Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی دارایی نژاد در گفتگو با الف گفت: همکاران ما در تعاون روستایی پرتقال را به قیمت 13هزار و 900 تومان و سیب را به قیمت 14 هزار و 500 تومان خریداری کرده اند! 

اسماعيل قادري فر، مدیر عامل سازمان مركزي تعاون روستايي چندی پیش در گفتگو با الف با اشاره به اقدامات سازمان متبوع خود در جهت توسعه شبكه بزرگ تعاوني هاي روستايي كشور در دولت جديد، اظهار داشت: سازمان تعاون روستایی ایران با رویکرد استفاده از نوآوری و فناوری در جهت توسعه شبکه بزرگ تعاونیهای روستایی کشور در دولت سیزدهم اقدام كرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي با بيان اينكه حذف دلال‌ها و واسطه های غیر ضرور با استفاده از پلتفرم‌های توزیع اقلام اساسی می تواند آرامش را در بازار ایجاد كند، مدعی شد این اقدام رسماً پیام جنگ تمام عیار را با باندهای قدرت و ثروت در پی داشته است.

با این حال رییس اتحادیه بارفروشان مدعی است مدیران تعاون روستایی ورود غیرکارشناسانه به بازار میوه داشته اند و این امر مردم را متضرر کرده است.

دارایی نژاد گفت: در میدان تره بار پرتقال را به قیمت 8 هزارتومان می فروختیم اما زمانیکه این ماجرا رسانه ای شد تاثیرش را در بازار گذاشت و حدود 10 تا 20 درصد در قیمت سیب و پرتقال افزایش یافت.

رییس اتحادیه بارفروشان افزود: اتحادیه بارفروشان از 4 ماه گذشته در تلاش بود تا مردم در شب عید با چالش مواجهه نشوند.

وی ادامه داد: از لحاظ قیمت شاهد افزایش 10 تا 20 درصدی قیمت ها در بازار هستیم و دلیل این افزایش ورود افراد غیر کارشناس و غیر متولی به بازار است.

دارایی نژاد با بیان اینکه اتحادیه بارفروشان بیکار نیست و به این موضوع ورود کرده است، گفت: از  15 اسفند ماه عرضه سیب و پرتقال را در میادین خواهیم داشت .

وی تصریح کرد: به دلیل کار غیرکارشناسی تعاون روستایی، تمام سعی مان این است که نگذاریم قیمت ها افزایش یابد.

رییس اتحادیه بارفروشان گفت: روزانه 4 الی 5 هزار تن بار را به میادین وارد خواهیم کرد لذا اجازه نخواهیم داد مردم برای شب عید به چالش کشیده شوند.

دارایی نژاد در پاسخ به این سوال که آیا سازمان تعاون روستایی تنظیم بازار را بهم زده است، گفت: بله – حتی اگر تعاون روستایی باری را خریداری کرده بود نباید آنرا رسانه ای میکرد و یا حداقل نباید قیمت خریدشان را اعلام می کردند.

وی عنوان کرد: زمانیکه قیمت بالاتر از کف بازار اعلام می شود افرادی که بارهای شان را دپو کرده اند دیگر بارشان را به بازار عرضه نمی کنند لذا این امر به گرانی ها دامن خواهد زد.

رییس اتحادیه بارفروشان افزود:  انشالله در نیمه اسفندماه برنامه هایمان را رسانه ای خواهیم کرد.

دارایی نژاد با بیان اینکه در آبان و آذر ماه قیمت پرتقال کیلویی 8 هزار تومان بود، گفت: در حال حاضر قیمت در بازار از 9 تا 12 هزارتومان است.

وی ادامه داد: برای جلوگیری از گرانفروشی 11 هزار تن سیب و پرتقال وارد میادین کرده ایم که انشالله از 15 ماه جاری به 20 هزار تن خواهد رسید.

دارایی نژاد گفت:  شرایط اقتصادی در کشور باعث شده تا مردم بسیار جزئی میوه خریداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای شب عید 20 درصد افزایش قیمت خواهیم داشت.

رییس اتحادیه بارفروشان بیان کرد: در حال رصد بارهایی خریداری شده توسط تعاون روستایی هستیم  و اگر قرار باشد این بارها گران و بدون کیفیت لازم باشند قطعا بیکار نخواهیم نشست و این مسئله را رسانه ای خواهیم کرد.

دارایی نژاد در پاسخ به این سوال که آیا تعاون روستایی نیز میوه هایی را که خریداری کرده در 25 اسفند عرضه می کند، افزود: دوستان اعلام کرده اند که از 15 اسفند به بعد عرضه خواهند کرد. البته ما اجازه نخواهیم داد که بارهایشان را در میادین ما عرضه کنند چرا که معتقدیم این بارها از کشاورزان خریداری نشده بلکه از دلال ها خریداری شده است.

وی ادامه داد: تمام نیروهای نظارتی نسبت به این بارها نظارت کافی دارند لذا باری که از کشاورزان خریداری شده را عرضه خواهیم کرد.

وی افزود: سوال ما از تعاونی روستایی این است که چرا با وجود اینکه بارهای ما را دیده بودند بازهم به سمت خریداری بار از دلال رفته اند.

رییس اتحادیه بارفروشان گفت: اگر تعاونی روستایی از کشاورزان بارها را خریداری کرده است، اسناد ارائه دهد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با قاطعیت اعلام می کنیم که تعاون روستایی از کشاوزان محصولی را نخریده است بلکه از دلالان خریداری کرده است.

منبع: الف

کلیدواژه: رییس اتحادیه بارفروشان تعاون روستایی خریداری کرده دارایی نژاد رسانه ای شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳

کیانوش گودرزی درباره وضعیت اجاره در سال جاری توضیح داد.

به گزارش خبرآنلاین، وی در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال جدید با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

گودرزی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. این موضوعی است که مجلس به دولت اجازه داده است که برحسب موضوعات تورمی ورود پیدا کند و عدد و رقمی اعلام شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست، متذکر شد: پارسال اگر این اتفاق می‌افتاد، می‌توانستیم به مشاوران املاک بگوییم قیمت‌ها را رعایت نکردید، یعنی موضوع قابل رصد و کنترل بود.

گوردزی تصریح کرد: نکته این‌جا است که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده و متعامل آن می‌توانند خودشان قرارداد بنویسند، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند.

وی تاکید کرد: اصل موضوع همین‌جاست که دولت در حالی که باید نظارت و کنترل داشته باشد، در واقع با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد. این سامانه تبعات خاص خود را دارد.

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی