Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز گفت: بر اساس آخرین آمار بیش از 18 هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی 25 گانه استان مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان البرز، مصطفی یوسفی اظهار کرد: مراکز جامع علمی کاربردی استان البرز در بخش های مختلفی چون حرفه، صنعت، خدمات وهنر فعالیت دارند و در تلاشیم زمینه احیاء دوباره رشته کشاورزی را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی این است که تمام مشاغلی که مورد نیاز جامعه بوده  و نیاز به آموزش دانشگاهی دارد را پوشش دهد و نوع آموزش ها به گونه ای باشد که فارغ التحصیل ما بتواند وارد فضای کسب و کار شده و یا خود اقدام به راه اندازی یک کسب و کار برای خود کند.

یوسفی با اشاره به فعالیت های استارت آپی دانشگاه جامعه علمی کاربردی گفت: در این بخش نیز فعالیت های مستمری داریم و تلاش کرده ایم با هدایت ایده های دانشجویان در نهایت آن را با کمک سرمایه گذاران به سمت ایجاد شغل ودرآمد سوق دهیم.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز یکی از رویکردهای این دانشگاه را ارائه دوره های آموزشی تک درس و تک پودمان عنوان کرد و گفت: این خدمت به مراکزی که نیاز به فراگیری مهارت های خاصی دارند ارائه می شود و می تواند شامل فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها ویا افراد شاغل نیز شود.

وی در پایان با بیان اینکه البرز از حیث تعداد مراکز و میزان دانشجوی مشغول به تحصیل در مراکز جامع علمی کاربردی در جمع 5 استان اول کشور قرار داریم گفت: تمامی مراکز فعال استان هر ساله بر اساس شاخصه های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفته و بر اساس جایگاه و رتبه خود مزایایی برای آنها در نظر گرفته می شود.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا استان البرز کشاورزی جامعه پوشش فارغ التحصیل کسب و کار سرمایه گذاران دوره های آموزشی البرز کرج دانشگاه علمی کاربردی استارت آپ رویداد شتابی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۲۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از امکانات و بخش‌های مختلف اداری واحد رامسر در جلسه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی شرکت کرد.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت حضور مجموعه حراست در واحد‌های دانشگاهی اظهار کرد: یکی از وظایف جدی مجموعه حراست صیانت و حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی واحد‌هاست تا مدیر آن مجموعه بتواند با خیال راحت فعالیت‌های توسعه‌ای و پیشرفتی انجام دهد.

فرهنگ، هدف اصلی دانشگاه را تربیت نیروی متخصص و متعهد برای کشور دانست و عنوان کرد: در دانشگاه دو هدف عمده و چند هدف فرعی تعریف شده و در زمینه‌های تخصصی موضوع تولید علم و پژوهش و در حوزه تعهد هم مسئله رفتار و کردار انسانی است که در یک شخصیت باید متبلور شود.

وی افزود: نباید به دانشگاه به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی و به دانشجو به‌عنوان‌ یک مشتری نگاه کرد و نگاه مشتری‌مداری و درآمدزایی نگاه خوبی نیست.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه یک استاد و یک هیئت علمی می‌تواند نظام دانشی را در یک دانشگاه متحول کند، ادامه داد: هدف برای یک‌ مجموعه بسیار مهم است و اگر این هدف برای هرکدام از ارکان مجموعه به درستی تعریف شود ساختار درستی هم متناسب با همان هدف طراحی خواهد شد.

فرهنگ متذکر شد: تولید دانش، تحقیق، پژوهش، انجام طرح پژوهشی و چاپ مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه به‌عنوان اهداف فرعی در دانشگاه تعریف می‌شوند که در نهایت منجر به دانش‌افزایی در جامعه خواهد شد و هرچه به سمت تولید دانش کاربردی حرکت کنیم آن دانش را تبدیل به سرمایه خواهیم کرد.

همت محمدنژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر هم با ارائه گزارشی از این واحد دانشگاهی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و تربیتی به تشریح استراتژی‌ها و اهداف تدوین شده در آینده از قبیل افزایش تعداد دانشجو، توسعه و گسترش مدارس سما در مقاطع مختلف تحصیلی، تکمیل پروژه سوله ورزشی و احداث کمپ ورزشی و احداث مهمانسرا پرداخت.

دکتر فرهنگ با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های امام و شهدا تجدیدپیمان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی