Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، داروهایی که به عنوان مهارکننده‌های آنزیم تبدیل‌ کننده آنژیوتانسین (مهارکننده‌های ACE) و مسدودکننده‌ های گیرنده آنژیوتانسین (ARBs) شناخته می‌شوند، موجب افزایش مدت زنده ماندن بیماران سرطانی می‌شوند.

افراد مبتلا به سرطان لوزالمعده (پانکراس) که ARB مصرف کردند در طول دوره مطالعه ۲۰ درصد کمتر در معرض خطر مرگ قرار داشتند و افرادی که از مهارکننده‌های ACE استفاده می‌کردند در مقایسه با افراد مبتلا به سرطان که این داروی فشار خون را مصرف نمی‌کردند، ۱۳ درصد با کاهش خطر مرگ روبرو بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«اسکات کیث»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه توماس جفرسون در فیلادلفیا، می‌گوید: «ما نتایج بسیار بهتری را با شیمی‌درمانی برای سرطان پانکراس نمی‌بینیم. اینها داروهای ارزان قیمتی هستند، عوارض جانبی کمی دارند، به طور گسترده در دسترس هستند و به خوبی می‌توانند مدت زمان زنده ماندن افراد مبتلا به سرطان پانکراس را بهبود بخشند.»

علیرغم این نتایج، محققان این مطالعه و سایر متخصصان هشدار می‌دهند که هنوز خیلی زود است که پیشنهاد کنیم همه افراد مبتلا به سرطان لوزالمعده شروع به مصرف این داروها به امید به دست آوردن مزیت بقا کنند.

کیت گفت: «مطالعات نشان داده‌اند که این داروها ممکن است نحوه عملکرد شیمی‌درمانی را بهبود بخشند یا نحوه ایجاد تومورها را تغییر دهند تا رشد آنها را کاهش دهند.»

از آنجائیکه سرطان لوزالمعده دیر تشخیص داده می‌شود، فقط حدود ۱۰ درصد از مردم به مدت پنج سال زنده می‌مانند. این بیماری به ندرت زود تشخیص داده می‌شود زیرا علائم مبهم هستند و لوزالمعده در عمق شکم قرار دارد، جایی که به راحتی نمی‌توان آن را در طول معاینه مشاهده یا احساس کرد.

منبع: مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آنژیوتانسین سرطان لوزالمعده پانکراس افراد مبتلا به سرطان سرطان لوزالمعده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۴۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهایی که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند (داروهای OTC) را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر راضیه کشاورز ملکی با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضای مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی را از دلایل موثر در مصرف بالای داروهایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند.

به گفته وی، این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می باشد و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده، استفاده کرد. اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد و اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه داروهای OTC ادامه پیدا کند، حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سلامت غذا و دارو همچنین توجه به فرهنگ‌سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه‌ شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند. مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز ملکی خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو براساس دستورالعمل‌های روی برچسب، طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروسازی که در داروخانه حضور دارد، می باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد