Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@10:41:18 GMT

20 درصد کودکان اردبیلی واکسن کرونا تزریق کرده اند

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۵۳۹۴

20 درصد کودکان اردبیلی واکسن کرونا تزریق کرده اند

ایسنا/اردبیل معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: با گذشت 2 هفته از آغاز واکسیناسیون کودکان 5 تا 12 ساله، 20 درصد کودکان در استان اردبیل موفق به تزریق واکسن کرونا شده‌اند.

محمد جعفرزاده هشتم اسفند در جلسه ستاد کرونای شهرستان اردبیل اظهار کرد: بر اساس رنگ‌بندی جدید کرونایی در کشور، شهرهای پارس‌آباد، مشگین‌شهر، گرمی و سرعین در استان اردبیل رنگ قرمز به خود گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خروج اردبیل را از رنگ قرمز و تبدیل وضعیت به رنگ نارنجی یادآور شد و تصریح کرد: در کنار اردبیل، نمین، خلخال و اصلاندوز نیز رنگ نارنجی داشته و سایر شهرهای استان اردبیل نیز به رنگ زرد در آمده‌اند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از افزایش بستری‌ها و فوتی‌ها در استان در روزهای اخیر خبر داد و گفت: از 8 فوتی کرونا در استان اردبیل در 24 ساعت گذشته 6 نفر واکسن کرونا دریافت نکرده بودند و 2 نفر نیز به شکل ناقص تنها به دریافت دز اول اکتفا کرده بودند.
جعفرزاده ضرورت واکسیناسیون کودکان و بزرگسالان را در دزهای متعدد یادآور شد و افزود: دز سوم یکی از عوامل مؤثر در پیشگیری از گسترش امیکرون است که امیدواریم خانواده‌ها به این امر توجهی جدی داشته باشند.
وی مرگ یک کودک اردبیلی را بر اثر کرونا یادآور شد و خاطر نشان کرد: این کودک با بیماری زمینه‌ای قلبی بر اثر ابتلا به کرونا فوت کرده است.
جعفرزاده در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: 212 هزار نفر که در نوبت تزریق دز سوم هستند برای واکسیناسیون دز سوم مراجعه نکردند و باید هر چه سریعتر این تعداد تزریق دز سوم را انجام دهند.
وی بیان کرد: با توجه به ضرورت تزریق واکسن کرونا برای کودکان در گروه سنی پایین، ضروری است تا آمار واکسیناسیون در این گروه سنی به بیش از 50 درصد برسد تا عوامل پیشگیرانه را در این حوزه شاهد باشیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: امیدواریم با رعایت موازین بهداشتی و تزریق کامل هر 3 دز واکسن برای گروه‌های سنی 18 به بالا بستر کنترل پیک ششم را در استان اردبیل شاهد باشیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسیناسیون کودکان کروناویروس کرونای ا میکرون بستری کرونایی استانی اجتماعی استان اردبیل واکسن کرونا دز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۵۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان