Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: توقع داشتیم قبل از این کار به ما خبر داده شود تا موضوع را بهتر مدیریت کنیم و حاشیه و موضوعی جهت سوءاستفاده ایجاد نشود.

علیرضا وحیدزاده در خصوص بازتاب تخلیه بخشی از مؤسسه خیریه آفتاب در فضای مجازی و حواشی آن بیان کرد: این مرکز یکی از دو موسسه خیریه ما است که به واسطه بهزیستی مسئولیت خدمت‌رسانی به کودکان بی‌سرپرست و  بدسرپرست مبتنی بر قانون حمایت از کودکان را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اخیرا جلسه‌ای با حضور مقامات قضایی برگزار شد که مقام محترم قضایی دستور به تفاهم دادند و ما با اوقاف تفاهم کردیم که حدود ۱۰ روز مهلت تخلیه داده شود اما چند روز بیشتر طول کشید.
وحیدزاده ادامه داد: جابه‌جایی مراکز نگه‌داری کار ساده‌ای به خصوص در پایان سال نیست؛ در نشستی که با حضور مقامات قضائی و اداره اوقاف برگزارشد قرار شد به ما فرصت دهند تا زمینه برای جابه‌جایی فراهم شود.
وی عنوان کرد: ما باید دنبال جایی برای بچه‌ها می‌گشتیم و فضایی را فراهم کنیم تا مرکز شبانه‌روزی و خدمات حمایتی روزانه را منتقل کنیم.
وحیدزاده تأکید کرد: علی‌رغم اینکه پیگیر خالی کردن این مرکز هستیم پیگیر اثبات اینکه این مرکز با بهزیستی ارتباط دارد هستیم؛ اسنادی وجود دارد که نشان می‌دهد این مرکز می‌تواند متعلق به اوقاف نباشد.
وی با تأکید بر اینکه مستندات وجود دارد گفت: دیروز آخرین تجهیزات منتقل شد و مرکز خالی شد؛ ما در اینکه اوقاف نیت خیر دارد شکی نداریم اما یک جایی باید به درک متقابل برسیم و بدانیم به بعضی آدم‌ها باید بیشتر توجه شود.
وحیدزاده با بیان اینکه هیچ حکم قطعی جهت تخلیه به دست ما نرسیده بود گفت: توقعی که داشتیم این بود که قبل از این کار به ما خبر داده شود تا موضوع را بهتر مدیریت کنیم و حاشیه و موضوعی جهت سوءاستفاده ایجاد نشود.
وی تأکید کرد: خدمت به این کودکان تعطیل نشده و به جای بهتری منتقل شدند ضمن اینکه هنوز هم با اوقاف همکاریم و با هم هم‌جهتیم و همراهیم؛ ظرفیت‌های اوقاف در خدمت‌رسانی به بچه‌ها می‌تواند بسیار یاری‌کننده باشد و نیازمند تعاملات بیشتر هم هستیم.
وی توضیح داد: در حوزه‌های اجتماعی ما به دستگاه‌ها نیاز داریم و باید با هم همکاری کنیم؛ هر دستگاهی وظیفه‌ای دارد و باید داشته‌های خود را به اشتراک بگذارد تا حل مسئله که هدف است صورت بگیرد.
وحیدزاده اظهار کرد: نیازی نبود که این ماجرا رسانه‌ای شود ولی گاهی سوءتوافقاتی پیش می‌آید شاید هم بهتر بود حکمی ابلاغ می‌شد؛ ما در بهزیستی اگر چیزی می‌خواهیم برای بچه‌ها می‌خواهیم و برای خودمان نمی‌خواهیم.
وی در خصوص ناامنی ساختمان تصریح کرد: هیچ‌ حکمی از نهاد تخصصی ابلاغ نشده که این مکان ناامن بوده است.
وحیدزاده خاطرنشان کرد: ما به وظایف خودمان مسلط بوده و آن‌ها را می‌پذیریم اما گاهی با محدودیت منابع روبه‌رو هستیم و بقیه دستگاه‌ها و جامعه باید با ما همکاری کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سازمان اوقاف تخلیه استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۸۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 

 خسرو ملکشاهی در همایش روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب استان کرمان گفت: ۸۲ تیم مشاوره در قالب طرح محب به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان ارائه خدمت کردند که جا‌ی تقدیر دارد؛ و‌ی با اشاره به اینکه بدلیل بیماری کرونا فرصت چنین گردهمایی برای جامعه روانشناسان میسر نشده بود گفت: هدف از این همایش یک نشست هم فکری و هم اندیشی و تقدیر از جامعه روانشناسان است که به نوعی بازوان پرتوان سازمان بهزیستی بوده و به افراد نیازمند ارائه خدمت می‌دهید.

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال روز روانشناس ((امید آفرینی با توسعه خدمات روانشناختی و مشارکت مردم)) است، گفت: سیاست سازمان بهزیستی توسعه خدمات است.
ملک شاهی بیان داشت:در استان کرمان۱۳۴ مرکز مشاوره وجود دارد و تمام شهرستان‌های استان دارای مرکز مشاوره هستند.

وی افزود: رویکرد سازمان ارائه خدمات تخصصی است که این مهم با کمک با دستگاه‌هایی که به نوعی دارند خدمات مشاوره‌ای انجام می‌دهند.

ملک شاهی در خصوص استفاده از مشارکت مردم در برنامه‌های بهزیستی بیان داشت: در خصوص همین شعار سیاست‌هایی در استان برنامه ریزی و دنبال می‌شود.

وی گفت: مقرر شده بوستان‌هایی با کمک شهرداری به بهزیستی واگذار شود که مراکز ما ضمن کاشت نهال در آن بوستان‌ها به صورت هفتگی و به مناسبت‌های مختلف در محل مستقر شده و خدمات بهزیستی به عموم مردم شناسانده شده و این خدمات به صورت رایگان به مردم ارائه شود.

ملک شاهی در خصوص طرح‌های دیگر بهزیستی که با مشارکت مراکز و کلینیک‌های مشاوره و روانشناسی ارائه می‌شود، افزود: همکاری با خانه‌های کودک و نوجوان و ارائه مشاوره به فرزندان مقیم آنها، استخدام افراد متخصص دارای معلولیت و استفاده از تسهیلات بانکی و حق بیمه کارفرمایی، همکاری در برنامه بهبود و ارتقاء ضوابط خانواده در ۵ سال اول زندگی مشترک و استفاده از خدمات مشاوره و آموزش و مشاوره به افراد واجد شرایط (که اولین بار این طرح در کرمان کلید خورد) از جمله این برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه در رصد آسیب‌های اجتماعی که با کمک، سازمان بهزیستی همه ساله انجام می‌شود ما وضعیت کل کشوررا می‌دانیم و در مورد آسیب‌های بولد آمار داریم گفت: در بحث کنترل و کاهش این آسیب‌ها نیز از کمک و همکاری مراکز استقبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • توضیحات رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در مورد احتمال تعطیلی واحد گلباف
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • نمایش و نقد فیلم‌تئاتر «شهر آفتاب مهتاب» در سینماتک خانه هنرمندان