Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس گروه پیشگیری از بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: اغلب مرگ و میر بیماران کرونایی در افرادی که به هیچ وجه واکسن دریافت نکرده‌ یا دزهای واکسن خود را به طور کامل تزریق نکرده‌اند، مشاهده می‌شود و این افراد چندین برابر بیش از واکسینه‌شده‌ها، احتمال مرگ و میر دارند.

دکتر سیمین خیاط‌ زاده در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: با بررسی فوتی‌ها به این نتیجه رسیدیم، افرادی که واکسن تزریق نکرده یا دز اول را تزریق و رها کرده‌اند و همچنین در گروه سنی بالا که دز سوم را تزریق نکرده‌اند، میزان فوتی و بستری بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما وعده ندادیم که با تزریق واکسن دیگر مبتلا نخواهیم شد؛ ما گفتیم، واکسن می‌زنیم، بیمار هم می‌شویم اما موارد فوتی و شدت آن کمتر خواهد بود.

 وی افزود: نزدیک به ۴۵ درصد از مردم استان، دز سوم واکسن را تزریق کرده و ۲۵ الی ۳۰ درصد افراد نیز با تمامی التماسی که می‌کنیم، دز سوم را تزریق نکرده و در برابر تزریق آن مقاومت می‌کنند.

خیاط زاده خاطرنشان کرد: روزی هشتگ راه انداخته و می‌گفتند که واکسن نیست و به ما اهمیت نمی‌دهند، ای کاش ما هم بتوانیم هشتگ بزنیم که با این تنوع و تعداد واکسن، مردم آن را تزریق نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: ما ایستاده‌ایم و هر گونه که بگویند، پای کار هستیم که هرجا و هر زمانی واکسیناسیون را انجام می‌دهیم تا سلامتی مردم به مناسبت تکمیل واکسیناسیون فراهم شود. 

وی همچنین با اشاره به افزایش میزان فوتی‌ها در ۲۴ ساعت گذشته در استان گفت: اواخر دی ماه موارد سرپایی و در هفته‌ی اول بهمن ماه نیز موارد بستری افزایش یافت و پیش‌بینی می‌کردیم که موارد فوتی نیز افزایش یابد و در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱ نفر فوتی داشتیم که در مقایسه با روز گذشته افزایش یافته است اما دور از انتظار نیست.

رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز متذکر شد: پیک‌های دوران کرونا اینگونه است که ابتدا موارد سرپایی افزایش یافته و ۱۰ الی ۱۴ روز بعد آن، موارد بستری و سپس موارد فوتی افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: در مورد فوتی‌ها باید میانگین را در نظر بگیریم؛ اکنون میانگین ما ۱۱ الی ۱۲ نفر است که یک هفته ادامه می‌یابد و سپس شهرها از قرمز به نارنجی، زرد و آبی پیش می‌روند.

وی گفت: اگر در موجی که روبه کاهش است، چندین روز پشت سرهم شاهد افزایش فوتی‌ها باشیم، نگران کننده است.

خیاط زاده در ارتباط با وضعیت کرونایی استان نیز یادآور شد: در رابطه با موارد سرپایی فعلا نمی‌توان قضاوت کرد چراکه از افراد سرپایی کمتر نمونه می‌گیریم اما موارد بستری به سکون رسیده و با شیب آرام در حال کاهش است که باید چندین روز شاهد حالت کاهشی باشیم تا بهبودی وضعیت را اعلام کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: در طی این روزها تعداد شهرستان‌های قرمز استان کاهش یافت که امیدواریم در هفته‌ی آتی بیش از پیش شاهد تغییر رنگ شهرستان‌ها به سمت آبی شدن و بهبودی باشیم. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا تزریق نکرده فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۵۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان