Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این آیین که شخصیت های جهادی، فرهنگی، سیاسی، رسانه ای و پژوهشگران حوزه فلسطین و مقاومت اسلامی حضور داشتند، از خدمات 40 ساله این شخصیت دیپلماتیک و مبارز فلسطینی تجلیل شد.

دکتر سید "مجتبی ابطحی" رییس جمعیت دفاع از ملت فلسطین طی سخنانی در این آیین با قدردانی از تلاش های 40 ساله الزواوی وی را در کنار شهدای سازمان آزادی بخش فلسطین سد راه نفوذ و زیاده خواهی های رژیم موقت صهیونیستی دانست و تاکید کرد: مبارزین ایرانی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی آرزو داشتند که در صحنه مبارزین فلسطینی علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی قرار بگیرند که از جمله این افراد شهید "احمد کاظمی" بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش مثبت و تاثیرگذار الزواوی در سازمان آزادی بخش فلسطین تاکید کرد: دشمن صهیونیستی تلاش های زیادی برای نفوذ در سازمان آزادی بخش فلسطین انجام داد ولی با تلاش هایی افرادی همچون الزواوی نه تنها جلوی این نفوذ گرفته شد بلکه رژیم صهیونیستی روز به روز به زوال و اضمحلال نزدیک می شود.

ابطحی تاکید کرد: زوال رژیم صهیونیستی در زمان کنونی بیشتر از هر زمان دیگر هویدا شده و هیچ روزی به اندازه امروز نابودی رژیم اشغالگر روشن نبوده است.

وی با بیان این که در زمان حاضر جهاد علیه رژیم اشغالگر قدس مختص گروه های جهادی همچون حماس و جهاد اسلامی نیست، بلکه گسترش یافته، تصریح کرد: امروزه همه فلسطینی ها به جهاد علیه دشمن صهیونیستی باور دارند و در حال مبارزه با این رژیم غاصب هستند و جمهوری اسلامی ایران نیز تا آزادی قدس شریف با فلسطینیان هم گام و همراه خواهد بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین "میثم امرودی" رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در این آیین با اشاره به فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص تاکید بر آزادسازی فلسطین و قدس شریف، بیان داشت: امام خامنه ای فرمودند که قرن حاضر، قرن اتفاقات ویژه است و کلمه مقدس مقاومت و پیروزی مختص فلسطین نیست، بلکه به تمام عالم صدق می کند.

وی مقاومت فلسطین را یکی از رویش های انقلاب اسلامی برشمرد و تصریح کرد: شیخ "ابراهیم زکزاکی" یکی دیگر از پرچمداران موضوع فلسطین است که به برکت انقلاب اسلامی وارد این مسیر شد و در این راه شش فرزند خود را تقدیم اسلام و فلسطین کرد.

"ابو شریف" نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران نیز طی سخنانی از زحمات و خدمات صلاح الزواوی در طول 40 سال سفیری دولت فلسطین در ایران تجلیل و قدردانی کرد.

   در پایان این مراسم سازمان ها، گروه ها و رسانه های ایرانی با تقدیم هدایایی از خدمات 40 ساله "صلاح الزواوی" تجلیل و قدردانی کردند.

 "صلاح الزواوی" دومین سفیر دولت فلسطین در ایران بود که پس از "هانی الحسن" از سال ۱۳۶۱ تا سال ۱۴۰۰ عهده‌دار این سمت بود. به دلیل حضور طولانی مدت الزواوی در سمت سفیری فلسطین در ایران، وی ملقب به "مُقدَم السفرا" بود.

پس از "صلاح الزواوی" دختر وی «سلام زواوی» در 17 دی ماه با ادای سوگند مقابل محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان رسما سفیر دولت فلسطین در جمهوری اسلامی ایران شد.

صلاح زواوی از اعضای مؤسس جنبش فتح از سال ۱۹۸۰ سفیر فلسطین در تهران بود و وی پیش از آمدن به تهران سفیر فلسطین در الجزایر، برزیل و کنیا بود.

پیشتر ، صلاح زواوی در دیدار با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با سمت سفیری خداحافظی کرده بود.

برچسب‌ها ابراهیم زکزاکی جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران سازمان آزادی‌بخش فلسطین جمعیت دفاع از ملت فلسطین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران جنبش جهاد اسلامی فلسطین فرهنگسرای رسانه ابوشریف امام خمینی رژیم صهیونیستی فلسطین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ابراهیم زکزاکی جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران ابراهیم زکزاکی جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران سازمان آزادی بخش فلسطین جمعیت دفاع از ملت فلسطین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران جنبش جهاد اسلامی فلسطین فرهنگسرای رسانه ابوشریف امام خمینی رژیم صهیونیستی فلسطین سازمان آزادی بخش فلسطین جمهوری اسلامی ایران فلسطین در ایران انقلاب اسلامی صلاح الزواوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۰۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید موج اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در دوسالانه هنر ونیز

شصتمین دوسالانه هنر ونیز این روزها به محملی برای بیان اعتراضات هنرمندان تجسمی سراسر جهان علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه تبدیل شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چند روزی می‌شود که شصتمین دوسالانه هنر ونیز آغاز شده است. رویدادی که به دلیل قدمت و وسعت به المپیک هنرهای تجسمی معروف است. این دوسالانه از اتفاقات روز جهان غافل نیست. اسفند سال گذشته بود که 8700 هنرمند، در نامه‌ای به دلیل بمباران گسترده و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه، خواستار حذف این رژیم از دوسالانه هنر ونیز شدند. آنها در طومار خود گفته بودند که «هرگونه نمایندگی رسمی رژیم صهیونیستی در صحنه فرهنگی بین‌المللی، تأییدی بر سیاست‌های این رژیم و نسل‌کشی در غزه است».

اما امضای این طومار تمام ماجرا نبود. بنابر گزارش گاردین، همزمان با افتتاح دوسالانه ونیز در روزهای گذشته، راهپیمایی گسترده‌ای در اطراف محل برگزاری این بینال برپا شد که تظاهرات کنندگان در آن شعار «زنده باد فلسطین» و «جای مرگ در ونیز نیست» سر می‌دادند. به گزارش گاردین، این تظاهرات منجر به حضور پلیس ضدشورش شده است؛ اتفاقی که در کنار محل برگزاری یکی از بزرگترین رویدادهای هنری جهان، فضایی آخرالزمانی را رقم زده است.

توجه هنرمندان به موضوع فلسطین و نسل‌کشی مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی صرفا به برگزاری تظاهرات و صدور بیانیه خلاصه نمی‌شود. این اهتمام را می‌توان از تصمیم کشورها برای نمایش مظلومیت مردم فلسطین نیز متوجه شد و ایران یکی از این کشورها است. قرار است پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران که با مشارکت حوزه هنری و موزه هنرهای معاصر تهران در بینال ونیز مستقر شده، با شعار «بنی آدم اعضای یک پیکرند» و موضوع «کودکان غزه» کار خود را پیش ببرد.

انزوای مطلق رژیم صهیونیستی در المپیک هنرهای تجسمی جهان

آثار هنرمندان ایرانی شرکت‌کننده در این دوسالانه با اشعاری از محمود درویش شاعر شناخته شده فلسطینی نامگذاری شده تا ارتباط آثار هنرمندان با مخاطبان بین‌المللی تقویت شود.

علاوه بر پاویون ایران، در محل اصلی نمایشگاه، مجسمه‌ای ابریشمی توسط دانا آوارتانی ساخته شده است که نشان دهنده آسیب بمب در غزه است. این اثر چنین عنوانی دارد: «بیا، بگذار زخم هایت را درمان کنم. بگذار استخوان‌های شکسته تو را ترمیم کنم».

در اثر دیگری که بدون عنوان (ماسک پیاز) نام دارد، عکسی بازتولیده شده از سال 1940 به نمایش در آمده که سربازان استرالیایی را در غزه نشان می‌دهد که هنگام پوست کندن پیاز، ماسک‌های ضد گاز به همراه مجسمه‌های ظریف شیشه‌ای همراهشان است.

هنوز پایون رسمی جمهوری اسلامی ایران در بینال ونیز افتتاح نشده اما پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که موضوع و آثار شرکت کننده از ایران در بینال ونیز بتواند موج دیگری را در راستای نمایش مظلومیت مردم مظلوم فلسطین آغاز کند.

گفتنی است مصطفی گودرزی، کاظم چلیپا، مرتضی اسدی، عبدالحمید قدیریان و غلامعلی طاهری، 5 هنرمند نامدار شرکت‌کننده در این دوسالانه هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از طنین «فریاد قدس» تا شنیده شدن استخوان‌های خُرد شده رژیم صهیونیستی/ روسیاهی به زغال صهیونیستی ماند
  • ستاره رژیم صهیونیستی در جهان رو به افول است
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • عکس/ آقای دبیرکل، لطفاً درِ خروجی را نشانشان دهید!
  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود
  • تشدید موج اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در دوسالانه هنر ونیز
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست
  • الهندی:پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادر به حفاظت از خود نیست