Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-08@23:59:58 GMT

پیش‌بینی مازاد عرضه اوپک‌پلاس کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۷۱۵۸

پیش‌بینی مازاد عرضه اوپک‌پلاس کاهش یافت

اوپک‌پلاس در تازه‌ترین داده‌های خود پیش‌بینی درباره مازاد عرضه بازار نفت در سال ۲۰۲۲ را کاهش داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کمیته مشترک فنی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (ائتلاف اوپک‌پلاس)، در گزارشی که روز یکشنبه (هشتم اسفندماه) ازسوی رویترز مشاهده شد، پیش‌بینی خود درباره مازاد عرضه موجود در بازار نفت طی سال جاری میلادی را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش اوپک‌پلاس پیش‌بینی خود از مازاد عرضه نفت در سال جاری میلادی را با کاهش روزانه حدود ۲۰۰ هزار بشکه‌ای، یک میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در روز اعلام کرد.

سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات روز سه‌شنبه (سوم اسفندماه) اعلام کرده بود که علت اصلی افزایش قیمت نفت، عرضه و تقاضا نیست و مسائل ژئوپلیتیکی را دلیل اصلی این مسئله خوانده بود.

وزیران نفت و انرژی اوپک و متحدانش که توافق کردند از ماه اوت ماهانه ۴۰۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خود بیفزایند، روز چهارشنبه (۱۱ اسفندماه) طی بیست و ششمین نشست وزارتی اوپک‌پلاس به‌صورت ویدیوکنفرانس درباره افزایش تولید در ماه آوریل تصمیم‌گیری می‌کنند.

منبع: شانا

کلیدواژه: اوپک اوپک پلاس عرضه مازاد برآورد عرضه مازاد عرضه اوپک پلاس پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۷۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور

به گزارش «تابناک»، صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا افزود: دوشنبه (۱۷ اردیبهشت) در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، برخی نقاط جنوب و مرکز کشور استان‌های ساحلی خزر و استانهای قزوین، البرز و تهران رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: سه شنبه (۱۸ اردیبهشت) از شدت بارش در این مناطق تا حدودی کاسته می‌شود و علاوه بر مناطق فوق در شمال شرق کشور بارش رخ خواهد داد. 

ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه و پنجشنبه (۱۹ و ۲۰ اردیبهشت) در شمال غرب، سواحل شمالی شمال شرق، ارتفاعات البرز مرکزی و بخش‌هایی از شرق و جنوب کشور بارش پیش‌بینی می‌شود. 

وی اضافه کرد: دوشنبه و سه شنبه در استان‌های ساحلی خزر و چهارشنبه و پنج شنبه در شمال شرق کشور کاهش دما رخ خواهد داد. جمعه ( ۲۱ اردیبهشت) جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در کشور خواهیم داشت.

ضیاییان ادامه داد: خلیج فارس و دریای خزر در دو روز آینده مواج خواهند شد.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۸ اردیبهشت) قسمتی ابری تا ابری، بارش پراکنده،گاهی رگبار و رعدوبرق و در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه ابری، بارش پراکنده گاهی وزش باد و در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا اردبیل با کمینه ۵ و ۴ درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه ۳۶ و ۳۷ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

دیگر خبرها

  • کاهش محسوس دمای هوا و وزش باد شدید در نواحی غربی کشور
  • پیش‌بینی رگبار، رعد و برق و کاهش دما برای امروز و فردا
  • پیش‌بینی رگبار باران، رعد و برق و کاهش دما برای امروز و فردا
  • کاهش دما و بارش باران در راه مشهد
  • ریزگردها مهمان کرمان می‌شوند
  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • نرخ رشد پایه پولی با ۱۶٫۹ درصد کاهش به ۲۸٫۱ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسید
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
  • ادامه بارندگی‌ها در منطقه تا روز چهارشنبه
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟