Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام «احد آزادیخواه» روز یک‌شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مجلس تنها با هدف اصلاح مدیریت و محتواسازی در فضای مجازی و رونق فضای کسب و کارها در این فضا و عرصه تلاش می‌کند.

وی افزود: امروز برخی از پلتفرم‌های ایرانی در فضای اینترنت به تنهایی اشتغال بالایی ایجاد کرده‌اند و بنابراین می‌توان از این فضای مستعد به درستی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب هیچ زمانی فضای مجازی را به صورت مطلق رد نکرده‌اند، بلکه به تعبیر ایشان این فضا همچون اتوبانی است که گاهی پیچ‌های خطرناک دارد و باید آن را اصلاح کرد.

حجت الاسلام آزادیخواه به روند بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در کمیسیون مشترک بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی اشاره و تصریح کرد: محتوای این طرح در کمیسیون مربوطه نسبت به آنچه که مجلس به آن رأی داده بود، تغییر کرده است و لذا این طرح باید به صحن مجلس بازگردد.

وی خاطرنشان کرد: طبق تبصره ۲ ماده ۱۶۷ آئین‌نامه داخلی مجلس و اصل ۸۵ قانون اساسی، مجلس می‌تواند در موارد خاص وظیفه بررسی و تصویب یک طرح را به یک کمیسیون خاص واگذار کند که برای طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی نیز همین رویه اعمال شد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون به ما این اجازه را داده که مجدد درباره این طرح رای‌گیری کرده و دوباره در دستور صحن مجلس قرار دهیم، اظهار داشت: دلیل اصرار بر این موضوع، نگرانی های به حق مردم است.

وی با بیان اینکه این طرح از ابتدا مخالفان زیادی داشته و بهتر است جزییات آن در صحن مجلس رسیدگی شود، افزود: تصویب کلیات طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی در کمیسیون مشترک تبعات اجتماعی زیادی داشته است.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه موضوع فضای مجازی در حیطه وظایف شورای عالی فضای مجازی است، افزود: بهتر است این شورا به صورت تخصصی موضوعات مرتبط با فضای مجازی را بررسی کرده و در صورت نیاز موضوعات را در هماهنگی با دولت درقالب یک لایحه به مجلس ارائه دهد.

عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مسیر قانونگذاری، اصل بر لایحه محوری است نه طرح‌محوری، تصریح کرد: نظر اولیه من بر این بود که این موضوع را باید به دولت می‌سپردیم.

وی با بیان اینکه سوء استفاده‌ها و ولنگاری‌هایی در فضای مجازی وجود دارد، افزود: باید از ظرفیت مستعد فضای مجازی در یک فضای امن‌تر و پاک‌تر برای توسعه کشور استفاده کنیم.

حجت الاسلام آزادیخواه با اشاره به اینکه مردم باید در روند بررسی طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی قرار گیرند و در فضایی شفاف سخن موافقان و مخالفان طرح را بشنوند، افزود: مجلس به دنبال رفع نگرانی مردم و افراد فعال در حوزه فضای مجازی است.

وی ادامه داد: طرح صیانت باید در فضای علنی صحن مجلس مقابل دوربین‌های خبری به صورت شفاف و قدم به قدم پیش برود و رسانه ملی نیز برای مردم گزارش دهد تا این طرح به سرانجام برسد.

حجت الاسلام آزادیخواه گفت: عده‌ای فکر می‌کنند مجلس می‌خواهد اینترنت را قطع و مشاغل اینترنتی را تعطیل کند در حالی که ما اجازه نمی‌دهیم این اتفاق بیفتد، بلکه علاقه‌مند هستیم این طرح حتی با وجود زمانبر بودن با مشارکت همه نمایندگان در صحن مجلس بررسی شود.

این نماینده مجلس گفت: برای رفع نگرانی مردم و افرادی که در فضای مجازی کار می کنند، باید طرح صیانت در جلسات علنی مجلس مقابل دوربین‌های خبری به صورت شفاف و قدم به قدم پیش برود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با محدودسازی فضای مجازی هیچ مشکلی از ما حل نمی‌شود و اصلا امکان محدودسازی نیست، خاطرنشان کرد: به طور قطع از حقوق ملت به معنای واقعی کلمه دفاع می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم حتی یک شغل دیجیتالی و اینترنتی و فضای کسب و کار دیجیتال به تعطیلی کشانده شود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی طرح صیانت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی ملایر اختصاصی ایرنا احد آزادیخواه فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ملایر مجلس شورای اسلامی ملایر اختصاصی ایرنا احد آزادیخواه فضای مجازی نماینده مردم ملایر مجلس شورای اسلامی فضای مجازی فضای مجازی طرح صیانت حجت الاسلام صحن مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس جمعه بیست و یکم اردیبهشت برگزار می شود و این روزها گنبدی ها همزان با شروع تبلیغات دو نامزد راه یافته به این مرحله مشغول بررسی ویژگی نمایندگان اصلح هستند.

گروهی از مردم بر این باورند که صداقت و پاکی و مردمی بودن باید معیار اصلی انتخابشان باشد و برخی دیگر ترجیح می‌دهند نمیانده مورد نظرشان فردی باسواد، اهل فن، دارای روابط قوی و کارنامه عالی مدیریتی داشته باشد.

در هر حال مردم می گویند : نماینده باید از جنس خود مردم باشد تا گرفتاری های آنان را درک کرده و به گوش مسوولان عالی رتبه برساند و در نهایت منجر به بهبود وضعیت شهر و منطقه خود شود.

در استان گلستان از ۶ حوزه انتخابیه، تکلیف پنج حوزه در دور اول مشخص شد و فقط انتخابات در حوزه گنبدکاووس به دور دوم کشیده شده است.

در مرحله اول انتخابات، طیار ۲۱ هزار و ۸۶۱ رای و آق‌ ارکاکلی ۲۰ هزار و ۵۵۹ رای کسب کردند و به دلیل نرسیدن آرایشان به حد نصاب باید یک بار دیگر برای ورود به مجلس رقابت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ملایر پنج روز دیگر میزبان دور دوم انتخابات مجلس
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت