Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اتحادیه انجمن های دانشجویی مهندسی مکانیک کشور گفت: در حال حاضر راه اندازی شرکت های دانش بنیان از اثرگذارترین اتفاقات حوزه علم و فناوری و دانش در کشور است و انجمن های علمی یکی از بهترین مامن ها برای تربیت مدیران شرکت های دانش بنیان هستند.

محمد قربانی در گفت و گو با باشگاه دانشجویان ایسنا عنوان کرد: با تاکیداتی که مقام معظم رهبری و تمامی مسئولان با توجه به اوضاع کشور چه در بحث تحریم و چه بحث ارتباط با دنیا دارند، هیچ راهی نیست جز اینکه گامی جدی و اساسی در حوزه های دانش بنیان برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق مطالعات و تحقیقات انجام شده و همچنین کتاب ها و جزواتی که حتی از دل انجمن های علمی دانشجویی شکوفا شده است به عنوان مثال کتاب نگاهی نو به کارکردهای انجمن های علمی کشور چاپ شده در سال های ۸۶ ـ ۸۷ می‌توانیم به این نتیجه برسیم که انجمن های علمی یکی از بهترین مامن ها برای تربیت مدیران شرکت های دانش بنیان هستند.

دبیر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک کشور تاکید کرد: از مسائل اساسی کشور ما در حوزه دانش بنیان، فقر افراد توانمند و نخبه نیست! بلکه فقر داشتن مدیران استارت آپ های تراز جهانی یا فقر داشتن کارآفرینان تربیت شده حوزه نوآوری است که بتوانند علاوه بر مباحث فناوری به مباحث سازمانی و مدیریت هم آگاه باشند.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط انجمن‌های علمی گفت: طبق مطالعات و تحقیقات میدانی ما و همچنین رویدادهای بسیاری که در حوزه صنعت، کارآفرینی، مهارت های نرم و ... در اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک برگزار کردیم، به عنوان مثال رویداد دانشجویان دیروز، مهندسان امروز ـ استارتینو و ... موفق ترین مدیران شرکت های دانش بنیان یا افراد موثر چه در داخل و چه خارج از کشور اکثرا کسانی بودند و هستند که تجربه حضور در انجمن های علمی را در دوران دانشجویی خود داشتند.

قربانی دلیل این موضوع را وجود فعالیت های جانبی مثل حسابداری، کارهای حقوقی، برندینگ، مارکتینگ، بازاریابی، مهارت حل مسئله، کارگروهی، سخنوری و فن بیان و ... در کنار فعالیت علمی در اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشجویی دانست و عنوان کرد: ما جوان انقلابی و مدیری می خواهیم که به عنوان مثال اگر پس از دوران دانشجویی وارد حوزه های تخصصی خود شد و یک دسته چک سفید امضا به او دادیم برای استفاده از آن دسته چک برنامه داشته باشد یا بداند اصلا نحوه استفاده از دسته چک سفید امضا چگونه است! نه اینکه دست او بلرزد ...

دبیر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک کشور درخصوص سازماندهی و  توجه به انجمن های علمی دانشجویی عنوان کرد: با سرمایه گذاری غیر مالی! بلکه سرمایه گذاری بر روی منابع انسانی می‌توانیم با جهت دهی این مدیران انجمن های علمی دانشجویی و ایجاد فرصت برای همنشینی در کنار مدیران شرکت های دانش بنیان در شهرها و استان ها در راستای تربیت آنان به سمت تبدیل شدن به کارآفرینان نوپایی که می توانند در عرصه فناوری کشور اثرگذار باشند گام های موثری برداریم.

قربانی با اشاره به مقوله نوآوری گفت: مقوله نوآوری یک مقوله چند وجهی است که شامل : ۱- پژوهش ۲- ایده یابی ۳- توسعه زیرساخت ۴- منابع انسانی ۵- بازاریابی است.

وی افزود: ما می‌توانیم از الان انجمن های علی دانشجویی را به عنوان پایگاهی تعریف کنیم که بتواند افراد اثرگذار حوزه نوآوری آینده را از دل دانشگاه ها شناسایی و تربیت کند که ما بعد از تجربیات بسیار در برگزاری دوره های آموزشی، رویدادهای ترویجی و تخصصی، بازدیدهای صنعتی و نشست های بسیار با صنعتگران ـ کارآفرینان ـ مدیران خصوصی و دولتی و همچنین مطالعاتی در اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک می‌توانیم مدل های کارآمد و الگوهای خوبی ارائه کنیم، اما یکی از مشکلات اساسی ما در این سال ها نبود توجه ویژه به سه ضلعی ۱- بنیاد ملی نخبگان ۲- معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۳- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده است تا بتوانیم به صورت گسترده تر و کلان تر تجربیات و الگوهای خود را عملیاتی کنیم.

دبیر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک کشور اذعان کرد: با توجه به لزوم حرکت در مرز دانش برای پیشرفت و توسعه و آبادانی کشور، یکی از مشکلات جدی که در این سال ها دیده می‌شود برخلاف تاکیدات مقام معظم رهبری در لزوم مسئله محوری در جامعه علمی بحث مفید نبودن سرفصل های درسی یا تعریف نشدن پروژه ها و فعالیت های مسئله محور در دانشگاه ها یا عقب بودن برخی از مدیران و مسئولان ما از مفهوم و درک مرز دانش است

وی ادامه داد: به جرات می‌توان گفت که ما در حال حاضر مشکلی در پژوهش در مرز دانش یا منابع انسانی نخبه ای که این پژوهش را انجام بدهند نداریم و مسئله ما نداشتن مدیران آگاه و تربیت شده برای راه اندازی شرکت های بزرگ دانش بنیان خصوصا مجموعه های unicorn یا به اصطلاح تک شاخ هستند که می‌توانند GDP کشور را تغییر بدهند.

قربانی در پایان تاکید کرد: پس ما می‌توانیم با سرمایه گذاری های درست در انجمن های علمی دانشجویی مدیرانی که می‌توانند در آینده این شرکت ها را به وجود بیاورند را رصد کنیم همان هایی که در کنار کار علمی وفعالیت های ستادی و مدیریتی را نیز دوست دارند و در همه ابعاد می‌توان از آنها به عنوان نخبه یاد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان مدیران شرکت های دانش بنیان دبیر اتحادیه انجمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۵۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمد جوادموسوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در مراسم بزرگداشت هفته آموزش و روز معلم به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری که در این واحد دانشگاهی برگزار شد با اشاره به رسالت استادان و معلمان اظهار کرد: اکنون بیش از هر زمان دیگری نقش استادان و معلمان برای تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی و شناختی دشمن اهمیت یافته است.

وی تأکید کرد:‌ استادان و معلمان باید در این برهه حساس برای رهایی از مشکلات با عزمی الهی و جهادگونه با امیدآفرینی در جامعه به‌منظور تقویت روحیه خودباوری و به ثمر رساندن استعداد‌های نوجوانان و جوانان این مرز و بوم، بیش‌ازپیش نقش‌آفرینی کنند و در ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام جدی ورزند.

تأسیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی در ۱۵ استان

معاون امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی نیز فعالیت‌های علمی، پژوهش و فرهنگی سمای واحد کاشمر را قابل‌قبول و مثبت ارزیابی کرد و گفت:‌ استان خراسان رضوی نگاه ویژه به واحد کاشمر دارد و با توجه به سرمایه‌گذاری خوب صورت گرفته اکنون سهم ۶ مدرسه سمای شهرستان با یک هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز با ۱۵۰ کارکنان سمای کاشمر یک‌دهم جمعیت دانش‌آموزی مدارس سمای استان خراسان رضوی را داراست.

وحید ثانوی گزارشی از وضعیت سمای استان در کشور ارائه داد و بیان کرد:‌ خراسان رضوی در زمینه جذب دانش‌آموز رتبه اول در حوزه فرهنگی(فعالیت‌های فرهنگی، سلامت و تربیت‌بدنی) رتبه چهار کشوری را داراست از یک هزار و ۵۰۰ معلم استان ۵۰۰ نفر در مدارس مشهد حضور دارند، قرارداد‌های اداری این مجموعه به‌روز شده و در کل ازنظر تعداد مدرسه‌های سما در کشور رتبه خوبی داریم.

وی اضافه کرد: دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی به‌صورت پایلوت در ۱۵ استان تأسیس شده و ارتباط بین دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی با مدارس سما برقرار است.

به گزارش آنا،‌ در پایان به نمایندگی از همه استادان و مربیان از مدیران گروه‌های آموزشی و مدیران مدارس کاشمر با اهدای لوح قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان