Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@23:19:06 GMT

استقلال و پرسپولیس واگذار نشوند استعفا می‌دهم

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۳۳۶۷

استقلال و پرسپولیس واگذار نشوند استعفا می‌دهم

به گزارش  گروه ورزش ایسکانیوز، حسین قربان‌زاده در نشست با مصطفی آجورلو مدیرعامل و پیشکسوتان استقلال اظهار داشت: تمام تلاشم این است که در این دقایق کوتاه نکاتی را کاملاً صادقانه و از روی دردمندی عرض کنم تا در مسیر آغاز شده به مسیر مطلوب برسیم. آقای آجورلو، ان‌شاء‌الله پانزدهم اسفند دربی بی‌بازنده داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روز میلاد امام حسین (ع) با اتفاقی که می‌افتد استقلال و پرسپولیس منتفع می‌شوند و واگذاری آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید

جزئیات بورسی شدن دو باشگاه استقلال و پرسپولیس

وی افزود: مردم هنوز نسبت به اتفاقاتی که قرار است این روزها بیفتد، واکنشی ندارند، چون فقط وعده شنیده‌اند. از سال ۱۳۷۶ به صورت جدی بحث واگذاری مطرح شد و از سال ۱۳۸۸ این دو باشگاه در لیست واگذاری هیئت دولت رفتند. من که سلول‌هایم درگیر اجرای این کار است، قاطعانه عرض می‌کنم پانزدهم اسفند ماه بحث واگذاری آغاز می‌شود. بدون تعارف باید بگویم متأسفانه این دو باشگاه حیات خلوت هیئت دولت در سال‌های گذشته بودند. دولت‌ها و وزرای ورزش و جوانان به همراه هیئت مدیره روی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس اتوریته داشتند و به دنبال مقاصدشان بودند.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی خاطرنشان کرد: برای اولین بار در تاریخ، صورت‌های مالی حسابرسی شده سرخابی‌ها منتشر شد. در آنجا مشخص شد که چه بر سر این دو باشگاه آمده است. هیچ قرارداد اسپانسری دیده نمی‌شود که شکایت نشده باشد. مدیرعاملی آمده و با اسپانسری قرارداد بسته و سپس مدیرعامل بعدی با شکایت آن اسپانسر روبه‌رو شده است. این چرخه ادامه داشته و با وجود اینکه همه با چشم می‌دیدند، این مسیر اشتباه طی شده است، اما این بار این تو بمیری، با آن تو بمیری فرق دارد. در بدهی‌های استقلال، یک میلیون و ۳۵۹ هزار یورو به استراماچونی، ۵۸۷ هزار دلار به میلیچ، ۱۱۳ هزار دلار به پادوانی و یک بازیکن خارجی دیگر وجود دارد. شاید مدیری بگوید به دلیل فشار هوادار مجبور شده که بازیکن را جذب کند. در بحث واگذاری دیگر یک هیئت ناظر وجود ندارد و ناظرش هوادار خواهد شد. با این شرایط، یک مدیر عمرا قراردادی ببندد که نتواند به اطلاع مردم برساند. آغاز این درمان از هفته پیش آغاز شد، هر چند برخی شاخک‌ها نسبت به این قضیه حساس شده‌اند. به چه علت فردی که ۲۰ سال پیش در خارج از کشور تراکنش مالی برقرار کرده، صورت مالی آن ثبت نشده است؟ ثبت وقایع مالی اولین شرط حکمرانی شرکت‌ها است. شفافیت در ثبت صورت‌ها، انضباطی مالی می‌آورد.

قربان‌زاده تصریح کرد: می‌دانم با ۱۰ درصد، مالکیت و مدیریت باشگاه منتقل نمی‌شود اما اگر به مردم بدهید دیگر رهای‌تان نمی‌کنند. شرکتی که هوادار دارد، باید پول بیاورد. باعث خفت است که بلاگر وسایل آرایشی در فضای مجازی درآمد استوری‌اش از درآمد اسپانسری باشگاهی با ۳۰،۴۰ میلیون هوادار بیشتر است! این را باید به کجا گفت؟ به جبلی، رئیس سازمان صداوسیما گفتم این سازمان کاسه گدایی به باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس داده است، چون حق‌شان را نمی‌دهید. وقتی حق باشگاه داده نشود، باید صد جا بروند تا حمایت‌شان کنند. باشگاهی که هوادار دارد، نیاز به حمایت ندارد، بلکه نیاز به احقاق حق دارد. گرفتن حق پخش تلویزیون در این ۱۰ درصد می‌آید و آن وقت است که این ۱۰ درصد پاشنه در صداوسیما را بیچاره خواهد کرد.

«راهی که برای واگذاری شروع شده، بی‌بازگشت است». وی با بیان این جمله ادامه داد: من شرمنده آقایان دولتشاهی، سمیعی، آجورلو و دیگر دوستان هستم که چقدر در سازمان خصوصی‌سازی مزاحم‌شان شدم تا این راه به ۱۵ اسفند ختم شود. در وزارت اقتصاد و دارایی به شدت پیگیر واگذاری بودم. من از ریش گذاشتن به تهدیدی رسیدم که اعلام کردم در صورتی که این اتفاق نیفتد، استعفا می‌دهم.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی یادآور شد: در بحث ارزشگذاری باشگاه استقلال که این روزها قصه‌ای شده است، باید بگویم ارزش استقلال بیشتر از اینها است ولی مقتضیات من را درک کنید. قانون می‌گوید شرکتی که در بورس نرفته است، باید توسط کارشناس رسمی دادگستری قیمت گذاری شود. هیئتی از متخصصان تشکیل شد که بدون ملاحظه‌کاری در مورد برند دو باشگاه تشکیل جلسه دادند. چطور می‌شود باشگاهی را با ۳۰،۴۰ میلیون هوادار به نسبت درآمد سالیان گذشته‌اش یک عدد تعیین کنید؟ شاید مدیری در گذشته بی‌عرضه بوده که نتوانسته درآمدزایی کند. با چه فرمول و عددی رقم تعیین شده است؟ پرزنت چند ساعته از برند رئال مادرید تا پارامترهای داخلی را بررسی کردند و در نهایت گفتند هیچ راهی نداریم تا اینکه نسبت بین درآمد و برند را تعیین کنیم. بحث تعداد قهرمانی‌ها در رقم تأثیری ندارد. نسبت درآمد سال گذشته به ضریب رشد در ۵ سال با نرخ ۲۵ درصد را کم کرده و تبدیل به یک رقم پایه می‌شود. روزی که قرار به ارزشگذاری شد، اولین توصیه‌شان این بود که رقم را مساوی کنید وگرنه بیچاره می‌شوید. شخص وزیر اقتصاد و دارایی و وزیر ورزش و جوانان در هیئت واگذاری حضور داشتند. کارشناس رسمی دادگستری هم حضور داشت. ما به وزیر ورزش و اقتصاد و دارایی گفتیم کیلویی عدد نگویید. اینجا کارشناس حضور دارد تا عدد و رقم را با منطق بگوید.

قربان‌زاده تصریح کرد: صورت‌های مالی در روند ارزشگذاری تغییر نمی‌کند، مگر کاری که آجورلو کرد. ایشان گفت ملکی که دولت با استقلال مشارکت دارد را، تفکیک فیزیکی می‌گیرد و طبق مصوبه هیئت دولت ۱۶ هزار متر به ۲۰ هزار متر کمپ مرحوم ناصر حجازی اضافه می‌شود. اتفاقی که قرار است بیفتد جشن ملی است و تنها کسانی که ریگی در کفش‌شان باشد، مخالفت می‌کنند. مسیری انتخاب شده که یک ریال دولت برندارد. زمین فوتبال برای استقلال و پرسپولیس یک معدن است به شرطی که حق‌شان را بدهیم. امیدوارم در این مسیر سنگ اندازی نکنند. در سال جدید هم نماد در بورس باز می‌شود تا سهم دولت به زیر ۵۰ درصد برسد.

انتهای پیام /

کد خبر: 1131377 برچسب‌ها پرسپولیس تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پرسپولیس تهران استقلال و پرسپولیس دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۳۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ابراهیم بازیان دوشنبه شب در گفت‌وگوی تلویزیونی درباره واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، اظهار کرد: باور این بود که این کار اتفاق نمی‌افتد. ما باید باور کنیم که می‌توانیم و به دنبال کارهای نشدنی برویم. قطار واگذاری دو باشگاه ۲۰ سال در حرکت بود و اراده دولت‌های محترم مبنی بر واگذاری به نتیجه نرسید.

وی تصریح کرد: در دولت مردمی سیزدهم این قدم برای خصوصی‌سازی در سال ۱۴۰۱ برداشته شد و با ورود دو باشگاه به فرابورس ۱۰ درصد سهام آنها به مردم واگذار شد و مقدمات واگذاری کلید خورد. در این فاصله با کمک دولت و وزیران ورزش و اقتصاد و همچنین سازمان خصوصی‌سازی، دو مرحله مزایده برگزار و متفاوت با دوران قبلی، شرایط واگذاری شکل گرفت.

وی افزود: این دو باشگاه همزمان با هم عرضه شدند و واگذاری نتیجه بخش بود و ۸۵ درصد سهام آنها در این مرحله از مزایده عرضه شد و با ۱۰ درصد قبلی ۹۵ درصد سهام واگذار و عملا دیگر دولتی نیستند و تنها ۵ درصد سهام آنها در اختیار دولت است. ما به عنوان سازمان خصوصی‌سازی مرحله‌ای را قبل از واگذاری بایستی دنبال کنیم و آن هم بررسی و مطالعه روی مشتریان راهبردی و استراتژِیک است و هدف عمده واگذاری بسته به بهبود شرایط مالکان دارد. مالکان جدید باید از صلاحیت لازم مدیریتی، فنی و مالی برخوردار باشند و ارزیابی شوند و سازمان فرابورس آنها را بررسی می‌کند.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی عنوان کرد: این امر مهم در مورد مشتریانی که اعلام آمادگی کردند چون کنسرسیوم ملی پتروشیمی خلیج فارس برای خرید باشگاه استقلال و هلدینگ بانک‌های شهر، تجارت، ملت، اقتصاد نوین، رفاه و صادرات برای باشگاه پرسپولیس هر دو شرایط لازم را برای مالکیت این دو باشگاه داشتند. مشغول برگزاری تشریفات قراردادی بودیم و این هفته مراحل واگذاری نهایی طی می‌شود و عملا به مالکان جدید تا پایان دوره اقساط ۶ ساله واگذار می‌شود.

وی ادامه د اد: قیمت معامله ما برای هر دو باشگاه ۱۰ درصد به صورت نقدی و ۹۰ درصد مابقی، طی ۶ سال پرداخت می‌شود. دو مالک جدید می‌توانند از فردا بگویند اقساط را یکجا پرداخت می‌کنیم اما امر ورزش مهم و باید این مراتب نظارت شود و روند قانونی خود را طی کند. مدیریت بنگاه‌ها امروز جدا از مالکیت است و خودشان به جمع‌بندی می‌رسند و به اهل فن می‌سپارند. بنگاه‌های بزرگ کاملا آشنا به حاکمیت شرکتی هستند و این دو باشگاه باید به سمت بهبود شرایط بروند.

وی تصریح کرد: تا مالکیت قطعی نشود اعضای هیات مدیره را نمی‌توانند مشخص کنند و ضمن آنکه مالکیت تا پایان هفته منتقل می‌شود و بعد از آن می‌توانند مجمع تشکیل دهند و اعضا را انتخاب کنند. برای عمده مجوزها برای تغییرات اساسی برای افزایش سرمایه و اخذ تسهیلات و تغییر اساسنامه باید از سازمان خصوصی‌سازی اجازه گرفته شود. مهم این است که دوباره دغدغه این را نداشته باشیم که بخشی از سهام دولتی و برخی غیردولتی است.

بازیان یادآور شد: برخی از باشگاه‌ها چون شرکت دولتی هستند باید حتما پسوند آنها تغییر کند و می‌توانند این موضوع را پیشنهاد کنند و مخالفتی با آن نشده اما تا زمانی که به طور رسمی درخواست نشود نمی‌توانیم آن را در قرارداد عنوان کنیم.

وی افزود: برای تغییر نام باشگاه استقلال به استقلال خلیج فارس، درخواستی آمده که این موارد هم محل طرح و بحث است و می‌توانند هر پسوندی را مالکان در چارچوب قانون مطرح کنند. اگر نام استقلال به استقلال خلیج فارس تغییر کند و منع قانونی نداشته باشد مورد ملاحظه قرار می‌گیرد.

کد خبر 848219 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه استقلال

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود