Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا کریم دادیان گفت : ۱۹ دوره برگزاری جشنواره‌های امام رضا (ع) با موضوعات مختلف در کشور سابقه دارد برگزاری این جشنواره‌ها یک جریان سازی را در حوزه کار‌های فرهنگی، علمی و پژوهشی مرتبط با امام رضا (ع) بوجود آورده است.

به گفته معاون پژوهشی بنیاد بین المللی امام رضا (ع) در حوزه پژوهشی سه استان از جمله کرمانشاه میزبانی جشنواره‌های رضوی را برعهده داشتند، علیرغم اینکه برگزاری چنین جشنواره‌هایی کار سختی است و نیاز به هماهنگی با دستگاه‌های ذیربط و دانشگاه‌ها دارد، اما فعالیت این استان‌ها بگونه‌ای بوده که کار‌های ماندگاری در این حوزه باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر حوزه پژوهشی، در سایر حوزه‌ها هم کار‌های دیگر در حال اتفاق است که مجموع آن‌ها برای آیندگان باقی خواهد ماند.

باتوجه به لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، طی این مدت بسیاری از جشنواره‌ها به شکل حضوری برگزار نشد، با این وجود این جریان سازی همچنان ادامه داشت.

در برگزاری جشنواره‌های امام رضا (ع) روی خروجی محور بودن آن‌ها تاکید شده، این مسئله باعث شده تا یک جریان سازی به راه افتاده و نتایج آن ماندگار باشد.

"بانک جامع اطلاعات رضوی" یکی از این خروجی‌ها است تاکنون کار‌های زیادی برای امام رضا (ع) در حوزه‌های مختلف شده که بصورت پراکنده مانده اند، بنابراین با راه اندازی این بانک جامع اطلاعاتی به دنبال جمع آوری آن‌ها در یک جا هستیم.

کریم دادیان می گوید: این کار را از حدود دو سال و نیم پیش آغاز کرده ایم و حتی با سازمان‌ها و دستگاه‌هایی که در این زمینه تولید محتوا داشته اند نیز ارتباط و تعامل برقرار کرده ایم که نتایج آن بزودی با راه اندازی بانک جامع اطلاعاتی رضوی مشخص خواهد شد.

"فصلنامه‌های علمی پژوهشی فرهنگ رضوی" طی ۹ سال پیاپی منتشر کرده ایم و اخیرا هم فصلنامه ۳۶ منتشر شده و برای فصلنامه جدید که احتمالا بهار سال آینده منتشر می‌شود، تاکنون ۲۵۰ مقاله علمی پژوهشی جمع آوری کرده ایم.

برنامه ریزی برای انتشار یک فصلنامه دیگر تحت عنوان "معارف اهل بیت" انجام شده پس از انتشار فصلنامه علمی پژوهشی فرهنگ رضوی، این نشریه دومین نشریه تخصصی با موضوع امام رضا (ع) خواهد بود.

معاون پژوهشی بنیاد بین المللی امام رضا (ع) می گوید: طی دو سه سال اخیر برنامه حمایت مالی و معنوی از پایان نامه‌هایی که در حوزه امام رضا (ع) هستند را در دستور کار قرار داده ایم و از اساتید هم می‌خواهیم که دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری را به سمت چنین پایان نامه‌هایی سوق دهند.

تاکنون ۶۲۰ پایان نامه در حوزه امام رضا (ع) در کشور انجام شده که شناسایی و جمع آوری شده اند.

با توجه به شیوع بیماری کرونا طی دوسال اخیر و افزایش فعالیت‌ها در حوزه فضای مجازی، این بنیاد هم چندین صفحه را در این حوزه راه اندازی کرده، از جمله دو نشریه عمومی در حوزه فرهنگ و هنر مذهبی که نسخه‌های اولیه آن‌ها در فضای مجازی منتشر شده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد فرهنگ و ارشاد اسلامی همایش بین المللی جشنواره ها پایان نامه امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۹۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد

محفل شعر گویشی ارادت رضوی از سری برنامه‌های چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی، چهارشنبه شب در محل قدمگاه امام رضا علیه‌السلام شهرستان دزفول برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، مجید منادی در این آیین، اظهار داشت: جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان عربی یکی از چندین جشنواره بین‌المللی بزرگ امام رضا علیه‌السلام است که هر ساله برگزار می‌شود و در خوزستان هم 14 دوره توفیق پایه‌گذاری، برنامه‌ریزی و میزبانی این جشنواره وجود داشته است.

وی در ادامه افزود: در سال گذشته و امسال این بحث مطرح بود که خوزستان استانی امام رضایی است و به لحاظ تاریخی پیوندی نزدیک دارد و در چند شهر استان از جمله دزفول قدمگاه امام رضا داریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستانف گفت: علاوه بر بخش مسابقه‌ای این جشنواره که در اختتامیه برگزار می‌شود، شهرستان‌ها نیز به ایفای نقش در این موضوع ابراز علاقه کرده که برنامه محفل شعر دزفول یکی از همین ایفای نقش‌هاست.

منادی تصریح کرد: خوزستان چه در بخش شعر فارسی و چه در بخش شعر عربی این ظرفیت را دارد که دریچه‌ای برای ارتباط فرهنگی، معنوی و ادبی با جهان اسلام باشد.

امام جمعه موقت دزفول نیز در این آیین، گفت: گاهی اوقات یک واژه از یک شعر برابر با یک ساعت سخنرانی ما است.

حجت‌الاسلام حسین عبداللهی ادامه داد: شعر سخت‌ترین و دشوارترین صحنه‌ها را برای یک متکلم، نویسنده و سخنران آسان می‌کند.

وی با ادای احترام به تمام کسانی که از صدر تا ذیل در ادبیات ایران نقشی داشته‌اند؛ افزود: سخنرانی، کتابت و نوشتن تاثیر و حرارت شعر را ندارد. هر جا شعر رفته، فرهنگ را بارور و ماندگار کرده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول، گفت: با لطف امام رضا علیه‌الاسلام امسال توانستیم محفل شعر گویشی ارادت رضوی را با نگاه مثبت مدیرکل ارشاد خوزستان در دزفول، شهری که قدمگاه امام رضا است و بارگاه ملکوتی برادر ایشان حضرت سبزقبا به‌عنوان نگین سبزی در آن می‌درخشد، برگزار کنیم.

عبدالحمید صادق‌جولا افزود: امیدواریم سال آینده بتوانیم مراسم افتتاحیه یا اختتامیه جشنواره بین‌المللی شعر رضوی را در شهرستان دزفول میزبانی کنیم.

به گزارش تسنیم، در این محفل، 8 شاعر آیینی در وصف حضرت امام رضا علیه‌السلام به شعرخوانی پرداختند و در پایان نیز از آنان قدردانی شد. 

انتهای پیام/735/

دیگر خبرها

  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا، انعکاس نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی است
  • باید حرکت‌های دانشجویی در حمایت از غزه در جوامع بین‌المللی تبیین شود
  • نامه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی