Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان -  امیرحسین بانکی پور در نشست حضوری برخط با موضوع "نقش بانوان انقلابی در افزایش جمعیت" در مدرسه علمیه کوثر اصفهان گفت: بحث جمعیت از چند زاویه مورد بررسی می‌باشد که یکی از زوایای آن اهمیت فرزندآوری است، قرآن و روایات، زیاد بودن جمعیت را یک مزیت و داشتن نسل نیکو را از ویژگی‌های ممتاز می‌داند که این امر، اختصاص به زمان خاصی ندارد و در فطرت هر انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیاد بودن نسل، یک حس مثبت دارد و از نظر اقتصادی یک سرمایه بزرگ محسوب می‌شود، زیرا اقتصاددان‌ها، باور دارند که رشد اقتصادی یک جامعه به جمعیت بر می‌گردد.

 تک فرزندی و دو فرزندی، آسیب‌هایی را به همراه دارد و از تربیت کامل برخوردار نمی‌باشند. این افراد در فعالیت اجتماعی دچار مشکل می‌شوند، اما در خانواده‌های چند فرزندی، داشتن احساس مسئولیت، بالا رفتن آستانه‌ی تحمل، پذیرش شرایط موجود در جامعه و بالا رفتن روحیه تقوی از مزیت‌های چند فرزندی می‌باشد. همچنین، روانشناسان اذعان دارند که این فرزندان، از نظر اعتقادی هم قوی‌تر هستند.

به گفته او بحث ما متفاوت از فرزند آوری است و اگر در این زمینه، غفلت کنیم ضربه خواهیم خورد، زیرا ما در آستانه یک بحران جدی هستیم، ورود به یک تجربه نه چندان دور، این ابر بحران این است که ما وارد یک چاله جمعیتی می‌شویم. سیاه چاله جمعیت این است که جامعه‌ی ما به یک دفعه پیر می‌شود که به آن پیری جمعیت می‌گویند؛ که این اتفاق، فاجعه‌ای بسیار بزرگ است. زیرا، اگر دچار پیری زود رس شویم با مشکلات و مسائل جدی رو به رو خواهیم شد.

رئیس کمیسیون طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده گفت: اگر کسی بگوید کشور‌های اروپایی هم همین گونه هستند، باید بدانیم که آن‌ها علاوه بر اینکه این بحران را خوب درک کردند، مشاهده می‌کنیم که کشورهایی، چون فرانسه، کل در آمد بودجه‌های ناخالص کشور را خرج موضوع جمعیت می‌کنند که نشان می‌دهد متوجه بحران هستند و اولین کشور‌هایی که این مسئله را درک کردند کشور‌های اروپایی و آمریکایی هستند، آن‌ها انواع تشویق‌ها را برای حمایت از فرزندآوری انجام می‌دهند.

در سال ۱۳۹۰، رهبر انقلاب نسبت به این بحران، با تعابیر مختلف از آینده وحشتناک هشدار دادند، اما هنوز اتفاقی نیفتاده است.

نماینده مردم اصفهان و ورزنه در مجلس یازدهم شورای اسلامی می گوید در حدود ۲۱ مانع در ارتباط با جمعیت شناسایی شده است؛ از جمله مسکن، آموزش، هزینه‌های سنگین فرزند آوری، درمان ناباروری، سخت شدن ازدواج، نظام حقوقی و دست مزد‌ها و…

به گفته بانکی پور ما باید بدانیم اولین وظیفه بانوان انقلابی، فرهنگ سازی است. در طی سی سال گذشته "فرزند کمتر، زندگی بهتر" نهادینه شده است که باید این رویکرد را تغییر دهیم. ما باید در جامعه از تجربه تلخ تک فرزندی صحبت کنیم و در این رویه تجدید نظر کنیم و بدانیم فرزند بیشتر و خانواده چند فرزندی، به مراتب خیلی حالشان بهتر است.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرزندآوری چند فرزندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۱۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت است

فریبا ولیپور بیان کرد: دومین رویداد ملی و استانی جایزه جوانی جمعیت همزمان با روز ملی جوانی جمعیت (۳۰ اردیبهشت ماه) برگزار و با توجه به اینکه این رویداد در ۲ سطح ملی و استانی برگزار می‌شودُ تمام افرادیکه در مرحله استانی شرکت می‌کنندُ همزمان می‌توانند در سامانه ملی ورود و اسناد و مدارک مربوطه را بارگذاری کنند.

وی اظهار داشت: سطح ملی و استانی این رویداد به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می‌گیرند و برگزیدگان هرکدام از این سطوح در روز ملی جمعیت در مراسمی تجلیل خواهند شد.

مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان ادامه داد: آئین تجلیل استانی این رویداد ملی در شهرستان خرم آباد و برگزیدگان سطح ملی نیز در ستاد ملی جمعیت در استان تهران تجلیل خواهند شد.

ولیپور با اشاره به اینکه علاقمندان می‌توانند مجموعه آثار شرکت کنندگان در بخش‌های هفتگانه خانواده، رسانه، مدیران، دستگاه‌های اجرایی، نخبگان، سازمان‌های مردم نهاد و شرکت‌های خصوصی در حوزه جوانی جمعیت و فرزند آوری را در سایت بارگذاری کنند عنوان کرد: مهلت ارسال آثار تا ۱۰ اردیبهشت است و پس از آن مراحل داوری و تعیین نفرات برتر مشخص می‌شود.

وی افزود: علاقمندان به شرکت در این رویداد می‌توانند به آدرس اینترنتی https://jameyat.ir مراجعه و آثار و مستندات خود را ارسال کنند.

مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان با تاکید بر اینکه همزمان امکان ثبت نام در هر ۲ سطح این رویداد امکان پذیر است ادامه داد: افرادی که علاقمند به شرکت در سطح استانی هستند می‌توانند به ایمیل دفتر امور بانوان banovanlr@gmail.com و شماره ۰۹۱۶۸۵۰۱۵۶۳ و ۰۶۶۳۳۱۹۱۱۵۲ جهت ارسال مستندات خود اقدام کنند.

وی اظهار داشت: همچنین افرادی که در ارسال اثار مشکل دارند و نمی‌توانند در فضای مجازی آثار خود را ارسال و می‌توانند آثار خود را به مراجعه حضوری مجموعه مستندات خود را به دفتر امور بانوان تحویل دهد.

ولیپور گفت: هیات داوران هفت نفر از گروه‌های مختلف هستند و در نشست‌های مختلف مجموعه مستندات را بررسی و از هرکدام از بخش‌های هفت گانه سه عضو را انتخاب می‌کنند و ۲۱ برتر در حوزه جوانی جمعیت در روز ۳۰ اردیبهشت طی مراسمی رسمی با میزبانی دفتر امور بانوان استانداری مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • علم‌الهدی: می‌خواهید به بهانه پر کردن سبد جمعیت انقلابی، همان کسانی را هم که انقلابی هستند از خود برنجانید؟
  • جوانی جمعیت نجات دهنده کشور از آینده هولناک کهنسالی است
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • اهمیت جایگاه خانواده برای جوانان تبیین شود
  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت است
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • «رزاق» بودن خداوند را در فرزندآوری فراموش نکنیم
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است