Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان از اجرای طرح تمام شماری تسهیلات اشتغال پایدار روستایی ۴۰۴۵ طرح در استان خبر داد. 

جعفر رودری شامگاه هفتم اسفندماه در ششمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمان گفت: روند نرخ بیکاری در استان بر اساس آخرین اطلاعات (پاییز ۱۴۰۰)۱۱,۳ درصد بوده و از متوسط کشور(۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹) بالاتر است. 
دبیر کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان کاهش نرخ مشارکت را دلیل کاهش نرخ بیکاری در سال های اخیر اعلام کرد و افزود: نرخ مشارکت اقتصادی استان در پاییز سال جاری ۳۹,۶ درصد و نسبت به متوسط کشور(۴۰.۹ درصد) کمتر است. 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان سهم اشتغال استان در بخش کشاورزی  را در پاییز سال جاری  ۳۸,۶ درصد، بخش صنعت ۲۰.۷ درصد و خدمات ۴۰.۶ درصد اعلام کرد و گفت: نرخ مشارکت مردان در این دوره ۶۷.۴ درصد و نرخ مشارکت بانوان ۱۲.۹ درصد بوده است و  استان کرمان رتبه ۲۱ کشور در نرخ مشارکت و ۲۵ کشور در نرخ بیکاری بر اساس آخرین اطلاعات وضعیت شاخص های بازار کار استان در پاییز ۱۴۰۰ است. 
وی با اشاره به اینکه از نظر سازمان بین المللی کار (ILO)، جوانان جزو اولین کسانی هستند که شغل خود را از دست می دهند و همچنین جزو آخرین افرادی هستند که شغلی را به دست می آورند که این امر ناشی از عوامل بسیاری از جمله، از دست دادن فرصت های شغلی به منظور بازآموزی، کمبود تجربه و مهارت و ... است گفت: وضعیت جوانان غیرشاغل که در حال تحصیل یا مهارت آموزی نیستند با شاخص NEED  
(Not in Employment, Education or Training) که بیانگر سهم جوانان ۲۴-۱۵ ساله غیر شاغلی است که نه در حال تحصیل هستند و نه به کسب مهارت مشغول اند سنجیده می‌شود که شاخص مذکور برای استان کرمان ۳۶,۲ (کشور ۳۶.۲)، برای مردان ۲۴.۶(کشور ۲۳.۸) و بانوان استان ۴۸.۵(کشور۴۹) محاسبه شده است. 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با اشاره به اینکه شاخص NEED  مناسب ترین معیار برای نشان دادن واقعیت های اقتصادهای در حال ظهور با خطر بیکاری و عدم فعالیت بوده و بیانگر توجه به جوانانی است که تمایلی جهت پیوستن به بازار کار را ندارند، تصریح کرد: مشمولین به دلیل اینکه قابلیت های خود را جهت دستیابی به شغل، بهبود نمی دهند، در معرض خطر جدایی اجتماعی و بازار کار قرار دارند. 
وی نقش برنامه ریزان و سیاست گذاران برای منابع انسانی کشور و استان به ویژه جوانان، در دستیابی به توسعه پایدار  را موثر و اتخاذ تدابیری همچون سرمایه گذاری و فراهم نمودن بسترهای مناسب جهت توانمندسازی جوانان به لحاظ آموزش و افزایش مهارت های مورد نیاز و به تبع آن امکان ورود آنان در بازار کار را ضروری دانست. 
رودری با اشاره به عملکرد قانون اشتغال پایدار روستایی گفت: تا کنون ۷۷۸,۴ میلیارد تومان  از مجموع ۷۹۳.۳ میلیارد تومان اعتبارات ابلاغی ، به استان تخصیص داده شده ۵۹۹.۹ میلیارد تومان طرحهای مصوب بانکها و ۵۷۳.۸ میلیارد تومان توسط بانکها پرداخت و ۹۲۸۱ فرصت شغلی جدید ایجاد شده و حدود ۷۰ میلیارد تومان طرح به چهار بانک عامل معرفی که در حال بررسی می باشد. 
دبیر کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان با اشاره به  ماده ۶ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﺍﺯ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻭ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﺍﺷﺘﻐﺎﻝ ﭘﺎﻳﺪﺍﺭ ﺩﺭ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺭﻭﺳﺘﺎﻳﻲ ﻭ ﻋﺸﺎﻳﺮﻱ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺻﻨﺪﻭﻕ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﻠﻲ (مورخ ۱۳۹۶/۶/۱۴)از اجرای طرح تمام شماری تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در استان خبر داد و افزود: نظارت میدانی بر اجرای طرحهای اشتغال پایدار روستایی در ۲۳ شهرستان استان  از ۱۸ دی‌ماه جاری  به مدت یک ماه  توسط کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان انجام شده  که بر اساس آن ۴۰۴۵ طرح مورد بازدید قرار گرفتند. 
رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان همچنین با ارائه گزارش عملکرد ۴ گروه کاری ذیل کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان گفت: گروه‌های کاری اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی _ اشتغال وکارآفرینی_ درآمدها و تجهیز منابع و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تا کنون درمجموع با تشکیل ۸۴ جلسه  ۴۹۷ مصوبه اجرا شده  داشته اند. 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی اشتغال پايدار روستايي سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اشتغال و سرمایه گذاری استان اشتغال پایدار روستایی رئیس سازمان مدیریت کارگروه اقتصادی میلیارد تومان استان کرمان نرخ مشارکت بازار کار اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۴۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان

معاون فرماندار همدان گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، اسدالله ربانی‌مهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی، توسعه زیرساخت‌ها و اختصاص امتیازات ویژه باعث مهاجرت به روستاها، کاهش جمعیت شهری و رونق روستا خواهد شد.

وی افزود: شغل‌هایی همچون کشاورزی، مشاغل خانگی، خیاطی و قالی‌بافی، صنایع‌دستی، نان‌های خانه‌پز و زنبورداری از کسب و کارهای موفق در روستاها است و روستاهای ابرو و چشین در کنار گردشگری، ظرفیت خوبی برای توسعه اقتصادی دارند.

معاون فرماندار همدان با تقدیر از برادران بختیاری در توسعه کسب‌وکار در این روستا، ادامه داد: از کسب‌وکارهای بانوان این روستا حمایت و به برگزاری نمایشگاه‌ها و تسهیلات کمک خواهیم کرد.

ربانی‌مهر تصریح کرد: دفتر کارآفرینی با مشارکت خوب بانوان و مدیریت برادران بختیاری، اقدامات خوبی را با هدف اشتغال‌زایی و رونق تولید در رشته‌های قالیبافی، خیاطی، کشاورزی، نان خانه‌پز در حوزه اشتغال‌زایی و برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی انجام داده است.

وی گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

کد خبر 748674

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد