Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@22:55:28 GMT

توجه به اقلیم از معماری کشور حذف شده است

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۳۸۹۷

توجه به اقلیم از معماری کشور حذف شده است

ایسنا/اصفهان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با اعتقاد بر اینکه سال‌هاست در اصفهان هر دستگاهی جزیره‌ای عمل می‌کنند، گفت: توجه به اقلیم از معماری کشور حذف شده است که باید این ضعف برطرف شود.

علیرضا ایزدی، امشب (یکشنبه، ۸ اسفندماه) در نشست هم‌اندیشی روسای سازمان‌های نظام مهندسی استان اصفهان در بخش‌های ساختمان، کشاورزی، معدن و رایانه، با اعتقاد بر اینکه برای رسیدن به توسعه، همه اهل سخن و فضل هستند، اظهار کرد: اصفهان یادگار ۵۰۰ ساله نیست و قدمت تاریخی آن به حدی است که هر انسانی باید کلاه از سر بردارد و شواهد زیادی در این باره وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با تاکید بر اینکه برای رسیدن به توسعه پایدار سه اصل اهمیت دارد، گفت: اصل نخست همبستگی است و نباید جزیره‌ای عمل کنیم، اصل دوم پیوستگی است، در حالی‌که سال‌هاست در اصفهان هر دستگاهی همچون میراث فرهنگی، شهرداری و ... جزیره‌ای عمل می‌کنند. از سوی دیگر اگر عشق نباشد، معنا و مفهوم ایران اسلامی تحقق نخواهد یافت.

به گزارش ایسنا، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، اظهار کرد: انتظار می‌رود از جزیره‌ای عمل کردن در اصفهان دست بکشیم، محور توسعه باید همه‌جانبه باشد و نباید تک بعدی دیده شود.

وی با تاکید بر اینکه روند ساخت و ساز در اصفهان طی سه دهه اخیر قابل دفاع نیست، گفت: از منظر مهندسی متاسفانه عملکرد حوزه ساخت و ساز در اصفهان و دیگر مناطق ایران، قابل دفاع نیست و توجه به اقلیم از معماری کشور حذف شده است که باید این ضعف برطرف شود.

ایزدی ادامه داد: در حوزه نماهای ساختمانی نیز به بیراهه رفته‌ایم که این معضل نیز نیازمند بازنگری است و اصفهان باید الگویی جدی در این زمینه به تمام کشور ارائه دهد.

وی تصریح کرد: اصفهان دارای شخصیت اصلی در کشور است و اگر حال اصفهان خوب باشد، حال تمام ایران خوب است.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان نیز در این نشست، با اشاره به اینکه بنیاد مسکن بخشی از ساخت و ساز کشور ‌ و شهرها را تقبل کرده است، اظهار کرد: از سال ۸۴ تاکنون سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی را در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر ساخته‌ایم.

غلامحسین خانی افزود: سهمیه استان اصفهان بین ۸ تا ۱۰ هزار واحد مسکنی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر بوده است که تاکنون ساخت ۷۸ هزار واحد مسکونی پایان یافته و بازسازی و یا بهسازی ساختمان‌های از کار افتاده روستایی را در دستور کار داریم.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استانی فرهنگی و هنری معماري مسكن استان اصفهان جزیره ای عمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۳۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور آب تربت حیدریه گفت: بحرانی ترین کسری مخزن آبهای زیرزمینی این منطقه مربوط به دشت «رخ» تربت حیدریه بوده، به طوریکه میزان برداشت آب از این دشت ۵۲ میلیون متر مکعب بیشتر از تغذیه آن است.

 مهدی طلعتی افزود: در شرایط کنونی کسری مخزن دشت «زاوه» تربت حیدریه ۴۷ میلیون متر مکعب و دشت «رشتخوار» ۳۰ میلیون متر مکعب است.

وی بیان کرد:  هرچه برداشت بیشتر باشد، حجم آبخوان کوچکتر می شود و به عبارتی این وضعیت موجب بحرانی شدن مخازن آبهای زیرزمینی شده است.

او با تایید اینکه اگر این روند ادامه یابد و نتوان مدیریت کرد شرایط برای زندگی انسان و حیات وحش سخت خواهد شد، اظهار کرد: مدیریت آب صرفا به یک اداره مربوط نمی شود و موضوعی فرابخشی است، باید سایر نهادها مانند جهادکشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و نهادهای اجتماعی و غیره کمک کنند.

طلعتی تصریح کرد: نمی‌توان گفت از فردا برداشت آبی از دشت رخ صورت نگیرد؛ چون معیشت و زندگی مردم به کشاورزی و آب وابسته است.

خشکسالی و تغییر اقلیم

مدیر امور آب تربت حیدریه افزود: موضوع مدیریت آب بسیار حساس است و باید با دقت بسیار و ظرافت فراوان اقدام کرد تا به زندگی و معیشت مردم آسیبی وارد نشود.

وی عنوان کرد: بخش عمده ای از مشکل هم به خشکسالی ها و تغییر اقلیم باز می‌گردد که می توان با مقایسه وضعیت آب و هوایی تربت حیدریه با ۲۰ سال قبل به تغییرات فراوان رخ داده پی برد.

طلعتی با اشاره به پدیده تغییر اقلیم در تربت حیدریه ادامه داد: میزان بارش برف در این منطقه بسیار کاهش یافته و از سویی میزان دمای منطقه و استان خراسان رضوی در مدت ۳۰ تا ۴۰ سال اخیر ۲ درجه افزایش یافته است.

مدیر امور آب تربت حیدریه گفت: این ۲ درجه موجب می‌شود، میزان بارش برف کاهش یابد اما باید با کمک کشاورزان و مدیریت مشارکتی مشکل و تبعات آن را تا حد ممکن کاهش داد.

تربت حیدریه با جمعیت حدود ۲۲۵ هزار نفر، در جنوب خراسان رضوی و در فاصله ۱۵۰ کیلومتری از مشهد واقع شده است.

دیگر خبرها

  • بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان
  • معلمان هویت دینی و ملی را برای دانش‌آموزان تبیین کنند
  • بارش شدید باران و به راه افتادن سیل در سلیمانیه عراق+فیلم
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • مشکل آب‌گرفتگی بلوار ارغوانیه رفع شد/ آماده‌باش اکیپ‌های ستاد سیل تا پایان بارش‌ها
  • بارش شدید باران در راه است / لزوم توجه شهروندان به هشدارها
  • دلیل بارش‌های ناگهانی و سیل آسا در ایران چیست؟
  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • آب می‌تواند بدون حرارت و فقط با نور تبخیر شود