Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار هرمزگان گفت: تأمین امنیت سرمایه گذاری در هرمزگان را تضمین می کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان، دومین دیدار رسمی و رایزنی های استاندار هرمزگان طی سه ماهه اخیر با هیأت های قرقیزستانی رقم خورد.

هرمزگان طی ماه های اخیر در کانون توجه کشورهای مختلف قرار گرفته است، قرقیزستان یکی از کشورهایی است که ظرفیت های هرمزگان را به خوبی شناخته و با اراده و جدیت پیگیر تعامل، همکاری و سرمایه گذاری در هرمزگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا دومین نشست مهدی دوستی با مشاور رئیس جمهور و رئیس شرکت ملی هلدینگ دولتی قرقیزستان، تورداکن سی دیکف سفیر قرقیزستان در جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه در محل استانداری هرمزگان و در خصوص توسعه تعاملات تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاری برگزار شد.

 دوستی در این نشست با بیان اینکه این استان با زیرساخت‌های بسیار قوی، دروازه ورود قرقیزستان و کشورهای آسیای مرکزی به اروپا و دیگر کشورهای آسیایی است، گفت: امنیت سرمایه گذاری در هرمزگان را تضمین می کنیم.

وی با اشاره به اینکه حمل و نقل کالا و دیپلماسی منطقه‌ای، دو راهبرد اصلی دولت سیزدهم است و شخص رئیس جمهور تاکید ویژه‌ای در این خصوص دارد، اظهار کرد: روند موجود و مباحثی که با هیأت محترم قرقیزستانی در حال انجام است، تلفیقی از این دو موضوع است و تلاش داریم مسیر با ثباتی را برای تامین کالاهای مورد ‌نیاز قرقیزستان در بخش واردات و صادرات کالا از طریق بندرشهید رجایی فراهم کنیم.

دوستی گفت: به‌دلیل اراده‌ قوی که بین دو طرف وجود دارد، اتفاقات خوبی برای توسعه تعامل تجاری و اقتصادی بین دو کشور در حال وقوع است که نمود عینی آن نشست امروز با رئیس هلدینگ دولتی و مدیران زیرمجموعه این شرکت بزرگ قرقیزستانی و رایزنی در خصوص توسعه ارتباطات بندری است.

وی بیان کرد: قرقیزستان به دنبال راه‌اندازی دفاتر هلدینگ دولتی در استان هرمزگان است که می تواند مسیر جدیدی برای توسعه روابط دو کشور باشد.

دوستی اضافه کرد: آمادگی لازم برای رفع موانع سرمایه گذاری و بهره برداری از زیرساخت‌های بندر شهید رجایی وجود دارد و علاقه‌مند هستیم زودتر به نتیجه برسیم.

استاندار هرمزگان یکی از برنامه های دولت را توسعه حمل‌ونقل کالا برشمرد و گفت: در گام نخست، زمینه برای ورود هیأت سرمایه گذاری قرقیزستانی در اراضی موجود بندرشهید رجایی فراهم و در فاز بعدی اراضی پسکرانه این بندر مهم برای توسعه فعالیت‌های حمل و نقلی مهیا می شود.

دوستی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی استان و برنامه هرمزگان برای دستیابی به جایگاه نخست تولید فولاد در کشور، در خصوص سرمایه‌گذاری مشترک برای توسعه فعالیت‌های مرتبط با معادن سنگ آهن، کرومیت، منگنز و مس اعلام آمادگی کرد و افزود: مذاکرات فنی با هیأت قرقیزستانی در این حوزه را می توانیم هر چه زودتر شروع کنیم.

استاندار هرمزگان همچنین گفت: رایزنی با وزارت نفت در خصوص تأمین خوراک مورد نیاز پالایشگاه قرقیزستان انجام می شود.

در این نشست همچنین تنگیز بولتوروک ایاپ برگن اولو (Tengiz Bolturuk  Ayapbergen Uulu) مشاور رئیس جمهور و رئیس هیأت مدیره هلدینگ دولتی قرقیزستان نیز با بیان اینکه فعال‌سازی ظرفیت حمل و نقل از طریق بندر شهید رجایی، از نظر سیاسی و اقتصادی پروژه مهمی برای کشور قرقیزستان محسوب می شود، اظهار کرد: امکانات و ظرفیت‌های بندر شهید رجایی نه تنها برای قرقیزستان بلکه برای همه کشورهای آسیای مرکزی حائز اهمیت است و می تواند یک اولویت باشد.

 انگیز بولتوروک ایاپ برگن اولو» با اشاره به روند مطلوب مذاکرات در دورهای پیشین و استقبال استاندار هرمزگان و هیأت ایرانی، ضمن قدردانی، اظهار امیدواری کرد، به‌زودی امکان فعالیت‌ حمل و نقلی قرقیزستان در بندرشهید رجایی فراهم شود.

 وی، با بیان اینکه هلدینگ دولتی قرقیزستان هم‌ اکنون بر روی 2 پروژه معدنی سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: اولویت نخست ما اتمام این پروژه هاست اما در مرحله بعدی به موضوع سرمایه گذاری در هرمزگان نیز ورود خواهیم کرد.

 مشاور رئیس جمهور قرقیزستان، با اشاره به سابقه مشترک فرهنگی و تاریخی دو کشور، اظهار امیدواری کرد، ورود به قرن جدید خورشیدی، سرآغاز ارتباطات گسترده و افزایش تعاملات اقتصادی، فرهنگی و ... بین دو کشور ایران و قرقیزستان باشد و افزود: صندوق میراث فرهنگ به‌عنوان زیرمجموعه هلدینگ دولتی قرقیزستان تلاش دارد با مطالعه کتاب های تاریخی ایران، روابط دو کشور را مورد مطالعه قرار دهد و با استفاده از منابع تاریخی ایران، تاریخ صحیح قرقیزستان را برای مردم و به‌ویژه نسل جوان بازگو کند.

 تامین برق و نیروی کار، تامین گوشت گوسفندی، آب معدنی و امکانات حوزه گردشگری از جمله ظرفیت‌های قرقیزستان بود که مشاور رئیس جمهور و رییس هیئت مدیره هلدینگ دولتی قرقیزستان به آن اشاره و آمادگی خود را در این خصوص اعلام کرد.

 تورداکن سی دیکف سفیر قرقیزستان در جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه، رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در هرمزگان، مدیرکل اقتصادی استانداری هرمزگان، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، دستیار رییس هیئت مدیره، مدیر منطقه ای و مدیر روابط اقتصادی خارجی و مدیر توسعه پایدار هلدینگ دولتی قرقیزستان، مدیرکل منطقه آزاد بیشکک قرقیزستان، معاون اول مدیرکل شرکت دولتی قرقیز پوچتاسی و نایب رئیس دانشگاه ماناس قرقیزستان نیز در این نشست حضور داشتند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا هرمزگان قرقیزستان سرمایه گذاری رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران سرمایه حمل و نقل دولت واردات فولاد وزارت نفت خوراک سیاسی و اقتصادی ایران نسل جوان برق گوشت گردشگری هیئت مدیره جمهوری اسلامی وزارت امور خارجه توسعه پایدار معاون اول رئیس دانشگاه ایران سرمایه سرمایه گذاری وزارت امور خارجه هرمزگان سرمایه گذاری در هرمزگان استاندار هرمزگان مشاور رئیس جمهور برای توسعه دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مناسبت ۱۰ اردیبهشت «روز ملی خلیج فارس» پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

دهم اردیبهشت‌ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه ازخودگذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیروهای متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است؛ تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است، بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان‌شناسی و مردم‌شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری شش هزار ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن‌ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تأکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متأثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان‌خواران و دست‌نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود، شاهد مجاهدت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیروهای مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهم‌ترین کشوری به شمار می‌رود که همواره نقش مهمی را در تعاملات مناسبات منطقه و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است؛ بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود که در این میان راهبرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

کد خبر 6092126 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • وظیفه یگان‌های تکاوری در مناطق کویری، تامین امنیت است
  • سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش تضمین‌گر تعالی کشور است
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • نیروی دریایی ارتش امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده است
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • ملت ایران در برابر تحریف خلیج‌ فارس کوتاه نخواهد آمد
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • تأمین امنیت روانی جامعه در اولویت دستگاه عدلیه است