یعنی اینکه مهم‌ترین مسئله در کشور مدرسه و مدرسه‌سازی است و همگان از خنده و شادی دانش‌آموزان خوشحال می‌شوند.

وی درباره تعداد مدارسی که قرار است در سال جاری تحویل آموزش و پرورش شود، خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در دولت سیزدهم وجود دارد، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است، رئیس‌جمهور هم در ابتدای سال جاری در دیدار کارگزاران به این موضوع اشاره کردند، پیش‌بینی می‌شود از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه را حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان دهیم که شامل پروژه‌های آموزشی، پرورشی، ورزشی، تربیتی خواهد بود، این هدیه دولت به دانش‌آموزان خواهد بود.

کد خبر 752016

دیگر خبرها

  • خط‌کش سفید مخصوص نابینایان ساخته شد
  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • ماجرای خفگی دانش آموز ۷ ساله و نجات جان او توسط معلمش
  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ۱۵۰۰ معلم فداکار در اصفهان شناسایی شدند
  • شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • آغاز رویداد دادرس در استان اصفهان با حضور بیش از ۷۰۰ دانش‌آموز
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد