Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-01@02:26:04 GMT

خوردن موز سبز برای درمان ورم معده و زخم معده

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۸۴۲۸۱

خوردن موز سبز برای درمان ورم معده و زخم معده

به گزارش جام جم آنلاین، موز سرشار از نشاسته است که آن را برای تهیه سوپ ایده آل می کند. به همین دلیل، به طور گسترده در مناطق استوایی به عنوان یک غذای اصلی خوشمزه و لذیذ استفاده می شود.

به لطف موز سبز از ورم معده جلوگیری کنید

پزشکان طب سنتی سال هاست که از این میوه به عنوان یک داروی طبیعی استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساساً، این استفاده بر اساس این واقعیت است که در درمان ناراحتی‌های گاستریت بسیار مؤثر است، از جمله می‌توان به سوزش سر دل و احساس سیری اشاره کرد.

گاستریت چگونه ایجاد می شود؟

گاستریت می تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود. شایع ترین آن در نتیجه خوردن رژیم غذایی غنی از چربی های اشباع شده و چاشنی های تند زیاد است.

زمانی گاستریت اتفاق می افتد که غشاهای مخاطی معده، که سلول هایی هستند که داخل معده را پوشانده اند، ملتهب می شوند. عملکرد آن محافظت از این اندام در برابر اثرات شیره معده است که بسیار اسیدی است.

در رابطه با این بیماری مزاحم گوارشی، چندین مطالعه قدرت موز سبز را در درمان طبیعی برخی از بیماری‌های معده تأیید کرده‌اند.

علاوه بر این، استفاده از آن در درمان موثر گاستریت برجسته شده است. به این ترتیب می توانید از آسیب های جدی که این عارضه به مرور زمان در بدن ایجاد می کند جلوگیری کنید. نمونه هایی از این آسیب می تواند زخم ها و ضایعات ظریف در بافت های معده یا روده باشد.

برای این منظور، می توان از موز سبز به صورت تازه، خشک یا آسیاب شده استفاده کرد. به گفته متخصصان طب سنتی و درمان های جایگزین یا مکمل، هر یک از این اشکال مصرف به همان اندازه موثر است.

درمان زخم با استفاده از موز سبز

موز سبز حاوی یک ماده قوی است که می تواند باعث بهبود غشای مخاطی معده، که بافت پوششی معده است، شود.

گروهی از محققان بریتانیایی مقاله‌ای منتشر کردند که در آن تلاش‌های خود را برای شناسایی اصول فعال موجود در موز سبز برای مقابله با زخم‌ها توضیح دادند. این ماده به عنوان لوکوسیانیدین، یک بیوفلاونوئید شناسایی شد.

به منظور اثبات اثرات مفید در درمان طبیعی در برابر گاستریت و آسیب فیزیکی که این وضعیت می‌تواند ایجاد کند، آنها وظیفه مقایسه نتایج حاصل را که در آزمایشگاه جدا شده و سنتز شده‌اند را با هم مقایسه می‌کنند.

نتیجه این بود که این دو ماده به طور بسیار مؤثری از ما در برابر زخم‌ها و فرسایش بافت‌های معده و روده محافظت می‌کنند.

علاوه بر این، در نشریه‌ای که در مجله هندی فارماکولوژی منتشر شد، دو محقق گزارشی را منتشر کردند که بیش از سی سال روی آن کار کرده بودند. در این تحقیق خواص درمانی موز سبز کشف شد.

این دانشمندان به این نتیجه رسیدند که موز سبز پودر شده یک داروی بسیار موثر و قوی برای تسکین زخم معده است.

این کار از طریق یک فرآیند ساده امکان پذیر است که در آن میوه به برش های بسیار نازک بریده شده و خشک شده و سپس با آسیاب پودر می‌شود.

سایر فواید موز سبز

فراتر از مواردی که تاکنون در مورد آنها صحبت شد، می توانیم مزایای زیر را در مصرف منظم موز سبز اضافه کنیم.

این به کاهش وزن شما کمک می کند: به این دلیل است که نشاسته مقاوم نیمی از کالری کربوهیدرات های معمولی را دارد. علاوه بر این، فیبر را نیز فراهم می کند.کلسترول بد را کاهش می دهد و به نوبه خود کلسترول خوب را افزایش می دهد.

از دیابت جلوگیری می کند: به دلیل این واقعیت است که سطح گلوکز خون را تنظیم می کند.
انرژی می‌دهد و به سوزاندن چربی کمک می‌کند.

همانطور که می بینیم، موز سبز تنها یکی دیگر از صدها غذای سالم در طبیعت است. با آنها می توانیم به طور طبیعی از بیماری ها پیشگیری کنیم. علاوه بر این، اگر قبلاً از یکی از این شرایط رنج می‌بریم، این محصولات می‌توانند برای بهبود علائم یا پایان دادن به مشکل بسیار مفید باشند.

به طور خلاصه، همیشه به یاد داشته باشید که هرگز نباید داروهای تجویز شده توسط پزشک را قطع کنید. البته ما می‌توانیم از درمان‌های طبیعی استفاده کنیم و این به شدت توصیه می‌شود، اما هرگز نباید جایگزین چیزی شود که توسط متخصص سلامتی شما تجویز شده است.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: موز ورم معده زخم معده گاستریت درمان زخم موز سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این داروها عامل میگرن هستند

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این مطالعه که در نشریه «نئورولوژی کلینیکال پراکتیس» (Neurology Clinical Practice)، منتشر شده، ارتباط بالقوه بین داروها و مکمل‌های ضد اسید «مهارکننده‌های پمپ پروتون» با علامت اختصاری PPI (یکی از انواع درمان‌های دارویی است که می‌تواند برای کاهش اسید معده و تسکین علائم ریفلاکس اسید معده استفاده شود) مانند اسموپرازول (Nexium) و امپرازول (Prilosec) و داروهای مسدود کننده H۲RA هیستامین (H) مانند فاموتیدین (Pepcid AC) یا سایمتیدین با سر دردهای میگرنی را شناسایی کرده است .

به گزارش هلت لاین، نتایج این تحقیق نشانگر آن بود که در مقایسه با افرادی که از داروهای مهار اسید معده استفاده نمی‌کردند، خطر بروز میگرن و سردرد شدید، برای افرادی که از داروهای مهارکننده PPI (نوعی درمان دارویی برای کاهش اسید معده) استفاده می‌کردند، ۷۰ درصد، برای کسانی که از داروهای مسدود کننده (H۲RA) استفاده می‌کردند، ۴۰ درصد و برای کسانی که آنتی‌اسیدهای عمومی مصرف می‌کردند ۳۰ درصد بیشتر از افرادی بود که از داروهای ضد اسید استفاده نمی‌کرند.

دکتر مدحت میخائیل، پزشک متخصص مدیریت درد در مرکز پزشکی «مموریال کر اورنج کاست» در کالیفرنیا، که در این مطالعه شرکت نداشت، گفت که هیچ نوع ارتباط شناخته شده‌ای بین ریفلاکس اسید معده و اپیزودهای میگرن وجود ندارد، اما همه داروهای مهار کننده PPI ، مسدود کننده‌های H۲ و آنتی اسیدهای عمومی، عوارض جانبی مانند سردرد، تهوع و خستگی ایجاد می‌کنند.

میخائیل گفت: یک نظریه این است که مشکلی در سیستم عصبی مرکزی یا سطح گلوتامات (ماده ای شیمیایی که سلول‌های عصبی برای ارسال سیگنال به سلول‌های دیگر استفاده می‌کنند) ایجاد می‌شود که یکی از تسهیل کننده‌های مسیر درد است و ممکن است بیماری رفلاکس اسید و سردرد را با یکدیگر مرتبط کند. هنگامی که اسید بیش از حد تولید و حفظ شود، باعث ایجاد یک آبشار التهابی در مخاط معده و مری می‌شود.

این متخصص افزود: تأثیر مهار کننده‌های PPI بر جذب منیزیم در بدن می‌تواند نقش مهمی در ایجاد اپیزودهای میگرنی یا سردردهای شدید داشته باشد و با توجه به این واقعیت که از این دسته از داروها اغلب برای مهار اسید معده استفاده می‌شود می‌توان یک ارتباط احتمالی بین استفاده از این داروهای مهار کننده با سردردهای میگرنی در نظر گرفت.

دکتر کلیفورد سگیل، متخصص مغز و اعصاب در مرکز بهداشت پراویدنس سنت جان در سانتا مونیکا، کالیفرنیا، که او نیز در این مطالعه شرکت نداشت، گفت که به طور کلی، سطوح بالای استرس می تواند شرایطی را برای ریفلاکس اسید معده یا میگرن ایجاد کند.

سگیل گفت: به عنوان یک متخصص مغز و اعصاب، توضیح اینکه چرا هر دارویی برای تغییر سطح اسید معده می تواند باعث تغییر در مغز بیمار شود تا دفعات سردرد یا میگرن را افزایش یا کاهش دهد، چالش برانگیز است، اما به عنوان یک متخصص مغز و اعصاب، می‌توانم این طور بگویم که به راحتی می‌توان افزایش استرس زندگی را در ایجاد سردردهای میگرنی و ریفلاکس معده موءثر دانست.

افراد دارای اضافه وزن یا چاق، باردار، افراد سیگاری یا کسانی که به طور مرتب در معرض دود سیگار هستند، در معرض بالاترین خطر ابتلا به ریفلاکس اسید معده هستند. البته مصرف داروهای ضد رفلاکس معده در دراز مدت می‌تواند خطر زوال عقل را نیز افزایش دهد.

بیشتر بخوانید:

ارتباط عجیب سر دردهای میگرنی با این بیماری مزمن | میگرن خطر انواع سکته‌ ها و افسردگی را افزایش می‌ دهد علت غیرمنتظره سردردهای شدید مرد آمریکایی کد خبر 848089 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری - میگرن معده پزشکی

دیگر خبرها

  • ۶ اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • 6 اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • کشف هروئین از معده قاچاقچیان در جهرم
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • ببینید | تعظیم یک گوزن پس از خوردن غذا به سبک ژاپنی‌ها
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده