Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا ظهر امروز در دومین اجلاسیه سراسری مجمع بسیجیان استان مازندران با بیان اینکه هدف از برگزاری مجمع سراسری بسیجیان استان مازندران در رونمایی از سند راهبردی پیشرفت استان مازندران که با حضور پرشور نخبگان بسیجی استان برگزار شد، اظهار کرد: آنچه که موجب شد سپاه کربلا با بهره‌گیری از نخبگان استان برای تدوین سند راهبردی پیشرفت استان اقدام کند، وجود ظرفیت‌های بسیار قوی از جمله دریا، جنگل، نیروی انسانی و پیشینه فرهنگی در استان بود که با وجود این قابلیت‌ها سند راهبردی برای پیشرفت و نقشه راه نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: استانی با این ظرفیت‌ها باید به لحاظ پیشرفت از استان‌های دیگر متفاوت و پیشرو باشد اما به دلیل نداشتن برنامه جامع دچار فقر و بیکاری تحصیلکردگان  دانشگاهی است.

فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه برای رسیدن به فهم مشترک جهت پیشرفت استان جلسات متعددی برگزار شد تا برای کمک به دولت ورود پیدا کنیم، گفت: با این دیدگاه سپاه کربلا با کمک نخبگان بسیجی استان ورود پیدا کرده است و همچنین طبق فرموده رهبر انقلاب برای استفاده از ظرفیت بسیج در سه کلید واژه مهم جهت‌دهی، هدف‌گذاری و عمل وارد میدان شدیم. 

این مسؤول  با اعلام اینکه دی ماه سال گذشته کارمان آغاز شد، آن هم زمانی که  مشخص نبود چه دولتی قرار است سرکار بیاید و البته برای ما فرقی نمی‌کرد، اضافه کرد:  با این دیدگاه ورود پیدا کردیم تا با رویه مبتنی بر پشتوانه علمی وارد میدان شویم. 

مسلمی با اشاره به اینکه ما از علم آینده‌پژوهی که دنیا از آن استفاده می‌کند، عقب هستیم، تصریح کرد: جنگی که دشمن با ما دارد جنگ شناختی است و  با استفاده از علم آینده‌پژوهی علیه ما استفاده می‌کند که چگونه روی جوانان سرمایه‌گذاری کند و ما هنوز بخش کوچکی از علم آینده‌پژوهی را استفاده نکردیم در صورتی که مقام معظم رهبری بر رویه علمی در اجرای امور تاکید دارند. 

وی با بیان اینکه امروز هر کاری که قرار است انجام دهیم باید با شناخت، مطالعه و شناسایی آسیب‌ها و نقاط قوت‌ها باشد، افزود: در این صورت به نتایج مهمی دست پیدا می‌کنیم؛ حقیقت این است که ما همچنان کارها را براساس شناخت دقیق انجام نمی‌دهیم اما در این سند به افزایش توانمندی‌ها، پیشرفت و رشد بلندمدت و کاهش ریسک عملیات در رسیدن به اهداف توجه شده است. 

فرمانده سپاه کربلا با اعلام اینکه در برنامه‌ریزی راهبردی مبتنی بر رویکرد سیستمی حتما شناخت و تجزیه و تحلیل موقعیت‌ها، فرصت‌ها مبتنی بر آینده‌پژوهی را همه مدیران در دستور کار قرار دهند، بیان کرد:  براساس این مولفه‌ها همه مدیران در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌سازی، بهره‌برداری از جنگل، دریا و معدن و حتی ترسیم آینده فرهنگی باید گام بردارند در غیر این صورت چه بسا آینده خسارت‌باری را در پیش داریم. 

این مسؤول اضافه کرد: در بخش کنترل جمعیت اگر با رویکرد آینده‌پژوهی گام بر می‌داشتیم الان موفق بودیم و مشکلات کنونی نتیجه این بوده که ترسیمی از  چشم‌انداز آینده در کارمان نداشتیم. 

مسلمی بر ضرورت تحلیل وضعیت، تدوین راهبردی و استراتژی و ارزیابی راهبردها و استراتژی‌ها تاکید کرد و گفت: دلیل مشکلات و مسائل کنونی این است که رویکردها فله‌ای و بدون به‌کارگیری علم بوده است. 

وی یادآور شد: اصلی‌ترین قابلیت‌هایی که به پیشرفت می‌توانیم برسیم در سند پیشرفت آمده و به تحلیل وضعیت و شناسایی ضعف‌ها و قوت‌ها و تدوین راهبردی استراتژی در۴۰ موضوع اشاره کرده و در این زمینه راهبردها هم براساس مولفه‌های علمی مشخص شده است. 

فرمانده سپاه کربلا ادامه داد: در این زمینه دو کار دیگر شامل اجرای استراتژی و ارزیابی استراتژی بوده، باقیمانده که کار اساسی است. 

این مسؤول تصریح کرد: اصلی‌ترین قابلیت‌های مازندران می‌توان به برخورداری از شرایط اقلیمی با قابلیت‌های متفاوت، وجود عرصه‌های زیست‌محیطی جاذب گردشگری، پیشینه تاریخی، برخورداری از اراضی مستعد، وجود دریای مازندران و جنگل‌های هیرکانی، ظرفیت گردشگری،  جنگل دریا و معادن غنی، برخورداری از  مبادی ورودی و خروجی با کشورهای همسایه، قرارگیری در مسیر کریدور شمال به جنوب و وجود منطقه ویژه اقتصادی و وجود نیروی انسانی مستعد و ماهر اشاره کرد. 

مسلمی اضافه کرد:  عمده‌ترین تنگناهای استان نیز شامل ضعف مدیریت راهبردی و یکپارچه، سیاست‌زدگی در استان به‌ویژه در نمایندگان مجلس، توزیع ناهمگون امکانات در شرق و غرب مازندران، وضعیت نامناسب کشاورزی و معادن، کم‌توجهی به نخبگان، نوع نگرش غیرسیستماتیک، خلا وجود طرح‌های جامع، کم توجهی به ظرفیت‌ها، بیکاری در بخش کشاورزی و منابع طبیعی، رشد اشتغال در بخش خدمات و مشاغل کاذب، تغییر کاربری و ساخت‌وسازهای بی‌رویه، پایین بودن رشد بخش معدن و صنعت و عدم وجود برنامه پیشرفت به شکل هدفمند روند رو به رشد آلودگی منابع آب و خاک، مشکل زباله از چالش‌ها و پاشنه آشیل در استان، نبود برنامه جامع برای روستاها و بالا بودن ضایعات محصولات کشاورزی است.

وی با اعلام اینکه هیچ برنامه جامع فرهنگی در استان نیست، اظهار کرد: ولنگاری تمام معنا را در استان شاهد هستیم و مبارزه با منکرات در استان نیست و هیچ عامل بازدارنده و هیچ اراده‌ای در این زمینه نیست ولی باید اعلام کنیم بسیج با همه ابزار و قدرت در تمام میدان پا به کار است. 

فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه نخست باید باور داشته باشیم که بسیج می‌تواند، خاطرنشان کرد: در دولت گذشته این باور  نبود، اما اکنون دولت جدید باید باور به این داشته باشیم بسیج همان مردم است که عملکرد موفق باور به چنین اعتقادی را در بحث جنگ، اربعین و جبهه مقاومت می‌توان به عینه دید. 

این مسؤول با بیان اینکه توان و ظرفیت خودمان را اعلام کردیم، گفت: با همه ظرفیت آماده کمک به دولت هستیم و این سند را آماده کردیم و  تقدیم به استاندار و دستگاه‌های اجرایی استان می‌کنیم تا دستگاه‌های اجرایی نیز بتوانند برنامه‌های عملیاتی و اجرایی خود را ارائه دهند تا در مسیر اجرا قرار گیرد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: فرمانده سپاه کربلا بسیج علمی فرمانده سپاه کربلا سپاه کربلا آینده پژوهی قابلیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۹۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است

جانشین فرمانده سپاه خراسان شمالی، گفت: سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است. - اخبار استانها -

حسین اکبری در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: تشکیل سپاه به عنوان مهم‌ترین رکن مردمی انقلاب اسلامی نشانگر باور جمهوری اسلامی ایران به مشارکت مردم در تامین امنیت است.

وی افزود: سپاه در حوزه بازدارندگی اقدامات بسیار خوبی را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایجاد کرده و امروز بازدارندگی قدرت جمهوری اسلامی ایران در عملیات وعده صادق به خوبی به دنیا اثبات شد.

جانشین فرمانده سپاه خراسان شمالی گفت: امروز در علم هوافضا در لبه علم دنیا هستیم و از بسیاری از کشورهای قدرتمند جهان پیشتاز بوده و قدرت‌نمایی رزمندگان سپاه اسلام در تنبیه رژیم صهیونیستی برای همه قابل لمس بود.

اکبری ادامه داد: سپاه در حوزه نیروی زمینی در کنار برادران مرزبانی و ارتش و سایر نیروهای مسلح، حضور جدی و قوی دارد و بخشی از مرز در جنوب شرقی در زمره محدوده پاسداری فرزندان سپاه خراسان شمالی از تیپ جوادالائمه(ع) است.

وی تصریح کرد: امروز سلاح‌های به روز و کارآمد و دقیق در اختیار نیروهای زمینی سپاه و سایر نیروهای سپاه است و این حاصل پیوند علم با اقتدار ملی است.

اکبری گفت: بسیج، امروز با مردمی کردن موضوع امنیت توانسته است نمونه کاملی از امنیت مردمی را که امنیتی پایان ناپذیر است به همه مردم منطقه و دنیا ارائه دهد. در کنار این اقدامات، فعالیت‌های خدماتی و جهادی به صورت به صورت مردمی با 2000 گروه جهادی در حال انجام است.

فرمانده سپاه خراسان شمالی با اعلام این موضوع که همه دستگاه‌های اجرایی و مردم از حضور سپاه و بسیج در فعالیت‌های خدماتی و عمرانی رضایت کامل دارند گفت: امروز در حوزه‌های آبرسانی، ساخت مسکن برای محرومان و ایجاد راه‌های روستایی و سایر اقدامات عمرانی و فرهنگی نیز  فعالیت‌های بسیار خوبی انجام شده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودروی پکن
  • شاهد پیشرفت و تعالی حاکمیت اسلام هستیم
  • پیشرفت ۸۵ درصد طرح نور در مازندران
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در خرم‌آباد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است