Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتراضات به نتیجه همه پرسی اصلاحات قانون اساسی در بلاروس به دستگیری ۸۰۰ تن منجر شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این رای گیری با بزرگترین موج اعتراضات در چند ماه اخیر رو به رو شد و هزاران نفر در بلاروس به خیابان‌ها آمدند؛ جایی که الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس پس از انتخابات چالش برانگیز ۲۰۲۰، سرکوب گسترده‌ای را علیه مخالفان اعمال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات بلاروس، امروز (دوشنبه) گفت، بیش از ۶۵ درصد از شهروندان این کشور طی همه‌پرسی که در ۲۷ فوریه (۸ اسفند) برگزار شد، به اصلاحات قانون اساسی رای مثبت دادند.

وزارت کشور بلاروس اعلام کرد: علی‌رغم درخواست‌ها و تماس‌های متعدد از کانال‌های مخرب تلگرامی جهت بی‌ثبات کردن وضعیت در بلاروس که از سوی شهروندان در خارج از کشور حمایت می‌شد، اعتراضات گسترده‌ای صورت نگرفت. افسران پلیس بر روی واکنش به معترضان و سرکوب اقدامات تحریک آمیز متمرکز هستند.

لوکاشنکو روز یکشنبه در یک مرکز رای گیری گفت که می‌تواند از روسیه بخواهد تا تسلیحات هسته‌ای را به بلاروس بازگرداند.

الکساندر لوکاشنکو عنوان داشت: اگر شما (کشورهای غربی‌) تسلیحات هسته‌ای را به لهستان یا لیتوانی و یا به مرزهای ما منتقل کنید، من به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه مراجعه می‌کنم تا سلاح‌های هسته‌ای را که بدون هیچ قید و شرطی تقدیم کرده‌ام، برگرداند.

تیخانوفسکایا»، رقیب لوکاشنکو در انتخابات ۲۰۲۰ و رهبر اپوزیسیون تبعیدی از بلاروسی‌ها خواسته بود تا از این رای گیری همه‌پرسی برای اعتراضات علیه حمله روسیه به اوکراین استفاده کنند.

فیلم‌ها و عکس‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی حاکی از آن است که ده‌ها نفر روز یکشنبه در مراکز رای گیری در مینسک و سایر شهرها در بلاروس جمع شده‌اند و شعار "نه به جنگ" سر داده‌اند.

از طرفی غرب قبلا اعلام کرده است که نتایج همه‌پرسی را به رسمیت نمی‌شناسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بلاروس آلکساندر لوکاشنکو ولادیمیر پوتین حمله روسيه به اوكراين همه پرسی رای گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۰۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دستگیری دانشجویان آمریکایی در جریان جنبش اعتراضی در حمایت از فلسطین آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" توصیف کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ‌ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به  اخبار منتشره در رسانه‌های آمریکایی مبنی بر دستگیری حداقل 900 نفر از معترضان توسط پلیس آمریکا در جریان اعتراضات دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" خواند.

طبق گزارش "ای‌بی‌سی آریزونا"، از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در 18 آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر ایالات متحده به 1000 نفر رسیده است.

این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه برپا کنند.

فیلم‌هایی از پلیس آمریکا که در کالج‌های مختلف حاضر شده‌ تا تظاهرات‌ها حامیان فلسطین را متلاشی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که  پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

توسل پلیس آمریکا به زور برای برداشتن حجاب زن مسلمانانتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • معرفی اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر
  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات روز جهانی کارگر
  • سند تحول قضایی به مثابه قانون اساسی و نقشه راه دستگاه قضایی است
  • قانون‌گذاری‌های جدید حمایت از معلمان اعمال شود
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس
  • توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد