Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، محققان پس از آزمایش ۶۴ داروی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا برای استفاده در سایر بیماری ها، هشت دارو را شناسایی کردند که فعالیت آنزیم‌های ویروسی خاصی را به نام «پروتئازها» که برای تکثیر ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ ضروری است، متوقف می‌کند.

به گفته محققان، دارو‌های شناسایی شده شامل داروی کنترل کننده قند خون موسوم به «سیتاگلیپتین»، دارو‌های درمان هپاتیت سی با نام «داکلاتاسویر» و لیکورین HCl است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین دارو‌های استفاده شده در درمان افراد آلوده به ویروس «اچ. آی. وی» (HIV) از جمله «MG-۱۰۱» و «نلفیناویر» نیز این خاصیت را نشان داده اند.

آن‌ها افزودند: تحقیقات نشان می‌دهد استفاده مجدد از برخی دارو‌های مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا ممکن است یک استراتژی مفید در مبارزه با کووید-۱۹ باشد. ابداع دارو‌های ضد ویروسی علیه طیف گسترده‌ای از کروناویروس‌ها، استراتژی درمانی نهایی برای عفونت‌های ویروسی در گردش و در حال ظهور است.

مطالعات قبلی نشان داده است که دو آنزیم پروتئاز Mpro و PLpro نقش کلیدی در گسترش ویروس ایجاد کننده کووید-۱۹ در سلول‌های انسانی دارند.

محققان اظهار داشتند که این موضوع باعث می‌شود این دو آنزیم اهداف بالقوه‌ای برای درمان کووید-۱۹ باشند، به ویژه از آنجایی که این دو آنزیم نسبتاً پایدار هستند، بعید است به سرعت جهش‌های مقاوم به دارو ایجاد کنند.

مشروح این مطالعه در مجله Communications Biology منتشر شده است.   منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا دارو درمان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، افراد مبتلا به چاقی که داروی کاهش وزن Zepbound را دریافت کردند، حوادث آپنه انسدادی خواب یا دوره های قطع تنفس در طول خواب کمتری داشتند.

«الی لیلی»، محقق و داروساز، می گوید: «افراد مبتلا به چاقی که از آپنه انسدادی خواب - یا دوره های قطع تنفس در طول خواب – رنج می بردند در هنگام مصرف داروی ضد چاقی Zepbound علائم شان تسکین یافت.»

نتایج حاصل از کارآزمایی بالینی دو ساله بر روی بیش از ۴۰۰ بیمار بزرگسال مبتلا به آپنه انسدادی خواب، شایع ترین نوع اختلال تنفسی مرتبط با خواب است.

در افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب، مجاری هوایی فوقانی مسدود می شود که باعث مکث کوتاهی در تنفس در هنگام خواب می شود. این وضعیت می تواند منجر به خستگی در طول روز، سردرد و سایر علائم کوتاه مدت و همچنین افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و تغییرات سلامت روان شود.

دارو Zepbound توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای مدیریت وزن مزمن در نوامبر ۲۰۲۳ تایید شد. این سازمان قبلاً این دارو را برای درمان دیابت نوع ۲ تایید کرده بود.

Zepbound متعلق به دسته ای از داروهای شناخته شده به عنوان آگونیست های گیرنده GLP-۱ است. این دارو همچنین هورمون دیگری به نام GIP را هدف قرار می دهد که آن را به یک داروی دو اثر تبدیل می کند.

شرکت کنندگان در مطالعات جدید، دچار چاقی و آپنه انسدادی خواب متوسط تا شدید بودند، به این معنی که ۱۵ بار یا بیشتر در هر ساعت قطع تنفس در طول هر شب داشتند.

این شکل از آپنه خواب زمانی اتفاق می‌افتد که مغز سیگنال‌هایی را به‌درستی به ماهیچه‌هایی که تنفس را کنترل می‌کنند ارسال نمی‌کند.

شرکت‌کنندگان به‌طور تصادفی برای دریافت تزریق هفتگی Zepbound یا دارونمای غیرفعال تقسیم شدند.

پس از یک سال، افرادی که Zepbound دریافت کرده بودند به طور متوسط ۲۷.۴ بار حوادث آپنه خواب کمتر در ساعت داشتند، در مقایسه با کاهش متوسط ۴.۸ رویداد در ساعت برای گروه دارونما.

کد خبر 6093451

دیگر خبرها

  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • درمان گیاهی ریزش مو
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد