Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@01:30:47 GMT

لزوم کشت گونه های بومی و مقاوم به کم آبی در استان همدان

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۸۰۹۱۰

لزوم کشت گونه های بومی و مقاوم به کم آبی در استان همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد تیموری دوشنبه در نشست هماهنگی پویش ملی ایران سرسبز، ایران قوی که در استانداری همدان برگزار شد، با تاکید بر اهمیت پویش نهالکاری و بذرکاری، گفت: باید از ظرفیت و جلب مشارکت مردم در اجرای این پویش ملی برای سر سبزی میهمن اسلامی استفاده شود.

وی بر لزوم کشت گونه‌های بومی و مقاوم به کم آبی در استان همدان تاکید کرد و گفت: برای اثرگذاری مطلوب این پویش باید طوری برنامه ریزی شود که اجرای این پویش مکان محور صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان خاطرنشان کرد: حفظ منابع طبیعی به عنوان فرهنگ عمومی رسالت همگانی است و چنین پویش‌هایی نشان از همراهی همه مردم و مسئولین برای حفظ منابع طبیعی دارد.

تیموری ادامه داد: ایجاد فرهنگ کاشت نهال و نگهداری از درختان تأثیر بسزایی در زیباسازی شهری و ایجاد فضای سبز خواهد داشت.

این مسئول، دستگاه‌هایی چون آموزش و پرورش و بسیج سازندگی را از جمله دستگاه‌های اثرگذار در این عرصه دانست و تصریح کرد: باید به نحوی برنامه ریزی شود که در اجرای این پویش از همه ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی مرتبط استفاده و شاهد همراهی خانواده‌ها، معلمان و دانش‌آموزان در این عرصه باشیم.

کاشت یک میلیون و ۲۳۶ هزار اصله نهال در استان همدان

در ادامه این نشست، اسفندیار خزایی نیز با بیان اینکه جنگل کاری راهکاری علمی برای کاهش اثرات تغییر اقلیم در مناطق خشک و نیمه خشک است، اظهار کرد: هدفگذاری ما کاشت یک میلیون و ۲۳۶ هزار اصله نهال صنوبر، قلمه صنوبر و نهال‌های جنگلی و فضای سبزی در سال ۱۴۰۰ است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان خاطرنشان کرد: تاکنون ۳۲۹ هکتار با بذر گونه‌ای ارژن، بادامک، بنه و بلوط و ۲۵ هکتار نهالکاری در سطح استان اجرایی شده است.

وی با اشاره به اینکه این پویش ملی اقدامی مهم در نهادینه شدن نقش مشارکت اقشار مختلف مردم در توسعه فضای سبز و حفاظت و احیای رویشگاه‌های طبیعی و جنگلی و ارتقای سلامت جامعه خواهد بود، ادامه داد: با توسعه درختکاری، بذرکاری و ایجاد فضای سبز در استان، بخشی از خسارتی که امروزه انسان‌ها به دلیل زندگی شهری به منابع طبیعی و محیط زیست وارد می‌کنند به نحوی جبران می‌شود.

خزایی، بهره گیری از فضای سبز و افزایش روحیه نشاط و شادمانی و از بین رفتن آثار سو کم بارشی و ترویج فرهنگ درختکاری در بین دانش آموزان، حفظ و احیای منابع طبیعی و گسترش فضای سبز را از دیگر اهداف این پویش عنوان کرد.

کد خبر 5435842

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری همدان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا لیگ برتر فوتبال ایران همدان اردبیل گرگان عکس استانها واکسن کرونا جهاد تبیین خراسان رضوی منابع طبیعی استان همدان فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۰۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی

علیرضا نصرآبادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از باران‌هایی که در اردیبهشت ماه در خراسان جنوبی باریدن گرفت و در برخی مناطق منجر به سیلاب شد، یکی از سوالات دغدغه مندان حوزه منابع طبیعی بحث مهار رواناب‌ها بوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیان کرد: طبق آخرین آمار و بررسی‌ها با توجه به سیلاب در اردیبهشت ماه تا به امروز ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه‌های آبخیز داری خراسان جنوبی مهار شده است.

نصرآبادی ادامه داد: از این میزان یک میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری شهرستان بیرجند ذخیره شده است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع در سال آبی جاری که از مهرماه ۱۴۰۲ شروع شده است تاکنون حدود ۲۵ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی مهار شده است، گفت: بی شک این باران‌ها برای خراسان جنوبی برکت و رحمت به همراه خواهد داشت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در پاسخ به این سوال که آیا سیلاب به سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی خسارت وارد کرده است یا خیر اظهار کرد: این سیلاب به سازه‌ها آبخیزداری و مناطقی که برنامه‌های آبخیزداری اجرا می‌شود خسارت وارد نکرده است ولی به مناطق دیگر خسارت‌هایی را به وجود آورده است.

کد خبر 6090532

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی