Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مهدی ستوده در گفتگو با خبرنگار مهر، با تبریک عید مبعث اظهار کرد: بشر در این عید بزرگ از نگاه زمینی و مادی خارج شد تا هویت و اصالت خود را بازیابد.

وی حقیقت بعثت را حقیقت بیداری بشریت در سخت‌ترین و تاریک‌ترین ایام و روزگار برشمرد و تصریح کرد: بعد از بعثت نبی مکرم اسلام و نزول قرآن کریم انسان‌ها شرافتی واقعی در مسیر بالندگی و رشد پیدا کردند و روز به روز نیز بر این گنجینه عظیم انسانی و الهی افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: امت اسلامی باید به چنین عید بزرگ برانگیختگی افتخار کنند چرا که خداوند متعال در چنین روزی بشر خاکی را از هواهای نفسانی به سمت تعالی واقعی کشاند تا بتواند رشد و بالندگی معنوی و ارزشی را داشته باشد.

حجت‌الاسلام ستوده جهالت دوره صدر اسلام و رفتارهای ناشایست عرب جاهلی را در آن روزگار یادآور شد وافزود: بعد از بعثت پیامبر و رسالت سنگین هدایت امت، نبی مکرم اسلام الگوها و معیارهای اخلاقی و انسانی را که در وجود و سرشتش نهادینه شده بود، به خوبی آشکار کرد تا امت اسلامی بتوانند از این الگو در جهت پیشرفت و مسیر تعالی استفاده کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: ما امروز وظیفه سنگینی را در مقابل همه شیطنت‌های دشمنان با هدف معرفی حقیقت مکتب اسلام و گفتمان عقلانی آن داریم تا همه هیاهوهای نظام استبدادی خنثی شده و بشریت همچنان از راه و مسیر حقیقی گمراه نشود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل اضافه کرد: بشر امروز در مسیر عزت و عظمت به الگوها و معیارهای شایسته نیاز دارد که در این شرایط باید ائمه هدی و نبی مکرم اسلام به عنوان گنجینه عظیم معرفتی و معیار تربیتی قرار گیرد.

کد خبر 5436069

منبع: مهر

کلیدواژه: مبعث مهدی ستوده اردبیل ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا اردبیل گرگان همدان لیگ برتر فوتبال ایران عکس استانها مشهد خراسان رضوی سفر استانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی

گروهی از دانشمندان سیاره‌شناس از کالتک (مؤسسه فناوری کالیفرنیا)، دانشگاه کوت د-ازور و مؤسسه تحقیقات ساوت‌وست شواهد جدیدی را مبنی بر وجود سیاره نهم گزارش کرده‌اند. آن‌ها مقاله خود را روی سرور preprint arXiv منتشر کرده‌اند و این مقاله برای انتشار در «آستروفیزیکال ژورنال لترز» پذیرفته شده است.

به گزارش خبرآنلاین، سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) بود که دو اخترشناس کلتک، چندین جرم کمربند کایپر (کویی‌پر) را در خارج از مدار نپتون، در نزدیکی لبه منظومه شمسی پیدا کردند که به نظر می‌رسید در جهت‌گیری تقریبا نزدیکی نسبت به خورشید واقع شده‌اند. دانشمندان دلیل این انباشتگی را کشش گرانشی سیاره‌ای ناشناخته پیشنهاد دادند؛ سیاره‌ای که بعداً سیاره نهم نام گرفت. این سیاره پیشنهادی حدود ۶ برابر زمین سنگینی دارد و فاصله‌اش از خورشید می‌تواند بین ۳۵۰ تا ۶۰۰ برابر دورتر از فاصله زمین تا خورشید باشد.

البته داستان سیاره نهم هم داستان جالبی است. از زمان کشف سیاره کوتوله پلوتو در اوایل قرن بیستم تا سال ۲۰۰۶ (۱۳۸۵) که پلوتو هنوز جزء سیارات منظومه شمسی دسته‌بندی می‌شد، اخترشناسان به دنبال سیاره دهم بودند و آن را سیاره X می‌نامیدند.

طی سه دهه اخیر و با یافتن تعداد بیشتری از اجرام کمربند کایپر و فرانپتونی‌ها (TNOها)، شواهد آماری ضدونقیضی از وجود سیاره نهم ارائه شده است. برخی تحلیل‌ها، توزیع اجرام یافت‌شده را به نفع وجود سیاره نهم تفسیر می‌کنند و برخی دیگر، کفه ترازو را به نفع نبود این سیاره تغییر می‌دهند. مقاله جدید به نفع وجود سیاره نهم است.

پژوهشگران در تحقیق خود به ردیابی حرکت‌های اجرام بلنددوره‌ای پرداختند که از مدار نپتون می‌گذرند و در طول سفر خود، حرکت‌های نامنظمی نشان می‌دهند. آن‌ها از این مشاهدات برای ایجاد چند شبیه‌سازی کامپیوتری استفاده کردند که هرکدام، سناریوهای متفاوتی را به تصویر می‌کشند.

دانشمندان علاوه بر تصحیح اثر کشش گرانشی سیارات بزرگ منظومه شمسی بخصوص نپتون، داده‌های جزرومد کهکشانی را نیز به شبیه‌سازی اضافه کردند. جزرومد کهکشانی عبارت است از ترکیب نیروهای گرانشی اجرام راه‌شیری که در ورای مرزهای منظومه شمسی واقع شده‌اند.

شبیه‌سازی‌ها نشان داد که قابل‌قبول‌ترین توضیح برای رفتار اجرام فرانپتونی، تداخل جاذبه گرانشی از سیاره بزرگ دوردست است. متأسفانه شبیه‌سازی‌ها از آن نوع نبود که به تیم تحقیقاتی اجازه دهد مکان سیاره را نیز تعیین کند.

شرح عکس: مقایسه توزیع‌های مداری از شبیه‌سازی‌های حرکت nجسم شامل سیاره نهم ( P۹، چپ) و بدون آن (راست). هر دو پنل، فاصله حضیض (کمترین فاصله تا خورشید) را در برابر نیم‌محور اصلی ردپای مداری فرانپتونی‌های شبیه‌سازی‌شده با زاویه تمایل مداری کمتر از ۴۰ درجه (i

دیگر خبرها

  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند
  • رسانه های غربی می خواهند پیروان اهل‌بیت را خشونت‌طلب معرفی کنند
  • شهید مطهری فرقان انقلاب بود
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • کتاب «تعالیم اسلام» به قلم علامه طباطبایی به چاپ یازدهم رسید
  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • برگزاری تظاهرات در حمایت از غزه در استانبول
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند