Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر حمایت از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: در این برهه از زمان با تصویب پرداخت مالیات بر ارزش افزوده در مناطق ویژه مخالفم چون سبب فرار سرمایه‌گذار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   بیرجند ، مناطق آزاد صنعتی، تجاری و مناطق ویژه صنعتی بخشی از سرزمین مادری است که در بند قوانین و مقررات جاری اقتصادی دولت‌ها قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معافیت‌های مالیاتی، بخشودگی عوارض گمرکی، حذف تشریفات زاید گمرکی و مقررات دست و پاگیر و جذب سرمایه‌گذار خارجی از مهم‌ترین ویژگی این مناطق است.

یکی از مهم‌ترین برنامه‌های نظام جمهوری اسلامی و دولت‌های مختلف راه‌اندازی مناطق آزاد تجاری صنعتی و همچنین مناطق ویژه اقتصادی در راستای توسعه تجارت به ویژه صادرات درآمدزا و افزایش شاخصه‌های سرمایه‌گذاری به ویژه سرمایه‌گذاری خارجی صادرات‌محور بوده است که در این راستا نیز در بسیاری از دوره‌ها، کارهایی انجام شده است.

انتقاد رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی از اخذ مالیات ارزش افزوده از بلیت هواپیما افزایش بلیت هواپیما بابت مالیات ارزش افزوده/پروازهای خارجی از پرداخت مالیات معاف شدند دریافت مالیات ارزش افزوده 1 تا 2 درصدی از خودروها در نخستین انتقال به خریدار

در روزهای اخیر لایحه‌ای در مجلس مطرح است که در سال آینده مناطق آزاد تجاری- صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی مشابه سرزمین اصلی مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند.

در این راستا نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مناطق ویژه و مناطق آزاد شامل مناطقی هستند که در بسیاری از کشورهای جهان به عنوان دروازه تجارت و صادرات از آنها یاد می‌شود.

مصطفی نخعی با بیان اینکه در طول سال‌های گذشته اتفاقات خوبی در مناطق آزاد و تجاری کشور رقم خورده است و تعداد قابل توجهی مناطق آزاد و تجاری در کشور شکل گرفته که نمونه آن را در استان خراسان جنوبی داریم گفت: آنچه که مطرح است این که ایراداتی وجود دارد و تعدادی از نمایندگان نظریه حذف مالیات بر ارزش افزوده را عنوان کردند و معتقدند مناطق آزاد و تجاری به جای اینکه مکانی  برای تولیدات و صادرات باشد به مکانی برای وارادات  تبدیل شده است.

نخعی گفت: برخی دیگر معتقدند این مناطق یک دفعه شکل نگرفته که بخواهیم صادرات‌محور باشند چرا که به مرور زمان شکل گرفته و آنهایی که قدیمی‌تر هستند تنها در کشور سه منطقه قدیمی داریم و در حال حاضر جنبه صادراتی مناسبی دارند اما  مابقی مناطق باید به آنها فرصت داده شود و به عنوان حاکمیت زیرساخت‌ها برای مناطق آزاد آماده شود تا سرمایه گذار بتواند در جهت سرمایه‌گذاری و صادرات گام بردارد.

وی بیان کرد: زیرساخت تنها آب و برق نیست بلکه سیستم ریلی، هوایی و جاده‌ای نیز زیرساخت است که دولت و حاکمیت باید برای مناطق آزاد و مناطق ویژه فراهم کند تا سرمایه‌گذار بدون دغدغه بتواند به فکر صادرات باشد.

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: در مجموع  نظر ما این است که مناطق آزاد و ویژه نیازمند حمایت است و اکنون زمان مناسبی برای تصمیم‌گیری برقراری مالیات ارزش افزوده نیست.

نخعی با تاکید بر اینکه با گرفتن مالیات بر ارزش افزوده از مناطق آزاد و مناطق ویژه شاهد فرار سرمایه‌گذار می‌شویم گفت: به عنوان یک نماینده با این طرح مخالف هستم و معتقدم در حال حاضر باید با حمایت از این مناطق به فکر صادرات بیشتر باشیم.

انتهای پیام/254/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیات بر ارزش افزوده مالیات ارزش افزوده نهبندان و سربیشه پرداخت مالیات مناطق ویژه مناطق آزاد سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه را تعیین کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز_ یکشنبه ۹ اردیبهشت _صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان) با اصلاح مواد ۱۶ الی ۱۸ این طرح به شرح زیر موافقت کردند:

«ماده ۱۶- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۰) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۵۰- موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه مطابق موعد ذکر شده در تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۱- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان موظف است امکان استعلام برخط میزان مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون را با لحاظ معافیت‌های موضوع ماده (۴۷) این قانون، حسب مورد برای دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراهم نماید.

پس از موعد فوق، کلیه اشخاص غیرتجاری مکلفند در صورتی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع این تبصره، مشمول مالیات باشد، مالیات مذکور را همزمان با انتقال، حسب مورد از طریق دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت مفاد تبصره (۴) ماده (۴۹) این قانون به‌صورت علیالحساب پرداخت نمایند. در محاسبه مالیات علی الحساب، عایدی حاصل از انتقال هر دارایی به صورت مجزا لحاظ می‌شود. در صورت عدم پرداخت مالیات موضوع این تبصره، اشخاص فوق مجاز به انتقال دارایی‌های مذکور نیستند.

تبصره ۲- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظفند با همکاری سازمان، حساب یا حساب‌های امانی را به‌منظور فراهم کردن امکان پرداخت ثمن معامله و نیز وصول وجوه مرتبط با معامله از قبیل عوارض و مالیات متعلق از مبلغ واریزی به حساب مذکور به‌صورت سامانه‌ای و حسب مورد همزمان با ثبت سند یا تعویض شماره انتظامی (پلاک) ایجاد نمایند. استفاده از این حساب‌ها به‌منظور انجام معامله برای متعاملین الزامی نیست و منوط به درخواست متعاملین است.

تبصره ۳- آیین‏‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از استقرار بستر اجرایی، توسط سازمان با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تهیه می‏‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۱۷- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۱) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۵۱- «اقاله یا فسخ معاملات قطعی» دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، تا پایان اسفند سال بعد از انجام معامله و به طور کلی «ابطال معامله بر اساس آرای قطعی مراجع قضائی» به عنوان معامله جدید تلقی نخواهد شد و صورتحساب‌های الکترونیکی معامله مذکور باطل می‏‌شود. در موارد فوق سازمان موظف است پس از بررسی مجدد شرایط اعطای معافیت موضوع ماده (۴۷) این قانون، نسبت به محاسبه مجدد مالیات موضوع تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان اقدام نماید.

ماده ۱۸- حذف شد.»

کد خبر 748642

دیگر خبرها

  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد