Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی ظهر امروز در دیدار جمعی از مسئولان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری که در آستانه هفته منابع طبیعی در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد، با بیان اینکه بدون تردید منابع طبیعی اثرگذار در سلامت فرد و جامعه است، اظهار کرد: دنیای امروز با همه پیشرفت‌هایی که داشته است در مقوله عدالت اجتماعی و توازن در بهره‌مندی از نعمت‌ها با چالش‌های مهمی روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی دیگر از چالش‌های پیش‌روی بشر را آب، خاک، جنگل‌ها، فضای سبز و موضوعات پیرامون همانند منابع طبیعی است، عنوان کرد: کشور ایران نیز همانند دیگر کشورها با این چالش دست و پنجه نرم می‌کند و پرداختن به مباحث این حوزه وظیفه‌ای انقلابی، ملی، اخلاقی، شرعی و دینی است و همه باید در غلبه بر این چالش همکاری و همراهی کنند که در این موضوع هیچ تردیدی نیست.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه حوزه در موضوع منابع طبیعی در کنار مردم و دستگاه‌ها قرار می‌گیرد و نقش مؤثری ایفا خواهد کرد، مطرح کرد: دانشگاه‌ها باید در حوزه پژوهش‌های منابع طبیعی ورود کنند و به این مباحث بپردازند اما از منظر مباحث فقهی، تاریخی، تمدنی، فلسفی وظیفه مهمی بر دوش حوزه قرار دارد.

وی ادامه داد: وظیفه دانشگاه‌ها تامین بعد فنی و علمی و وظیفه حوزه نیز تامین نظریات مرتبط از منظر فقهی، کلامی، حدیثی تفسیری و اخلاقی در حوزه منابع طبیعی است

امام جمعه قم ادامه داد: حوزه باید در قلمرو آموزش به مباحث مربوطه به منابع طبیعی از منظر اسلامی و دینی بپردازد که این خط پایه‌ریزی شده و با مشاوره مسئولان منابع طبیعی می‌تواند تکمیل‌تر شود.

وی با اعلام آمادگی حوزه برای مشارکت در عرصه فرهنگ‌سازی منابع طبیعی مطرح کرد: برای افزایش همکاری‌ها آماده هستیم تا برنامه‌ای پنج ساله دقیق با عدد و رقم مشخص و دبیرخانه مشترک تشکیل شود که این برنامه پیوست برنامه 5 ساله حوزه است و معطوف به خروجی و نتیجه خواهد بود.

اعرافی ادامه داد: سال آینده به سمت تدوین برنامه هفتم توسعه می رویم هر چند متاسفانه با یک گسستی در حوزه برنامه روبرو هستیم اما تاکید داریم که مباحث منابع طبیعی بیشتر در برنامه هفتم مورد توجه قرار گیرد و در این راستا باید وزارت جهاد کشاورزی کار گسترده‌تری را دنبال کند.

وی خاطرنشان کرد: قم درحال حرکت به سمت بحران است و وضعیت دریاچه نمک و مناطق بیابانی قم بحرانی است و باید در برنامه هفتم توجه بیشتری به موضوع منابع طبیعی شود و احکام و تکالیف جدی درنظر گرفته شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه کار بدون اینکه مردم بخواهند، بدانند و مشارکت کنند به جایی نمی‌رسد، مطرح کرد: موضوع آموزش همگانی و همچنین استفاده از ظرفیت خیرین موضوعاتی است که نباید در این موضوعات به کم قانع باشیم.

انتهای پیام/78023

منبع: فارس

کلیدواژه: اعرافی مدیر حوزه های علمیه منابع طبیعی و آبخیزداری آب و خاک برنامه هفتم منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۹۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، «داود منظور» در سخنرانی خود در هشتادمین نشست سالیانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک گفت: شبکه ملی اطلاعات ایران همه کشور را پوشش داده و خدمات باکیفیت را در لایه‌های مختلف ارائه می‌دهد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه شبکه فیبرنوری پنج میلیون خانوار را پوشش می‌دهد که این رقم تا یک و نیم سال آینده به ۲۰ میلیون خانوار افزایش می‌یابد، گفت: سهم اقتصاد دیجیتال در ایران هفت و نیم درصد است که این رقم طی پنج سال اجرای برنامه هفتم توسعه، دو برابر خواهد شد.

منظور افزود: جمهوری اسلامی ایران فاز اول پلتفرم ملی دولت الکترونیک را راه‌اندازی کرده که تاکنون ۹۹ درصد از نهادهای عمومی را با سه‌هزار سرویس به منظور ارتقای حکمرانی دیجیتال متصل کرده است. علاوه بر این، احراز هویت آنلاین توسط هوش مصنوعی با دقت بالا در سرویس‌های دولتی استفاده می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور افزود: قانون جدید «مدیریت داده‌ها و اطلاعات ملی» راه را برای توسعه دولت هوشمند و همچنین ارائه داده‌های دولتی به بخش خصوصی با چارچوب مشخص هموار کرده است.

وی در ادامه به ارائه پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران به اعضای کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) پرداخت و گفت: تشویق و تسهیل سرمایه‌گذاری کشورهای عضو در اقتصاد دیجیتال؛ توسعه پلتفرم‌های دیجیتال و پارک‌های داده؛ توسعه کسب و کارهای دیجیتال متوسط و کوچک؛ تبادل تجربیات برای توسعه حقوق بشر در فضای مجازی به‌ویژه درمورد حقوق کودکان و خانواده‌ها در دنیای دیجیتال و توسعه تجارت الکترونیک و بازارهای دیجیتال منطقه‌ای، پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران به اعضای اسکاپ است.

کد خبر 6091014 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • ایرادات «لایحه برنامه هفتم توسعه» رفع شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم